Dodaj do ulubionych

balsam do ciala - bez zapachu

04.09.05, 11:37
dziewczyny znacie jakies produkty do nawizania ciala ale bezzapachowe ?
Probuje sie zmusic do regularnego uzywania ale zapach pozostajacy na skorze
mnie drazni okropnie a probowalam juz paru( Nivea, Dove, Garnier)
Obserwuj wątek
    • livia79 Re: balsam do ciala - bez zapachu 04.09.05, 11:53
      Balsam do ciala Neutrogeny jest bezzapachowy.
      • anula36 Re: balsam do ciala - bez zapachu 04.09.05, 12:46
        dzieki:)
        • Gość: paulinka Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:40
          Jesli sie nie myle to w Avonie jest jakiś nowy balsam bezzapachowy z serii SSS :)
    • Gość: neska Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:00
      Ja też kiepsko znoszę zapach balsamów do ciała. Używam Lipikar La Roche Posay,
      dobry dla skóry przesuszonej.
      • Gość: ola Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:14
        Kamill z rumiankiem :)
      • anula36 Re: balsam do ciala - bez zapachu 04.09.05, 21:18
        kurcze ze tez nie pomyslam a przeciez uzywam lipikar do twarzy ( polecone przez
        kosmetyczke):)
        Najwyzej zbankrutuje;)
        • bzzzk Re: balsam do ciala - bez zapachu 05.09.05, 00:39
          też myślę, że Lipikar byłby dobry:) moja mama też nie lubi pachnących balsamów
          i używa go już od jakiegoś czasu, skóra po nim nie pachnie i jest bardzo dobrze
          nawilżona.
          pzdr.
          • Gość: Anula Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:30
            Balsam intensywnie nawilżający BALNEUM - dostepny tylko w APTEKACH. Cena zakupu
            ok 20 zł !
    • Gość: gość Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:24
      najszybciej poszukaj w Avonie
      • Gość: Maroko Re: balsam do ciala - bez zapachu IP: *.abc.com.pl 05.09.05, 16:17
        Vichy: wszystko mają bezzapachowe a jednocześnie godne polecenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka