Dodaj do ulubionych

Salon Thalgo...

IP: *.setup.com.pl 05.09.02, 16:53
w W-wie na Wilczej - czy polecacie ten salon i ew. którą z kosmetyczek.
Zależy mi na pellingu azjatyckim.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krizia Re: Salon Thalgo... 05.09.02, 16:56
      Hmmm tam chyba nie ma w oferecie peelingu azjatyckiego...

Chodzilam tam kiedys na serie zabiegow na tlusta cere. Zero efektow. W dodatku
      kosmetyczka nie uwzglednila faktu, ze moja skora jest wrazliwa i robila mi za
      kazdym razem peeling mechaniczny.
      • Gość: madzior Re: Salon Thalgo... IP: *.setup.com.pl 05.09.02, 17:06
        krizia napisała:

> Hmmm tam chyba nie ma w oferecie peelingu azjatyckiego...
        >
        > Chodzilam tam kiedys na serie zabiegow na tlusta cere. Zero efektow. W
        dodatku
        > kosmetyczka nie uwzglednila faktu, ze moja skora jest wrazliwa i robila mi za
        > kazdym razem peeling mechaniczny.

----------------------
        Coś takiego.....bez komentarza, ale chyba zrezygnuję.Dzięki
        • krizia Re: Salon Thalgo... 05.09.02, 17:12
          Nie chce Cie zniechecac. Moze inne dziewczyny maja dobra opinie o tym salonie.
          Poczekaj na inne wypowiedzi.

Pzdr
          • Gość: Anja Thalgo - rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 08:52
            Ja chodzę na Thalgo, ale zupełnie gdzie indziej, w Małopolsce. Robię raz w
            tygodniu zabieg na twarz, szyję i dekolt: peeling enzymatyczny, masaż i maska z
            alg. Efekt jest rewelacyjny!!!! Mam super gładką, milutką skórę, a byłam
            dopiero 3 razy!!! Dla mnie zabiegi Thalgo to rewelacja, ale muszą być dobrze
            dobrane do potrzeb skóry. Salon na Wilczej to chyba ich wizytówka; może przejdź
            się kontrolnie na diagnozę, dobranie zabiegów itd? Zobaczysz, jak Cię
            potraktują, jakie są kosmetyczki, jakie mają podejście do klienta itd.
            • Gość: madzior Re: Thalgo - rewelacja! IP: *.setup.com.pl 06.09.02, 10:40
              Gość portalu: Anja napisał(a):

> Ja chodzę na Thalgo, ale zupełnie gdzie indziej, w Małopolsce. Robię raz w
              > tygodniu zabieg na twarz, szyję i dekolt: peeling enzymatyczny, masaż i maska
              z
              >
              > alg. Efekt jest rewelacyjny!!!! Mam super gładką, milutką skórę, a byłam
              > dopiero 3 razy!!! Dla mnie zabiegi Thalgo to rewelacja, ale muszą być dobrze
              > dobrane do potrzeb skóry. Salon na Wilczej to chyba ich wizytówka; może
              przejdź
              >
              > się kontrolnie na diagnozę, dobranie zabiegów itd? Zobaczysz, jak Cię
              > potraktują, jakie są kosmetyczki, jakie mają podejście do klienta itd.
              -------------------------------------------------
              No własnie mam problem, bo trakuja Cie z buta tzn. jak przychodze do pracy
              elegancko ubrana i zachodze do salonu to skaczą koło mnie, jak wychodzę z psem
              po południu na spacer luźniej ubrana to one mnie w ogóle nie widzą, mogę tam
              jajo znieśc a one nie zauważą.Ale ja bym to przebolała jeśli byłby to dobry
              salon i miałby dobre kosmetyczki. Ja juz chyba z rok czsu kręce sie koło tego
              salonu i nie moge się zdecydować.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka