Gość: lala IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 09.09.05, 09:02 ktos uzywal?pomaga na stan po tradzikowe tzn blizny itp.???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: EFFLACLAR K IP: 213.241.34.* 09.09.05, 09:06 jeśli pisząc blizna potrądzikowe masz na myśli sine plamki po pryszczach, to po pewnym czasie używania effaclaru zmniejszą się. jeśli masz na myśli "dziurki" to nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: EFFLACLAR K IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.09.05, 09:08 dzieki justa;);) rzeczywiscie nie sprecyzowalam, mam namysli plamki duzo plamek, myslisz ze tak po miesiacu stosowanie sie zmniejsza i z blakna troche? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 wlasnie zaczelam go testowac 09.09.05, 09:08 i musze przyznac ze zrobil na mnie pozytywne wrazenie:) Z tymze ja nie mam blizn wiec nie wiem jak na to by zadzialal. Przede wszystkim ladnie oczyszcza pory (a z tym mam najwiekszy problem) no i nie swiece sie tak bardzo jak wczesniej (na to nie pomagaly mi zadne kremy matujace). Najlepiej poprosic o probke w aptece i sprawdzic jak dziala. Jezeli okaze sie za slaby mozesz siegnac po Lysanel albo Glyco A, ponoc sa mocniejsze. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranky pinky Re: EFFLACLAR K IP: 195.205.73.* 09.09.05, 11:25 mialam bardzo widoczne, czerwone blizne potradzikowe.zafundowalam sobie 4 zabiegi easy peel, drogie to było i w sumie liczylam na bardziej spektakularny efekt.po zabiegach zaczelam stosowac effeklar k (mija wlasnie 2 miesiac) i jestem bardzo zadowolona. zostało mi pare bardzo delikatnych niewielkich przebarwien, ktore bez problemu maskuje fluidem,a wczesniej stosowałam starszna tapete dla ukrycia przebarwien. ogolnie stan moej cery bardzo widocznie sie poprawil, co jak sadze jest zarowno efektem easypeel jak i efeklaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen-of-angels Re: EFFLACLAR K IP: 212.190.72.* 09.09.05, 12:46 Mysle, ze na zmiany potradzikowe ten krem jest za slaby. Sprobuj Diacneal z Avene - to jest krem do tego przeznaczony. Duzo wieksze stezenia ma Glyco A - uwazam, ze zamocne jak na domowy uzytek, chociaz pewnie w powaznych stanach skory jest w porzadku. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: EFFLACLAR K IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 09.09.05, 13:18 bo narazie stosuje lysanel active i tak srednio...cy ten krem Avene jest sliniejszy? chodzi mi o to zeby sie pozbyc plamek po tradziku;/;/ dermatolog co prawda zalecila mi Efflaclar k ale sama nie wiem jesli jest taki slaby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: EFFLACLAR K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:35 zapewniam cie ze nie jest słaby, ja tez jak bylam u dermatologa to zaczal od effaclaru. lysanel nie za bardzo mi podchodzil, ostatnio uzywalam cleanance Avene i on jest fajny, ale jesli masz wieksze problemy to radze effaclar ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: EFFLACLAR K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:34 ja narazie kupilam sobie no scar z perly inkow, uzywam od 3 dni wiec o efektach nic nie moge powiedziec, ale mam pytanie czy ten effaclar jest na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: EFFLACLAR K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:37 nie, nie jest na recepte mozesz go kupic w prawie kazdej dobrej aptece, linia La Roche-Posay zel do mycia twarzy Effaclar K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: EFFLACLAR K IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.09.05, 13:41 i jeszcze mam ostatnie pyatnie;P ile on kosztuje ten Efflaclar k? bo raz slyszlam ze 40zl, a raz 70 ?za ile wy kupilyscie???dziekuje wam za odzew i za rade!;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: EFFLACLAR K 09.09.05, 15:23 Jesli chodzi o Effaclar k - krem z kwasami to kosztuje ok. 40 zl zalezy od apteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: EFFLACLAR K IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 09.09.05, 16:14 dziekuje slicznie za odpowiedz morelka;))) pozdrawiam;) mam nadziej ze mi pomoze.. lece do apteki go kupic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: EFFLACLAR K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:43 to to jest zel do mycia twarzy czy krem?? no i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: EFFLACLAR K IP: *.adsl.realpoptel.net 09.09.05, 13:49 emulsja ja placilam ok 40 zl z tej s=erii jest tez i tonik, krem i zel do mycia twarzy moze cos jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: EFFLACLAR K 09.09.05, 15:26 Effaclar k to jest krem z kwasami. Z serii Effaclar jest tez zel do mycia twarzy i Effaclar mat - krem na dzien o wlasciwosciach matujacych. Odpowiedz Link Zgłoś