Dodaj do ulubionych

CHANEL- PROSZĘ O PORADĘ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:21
CHCĘ KUPIĆ SOBIE CHANEL VITALUMIERE, PRZEZ INTERNET NA ALLEGRO. NIE WIEM
JEDNAK JAKI ODCIEŃ WYBRAĆ DLA OSOBY BARDZO BLADEJ. cZY MACIE JAKIEŚ RADY?
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: CHANEL- PROSZĘ O PORADĘ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.09.05, 17:40
      sprawdz na stronie chanel www.chanel.com najjasniejszy odcien tego podkladu
      jest tez dostepny w polsce. mozesz spraedzic w sklepie. ja jestem bladzioch i
      mi pasowal odcien, ale podklad juz mniej :)

zobisz jak uwazasz, ale ja odradzalabym kupowanie na allegro, w wiekszosci sa
      to podroby albo stare serie kosmetykow.
    • Gość: biedronka Re: CHANEL- PROSZĘ O PORADĘ IP: 82.139.30.* 10.09.05, 20:07
      Z vitalumiere najbardziej jasna jest dziesiątka. Ja kiedyś miałam ten podkład w
      odcieniu clair nr 20. Jestem osobą o jasnej karnacji, ale z ciepłym odcieniem i
      ten kolor był dla mnie ok. Nie mogę zaś tego powiedzieć o samym podkładzie. Na
      pierwszy rzut oka jest rzeczywiście niezły. Dobrze się rozprowadza, nawilża,
      nie tworzy maski i jeszcze rozświetla. Niestety bo bardzo krótkim czasie
      zaczyna się rozwarstwiać na twarzy. Ma też silną tendencję do spływania ze
      skóry. Generalnie moim zdaniem nie jest wart swojej ceny. Z chanel lepszy jest
      teint fluide universel choć też do ideału nieco mu brakuje. Osobiście mam
      wrażenie, że podkłady chanel są nieco przereklamowane. Z droższych podkładów
      radzę zwrócić uwagę na firmę kanebo. A osobom o mieszanej lub normalnej cerze
      szczerze polecam kanebo liquid finish. To jest dopiero podkład. Wypróbowałam
      już wiele wysokopółkowych podkładów, ale ten nie ma sobie równych. Moje
      poszukiwania idealnego podkładu zostały zakończone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka