Dodaj do ulubionych

Base Magic Biotherm

IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 07:20
Hej dziewczyny . Czy ktoras z was uzywala juz tego? Ma byc pod makijaz,
dzieki czemu ma ulatwiac nalozenie podkladu, wygladzac cere, itp itd. Prosze
podzielcie sie ze mna waszymi doswiadczeniami!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Messa Re: Base Magic Biotherm IP: *.zipnet.com.pl 01.09.02, 13:43
      helou
      kiedys usilnie poszukiwałam tego mazidła w trójmieście jednak bez powodzenia
      ale nadal ciekawa jestem działania i śledzę półki biothermu od czasu do czasu
      może w końcu misię uda
      maja to możen w sephorze?
      • staua Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 16:20
        Juz kilka razy pisalam, jak mi sie Base Magic podoba. Uzywam go wlasciwie bez
        przerwy (trzecia tubka), trzeba nakladac malutko, to jest silikonowa baza,
        podklad sie na niej swietnie rozprowadza, cienie trzymaja sie caly dzien bez
        problemu, naprawde, polecam.
        • g_andzia Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 19:16
          tego chyba jeszcze w ogóle w polsce nie ma.
          • staua Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 20:47
            Mozliwe...cchociaz wydawalo mi sie, ze w Polsce jest to, co w Europie, tylko w
            Stanach sa nowosci (ale moge sie mylic). To taka pomaranczowa tubka z biala
            nakretka, mala (pojemnosc 15 ml). Ja go kupuje juz od ponad pol roku w
            Szwajcarii, wiec jesli nie ma go jeszcze w Polsce, to powinien wkrotce sie
            pojawic. Naprawde uwazam, ze jest super, a na ogol jestem raczej wybredna jesli
            chodzi o kosmetyki "do smarowania".
            • g_andzia Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 21:19
              u nas w ogóle nie ma podkładów biothermu, a baza pewnie się do nich formalnie
              zalicza, więc raczej się prędko nie pojawi w sklepach:(
    • staua Re: Base Magic Biotherm 01.09.02, 21:49
      W takim razie szkoda...
      • damona Re: Baza Shiseido 01.09.02, 21:52
        ma podobne wlasciwosci, ma matowac, sciaga pory, zwieksza trwalosc podkladu.
        Ostatnio dostalam probke, faktycznie dziala, ale nie z kazdym podkladem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka