anula36 04.09.05, 11:37 dziewczyny znacie jakies produkty do nawizania ciala ale bezzapachowe ? Probuje sie zmusic do regularnego uzywania ale zapach pozostajacy na skorze mnie drazni okropnie a probowalam juz paru( Nivea, Dove, Garnier) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia79 Re: balsam do ciala - bez zapachu 04.09.05, 11:53 Balsam do ciala Neutrogeny jest bezzapachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:40 Jesli sie nie myle to w Avonie jest jakiś nowy balsam bezzapachowy z serii SSS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:00 Ja też kiepsko znoszę zapach balsamów do ciała. Używam Lipikar La Roche Posay, dobry dla skóry przesuszonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:14 Kamill z rumiankiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: balsam do ciala - bez zapachu 04.09.05, 21:18 kurcze ze tez nie pomyslam a przeciez uzywam lipikar do twarzy ( polecone przez kosmetyczke):) Najwyzej zbankrutuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: balsam do ciala - bez zapachu 05.09.05, 00:39 też myślę, że Lipikar byłby dobry:) moja mama też nie lubi pachnących balsamów i używa go już od jakiegoś czasu, skóra po nim nie pachnie i jest bardzo dobrze nawilżona. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:30 Balsam intensywnie nawilżający BALNEUM - dostepny tylko w APTEKACH. Cena zakupu ok 20 zł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:24 najszybciej poszukaj w Avonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maroko Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.abc.com.pl 05.09.05, 16:17 Vichy: wszystko mają bezzapachowe a jednocześnie godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś