Dodaj do ulubionych

"urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej Polsce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:46
Może macie jakiś pomysł gdzie może jechać grupka 5 zaprzyjaźnionych babek w
kolejny weekend żyby dobrze spędzić czas i jednocześnie poświęcić trochę
czasu dla urody?
MAm na myśli coś typu np Spa- baseny termalne, fitness itp. jakieś centrum
urody...na dodatek chodzi mi o to żeby nie spłukać się zbytnio, bo część z
nich to pracujące jedynie dorywczo studentki;(
Obserwuj wątek
    • vobi Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P 12.09.05, 00:24
      Jesli nie chcecie sie splukac, to moze Slowacja? Niedaleko polskiej granicy sa
      np. termy Aphrodite w Rajeckich Teplicach, www.spa.sk/pol/main.php
      W Polsce poludniowej kojarze glownie Instytut Eris w Krynicy (ceny kosmiczne) i
      Klimczok w Szczyrku (chyba nizsze niz u Eris, ale i tak porazajace).
    • Gość: Malwinka Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.09.05, 10:59
      Może tu?Beskid Sądecki the best!

www.hulewicz.pl/index.php?id=smrek
    • elwinga Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P 12.09.05, 11:04
      Hotel Gołębiewski w Wiśle. Byłam i polecam. Nie jest może najtaniej, ale jak
      policzyć, co wchodzi w cenę, to wychodzi całkiem nieźle.
      • Gość: Yubiri Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.09.05, 14:57
        Polecam Słowacje tzn. Aqua Park Tatralandia koszt 39 zł (za cały dzień) + Tatra-
        Therm Vital koszt chyba 25 zł (za 3 godz. w róznych saunach) Tylko że wejście
        do saun jest tylko po zakupie biletu do basenów. Szkoda tylko że trzeba tak
        długo jechać. Ale polecam, baseny sa też z ciepłą woda i łóżkami do masażu.
        • Gość: Yubiri Re: strony internetowe do Słowacji IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.09.05, 15:00
          www.tatralandia.sk www.holidayvillage.sk www.tatrathermvital.sk
      • kragmel Wisła 13.09.05, 06:36
        w Wiśle obok Gołębiewskiego (jakieś 100-200m w górę, więc naprawdę blisko) jest
        ośrodek Jubilat - nieco tańszy, z basenem, bazą zabiegową do rehabilitacji,
        ładnymi pokojami i bardzo miłą obsługą. byłam u nich na wczasach z odnową i
        świetnie wspominam ten tydzień :)
        a z Tropikany w Gołębiewskim można skorzystać za rozsądną cenę.
        www.jubilat.net.pl/
    • Gość: de-brie Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P IP: 217.153.131.* 12.09.05, 15:04
      Średnio południowa Polska - Nałęczów: Vitaligs, Feniks, Spa Nałęczów - w
      kolejności od najtańszego do najdroższego wariantu. Wszystkie mam sprawdzone, w
      zasadzie polecam, może Vitaligs bardziej w tygodniu niż na weekend.
      • Gość: Orka Re: "urodowy" wyjazd weekendowy:) w południowej P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:51
        dzięki serdeczne za podpowiedzi, chętnie skorzystałabym z każdej propozycji, na
        razie bliżej nam w góry więc chyba wybierzemy sie w tamte strony:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka