Dodaj do ulubionych

farba Loreal MAJIREL:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:03
dziewczyny, zachecona super recenzjami tej farby przeszukiwalam google i
znalazlam hurtownie ktora je sprzedaje w detalu, cena niewygorowana bo ok 30
pln:)
adres to www.panda.trzebnica.pl/sklep (sorry, nie zawsze wychodzi mi
wklejanie linkow).
to tylko tak zeby sie radosna wiadomoscia podzielic, chociaz pewnie czesc z
was wie gdzie je dostac.
a tak przy okazji to napiszcie czy samodzielne farbowanie nia w domu jest ok,
tzn zapewnia dobry efekt? napiszcie wszystko co wydaje sie istotne w tej
kwestii i jeszcze jak mozna sprawdzic palete kolorow? bo na tej stronie sa
tylko opisy bez zdjec; isc do fryzjera pracujacego na lorealu i poprosic o
pokazanie kolorow??
Obserwuj wątek
    • Gość: orange Re: farba Loreal MAJIREL:) IP: *.canea.com.pl 14.09.05, 15:38
      farbuję włosy majirel w domu od 3 lat
      wszystkojest ok,kolor zawsze wychodzi takijak na palecie
      instrukcji po polsku nie znajdziesz wewnątrz pudełka,są dostępne tylko na
      palecie
      do majirel musisz dokupić wodę utlenioną,w zależności jaki odcien chcesz
      osiągnąć - 6% lub 9%
      ja używam majiblond nr 900s,do tego wodę 9%,mozna też 12%,ale jak dla mnie
      byłby to zbyt jasny blond
      • Gość: ania Re: farba Loreal MAJIREL:) IP: *.echostar.pl 14.09.05, 19:54
        Ja czaje sie na te farbe juz od pol roku. Slyszalam mnostwo pozytywnych opinii.
        Niestety moja fryzjerka na nich nie pracuje a chcialam podptrzec kolory.
        Mozna ja tez na allegro kupic.
        Nosze blond ale rozjasniacze sa dla mnie za mocne. Mam cienkie wlosy i za
        bardzo rozjasniacz je niszczy. Teraz farbuje je farbami - ostatnio Garnierem
        albo Schwarzkopfem, ale nigdy efekt nie wychodzi mi jak na opakowaniu. Zawsze
        na odrtoscie jest ciemniej - bo mam ciemny odrostm, dlatego farbuje go co 4-5
        tygodni.
        Tylko gdzie moge zobaczyc kolory tych farb. Moze ktoras z was wie???
        • Gość: orange Re: farba Loreal MAJIREL:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:53
          musisz pojechac do hurtowni fryzjerskiej,bo tylko tam majirel są dostępne
          maja bardzo fajne palety,niektóre kosmyki są na magnesach,więc mozna je zdjąć i
          przyłożyć do twarzy
          • Gość: ania Re: farba Loreal MAJIREL:) IP: *.echostar.pl 15.09.05, 08:33
            Orange a powiedz mi bo ty tez farbujesz wlosy na blond. Jaki masz naturalny
            kolor wlosow?? czy twoje wlosy sa grube??? Czy trudno ci sie rozjasniaja??

Bo chce isc do sklepu fryzjerskiego i kupic te farbe. Rozmawialam z fryzjerka a
            ona mowi ze woda 9% wystarczy. A ja spojzalam na moja farbe ze sklepu
            detalicznego i tam woda jest 12 a w cale nie osiagnelam efektu zamierzonego
            czyli takiego jak na opakowaniu. Mial byc bardzo jasny popielaty blond a ja
            nadal mam ciemniejszy kolor :/

Ty napisalas ze uzywasz wody 9% wiec chcialam wiedziec jakie miej wiecej masz
            wlosy i czy wlasnie ladnie ten kolor ci lapie??
            • Gość: orange Re: farba Loreal MAJIREL:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:47
              jestem szatynką,taką myszowatą,włosy grube i gęste.
              uznałam,ze woda 9% wystarczy,pomimo,ze producent zaleca 9 lub 12
              nigdy nie sprawdzalam jaka woda jest w farbach ze sklepu det,ale efekt i
              trwałość koloru po majirel jast o niebo lepszy
              zamiast majirel proponuję kupic majiblond,jest podział na naturalne,złociste i
              chlodne blondy
              wracajac do tej wody,to 9 powinna byc ok,mozesz tez zmieszac 9 i 12,wyjdzie
              10.5,ja tak zrobilam z 6 i 9,ale wtedy farbowalam na jakis rudawy i nie
              wiedziałam czy wolę jasniejszy czy ciemniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka