Gość: ANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:21 CHCĘ KUPIĆ SOBIE CHANEL VITALUMIERE, PRZEZ INTERNET NA ALLEGRO. NIE WIEM JEDNAK JAKI ODCIEŃ WYBRAĆ DLA OSOBY BARDZO BLADEJ. cZY MACIE JAKIEŚ RADY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralala Re: CHANEL- PROSZĘ O PORADĘ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.09.05, 17:40 sprawdz na stronie chanel www.chanel.com najjasniejszy odcien tego podkladu jest tez dostepny w polsce. mozesz spraedzic w sklepie. ja jestem bladzioch i mi pasowal odcien, ale podklad juz mniej :) zobisz jak uwazasz, ale ja odradzalabym kupowanie na allegro, w wiekszosci sa to podroby albo stare serie kosmetykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: CHANEL- PROSZĘ O PORADĘ IP: 82.139.30.* 10.09.05, 20:07 Z vitalumiere najbardziej jasna jest dziesiątka. Ja kiedyś miałam ten podkład w odcieniu clair nr 20. Jestem osobą o jasnej karnacji, ale z ciepłym odcieniem i ten kolor był dla mnie ok. Nie mogę zaś tego powiedzieć o samym podkładzie. Na pierwszy rzut oka jest rzeczywiście niezły. Dobrze się rozprowadza, nawilża, nie tworzy maski i jeszcze rozświetla. Niestety bo bardzo krótkim czasie zaczyna się rozwarstwiać na twarzy. Ma też silną tendencję do spływania ze skóry. Generalnie moim zdaniem nie jest wart swojej ceny. Z chanel lepszy jest teint fluide universel choć też do ideału nieco mu brakuje. Osobiście mam wrażenie, że podkłady chanel są nieco przereklamowane. Z droższych podkładów radzę zwrócić uwagę na firmę kanebo. A osobom o mieszanej lub normalnej cerze szczerze polecam kanebo liquid finish. To jest dopiero podkład. Wypróbowałam już wiele wysokopółkowych podkładów, ale ten nie ma sobie równych. Moje poszukiwania idealnego podkładu zostały zakończone. Odpowiedz Link Zgłoś