Gość: elli IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 07:20 Hej dziewczyny . Czy ktoras z was uzywala juz tego? Ma byc pod makijaz, dzieki czemu ma ulatwiac nalozenie podkladu, wygladzac cere, itp itd. Prosze podzielcie sie ze mna waszymi doswiadczeniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Messa Re: Base Magic Biotherm IP: *.zipnet.com.pl 01.09.02, 13:43 helou kiedys usilnie poszukiwałam tego mazidła w trójmieście jednak bez powodzenia ale nadal ciekawa jestem działania i śledzę półki biothermu od czasu do czasu może w końcu misię uda maja to możen w sephorze? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 16:20 Juz kilka razy pisalam, jak mi sie Base Magic podoba. Uzywam go wlasciwie bez przerwy (trzecia tubka), trzeba nakladac malutko, to jest silikonowa baza, podklad sie na niej swietnie rozprowadza, cienie trzymaja sie caly dzien bez problemu, naprawde, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 19:16 tego chyba jeszcze w ogóle w polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 20:47 Mozliwe...cchociaz wydawalo mi sie, ze w Polsce jest to, co w Europie, tylko w Stanach sa nowosci (ale moge sie mylic). To taka pomaranczowa tubka z biala nakretka, mala (pojemnosc 15 ml). Ja go kupuje juz od ponad pol roku w Szwajcarii, wiec jesli nie ma go jeszcze w Polsce, to powinien wkrotce sie pojawic. Naprawde uwazam, ze jest super, a na ogol jestem raczej wybredna jesli chodzi o kosmetyki "do smarowania". Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 21:19 u nas w ogóle nie ma podkładów biothermu, a baza pewnie się do nich formalnie zalicza, więc raczej się prędko nie pojawi w sklepach:( Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Baza Shiseido 01.09.02, 21:52 ma podobne wlasciwosci, ma matowac, sciaga pory, zwieksza trwalosc podkladu. Ostatnio dostalam probke, faktycznie dziala, ale nie z kazdym podkladem. Odpowiedz Link Zgłoś