Gość: madzior IP: *.setup.com.pl 05.09.02, 16:53 w W-wie na Wilczej - czy polecacie ten salon i ew. którą z kosmetyczek. Zależy mi na pellingu azjatyckim.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krizia Re: Salon Thalgo... 05.09.02, 16:56 Hmmm tam chyba nie ma w oferecie peelingu azjatyckiego... Chodzilam tam kiedys na serie zabiegow na tlusta cere. Zero efektow. W dodatku kosmetyczka nie uwzglednila faktu, ze moja skora jest wrazliwa i robila mi za kazdym razem peeling mechaniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: Salon Thalgo... IP: *.setup.com.pl 05.09.02, 17:06 krizia napisała: > Hmmm tam chyba nie ma w oferecie peelingu azjatyckiego... > > Chodzilam tam kiedys na serie zabiegow na tlusta cere. Zero efektow. W dodatku > kosmetyczka nie uwzglednila faktu, ze moja skora jest wrazliwa i robila mi za > kazdym razem peeling mechaniczny. ---------------------- Coś takiego.....bez komentarza, ale chyba zrezygnuję.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Salon Thalgo... 05.09.02, 17:12 Nie chce Cie zniechecac. Moze inne dziewczyny maja dobra opinie o tym salonie. Poczekaj na inne wypowiedzi. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Thalgo - rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 08:52 Ja chodzę na Thalgo, ale zupełnie gdzie indziej, w Małopolsce. Robię raz w tygodniu zabieg na twarz, szyję i dekolt: peeling enzymatyczny, masaż i maska z alg. Efekt jest rewelacyjny!!!! Mam super gładką, milutką skórę, a byłam dopiero 3 razy!!! Dla mnie zabiegi Thalgo to rewelacja, ale muszą być dobrze dobrane do potrzeb skóry. Salon na Wilczej to chyba ich wizytówka; może przejdź się kontrolnie na diagnozę, dobranie zabiegów itd? Zobaczysz, jak Cię potraktują, jakie są kosmetyczki, jakie mają podejście do klienta itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: Thalgo - rewelacja! IP: *.setup.com.pl 06.09.02, 10:40 Gość portalu: Anja napisał(a): > Ja chodzę na Thalgo, ale zupełnie gdzie indziej, w Małopolsce. Robię raz w > tygodniu zabieg na twarz, szyję i dekolt: peeling enzymatyczny, masaż i maska z > > alg. Efekt jest rewelacyjny!!!! Mam super gładką, milutką skórę, a byłam > dopiero 3 razy!!! Dla mnie zabiegi Thalgo to rewelacja, ale muszą być dobrze > dobrane do potrzeb skóry. Salon na Wilczej to chyba ich wizytówka; może przejdź > > się kontrolnie na diagnozę, dobranie zabiegów itd? Zobaczysz, jak Cię > potraktują, jakie są kosmetyczki, jakie mają podejście do klienta itd. ------------------------------------------------- No własnie mam problem, bo trakuja Cie z buta tzn. jak przychodze do pracy elegancko ubrana i zachodze do salonu to skaczą koło mnie, jak wychodzę z psem po południu na spacer luźniej ubrana to one mnie w ogóle nie widzą, mogę tam jajo znieśc a one nie zauważą.Ale ja bym to przebolała jeśli byłby to dobry salon i miałby dobre kosmetyczki. Ja juz chyba z rok czsu kręce sie koło tego salonu i nie moge się zdecydować.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś