presens Re: perły Chanel-do kitu! 02.09.02, 13:45 Za szybko się wysłało.Perły dostałam w prezencie i jestem niezadowolona!!! Twarde ,maziste kulki,źle się rozprowadzają (przewaga żółtych),położone na powieki znikają w ciągu godziny,poza tym są prawie niewidoczne.Na policzki w ogóle nie umiem nałożyć ,musiałabym chyba wydłubać całą kulkę!Co z tym w ogóle robić!Opakowanie prześliczne,ale zawartość irytująca! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_m Re: perły Chanel-do kitu! 02.09.02, 14:24 Na pewno cena też była irytująca.... Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: perły Chanel-do kitu! 02.09.02, 14:35 Owszem,dlatego że to wyrzucone pieniądze-chyba że ktoś mnie oświeci jak tego używać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: perły Chanel-do kitu! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 14:42 ktos tu pisał, że do rozjaśniania fragmentów twarzy, np. na powiek pod brwiami. ja od razu po obejrzeniu zdjęcia tych pereł w beautybooku sephory doszłam do wniosku, że to nie dla mnie, bo dziwne takie te kulki wystające z pudełeczka:) a kosztują chyba z 250 zł:( Odpowiedz Link Zgłoś