Dodaj do ulubionych

Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:25
No właśnie jakie teraz są modne włosy...jakie Wy macie...a może jakie
chciałybyście mieć...Ja mam kilka cm za ramiona ale chciałabym mieć znacznie
za łopatki...w 89% kręcone...a wolałabym proste w 100%...kolor jakiś taki
dziwny brąz...a wolałabym blond..tylko później te odrosty...
Obserwuj wątek
    • dam_ci_cukierka Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń 15.09.05, 18:35
      tylko długie! KLASYCZNE! :) długie z rowniótkimi końcami - kolor naturalny :) takie wlosy są cudowne!
    • Gość: buka Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:43
      z tego co zasłyszałam i zobaczyłam całkiem proste włosy wychodzą z mody - ma
      być romantycznie i swobodnie. na wybiegach widać znacznie więcej ciemnowłosych
      modelek, ale kolory raczej naturalne.
      ale kierowanie się modą często ma przykre skutki, bo nie każdemu to co jest
      modne pasuje. ciesz się dziewczyno, ja mam włosy naturalnie jasne i w mojej
      opini rzadko która blondynka jest 'piękna', bo blond sprawia wrażenie naiwności
      i prostoty. ciemne włosy nadają powagi i zmysłowości :)
      ale i tak włosy to tylko drobny element image'u.
      • Gość: miszczostfo sfiata Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.range81-132.btcentralplus.com 15.09.05, 19:14
        rzadko która blondynka jest 'piękna', bo blond sprawia wrażenie naiwności i
        prostoty. ciemne włosy nadają powagi i zmysłowości :)

Zapomnialas dodac, ze rudy to przeebieglosc, chytrosc i falsz.
        Jesssssoooooo, dla mnie tekst roku, sama wymyslilas? A ile masz lat?
        • Gość: buka Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:18
          czyżbyś poczuła się urażona jako blondynka?
          niestety dla mnie kolor włosów, przynajmniej jesli chodzi o pierwsze wrażenie,
          nasuwa pewne skojarzenia. Możliwe że jest to związne ze stereotypami mocno
          zakorzenionymi w naszej kulturze. O rudych nie pisałam, bo ani nie są modne,
          ani pytająca o nich nie wspomniała. Kto wie, może napisałabym dokładnie tak jak
          Ty.
          Podobno ludzie dobrze wychowani nie pytają kobiet o wiek
          pozdrawiam
          • Gość: buka Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:30
            poza tym, kochanie, nie ma co sie tak bulwersować. piszę o wrażeniu, a nie o
            faktycznych cechach osoby posiadającej taki a nie inny kolor włosów.
            • Gość: miszczostfo sfiata Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.range81-132.btcentralplus.com 16.09.05, 15:12
              dla Twojej wiedzy - nie jestem blondynka i nie nazywaj mnie kochaniem prosze,
              bo nie przypominam sobie abysmy byly w takim stopniu zazylosci. Porazil mnie
              infatylizm Twojej wypowiedzi, zastanawialam sie wiec w jakim jestes wieku, bo
              jeszcze licealny to probowalabym jakos usprawiedliwic, pozdrowienia.
          • Gość: polala Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:59
            Rudy jest najmodniejszy, oprocz brazow, w tym sezonie, ignorantko!

Blondynka:)
      • justa_79 Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń 16.09.05, 11:51
        a pewnie, Cameron Diaz i Charlize Theron to najlepsze przykłady blondynkowej
        brzydoty :> to, że Tobie podobają się brunetki, nie znaczy, że są one
        najpiękniejsze na świecie. uroda jest tylko kwestią gustu. a sądzisz, że
        blondynka przefarbowana na czarno to szczyt piękna?
    • Gość: caitriona Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:21
      ja mam takie hmmm bardziej krotkie niz dlugie, z grzywka, zawsze je sobie
      stawiam i robie taka "szope stojaca" na glowie ;) i mam brazowe i jasnymi
      refleksami,ale niedlugo sobie zrobie ciemny braz, a bardzo bym chciala mniec
      takie jak mam teraz tylko ze biały blond taki smieszny :P moze kiedyyyys (ale
      te odrosty..)
      • Gość: Anna Karenina Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:55
        ja włsnie jestem na etapie zapuszczania...ale jakoś dugo mi to idzie...od 3
        miechów nie byłam u fryzjera..co się wiąże z tym że od 3 miechów ich nie
        ścinałam..aby wyprostować włosy stosuje sansilk(mleczko)ten fioletowy a potem
        na siłe prostuje na szczotce +suszarka...no i jeszcze prostownica...ale robie
        to nieco...inaczej jak większość ludzi:)...a wszystko przez to że rodzice nie
        chcę mi dać kasy na prostownice (że zniszczy mi włosy)ale gdyby wiedzieli co ja
        z nimi robię to dostaliby zawału..a więc prostue włosy żelazkiem..serio
        ustawiam zawsze tą gałkę na silk(jedwab) i jedno pociągnięcie i mam
        prościutkie..tylko na mnie nie krzyczcie:)pa!
        • Gość: m Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.cable.casema.nl 15.09.05, 19:57
          chyba na mozg ci padlo..... :/
          • Gość: Anna Karenina Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:00
            podejrzewam ze temp ustawiona na (silk) jest taka sama jak w zwykłej prostownicy
    • Gość: gosia z bravo Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:34
      ja mam dziwne wlosy - bardzo jasny blond, ktory w lecie jasnieje a jesienia
      widac jakby odrost ba rosna juz ciemniejsze bez slonca :)), po umyciu sie kreca
      a jak je wysusze suszarka i poczesze grzebieniem to sa proste - ze ludzie mnie
      pytaja jaka mam prostownice.. a dlugosc - do ramion ale mocno wycieniowane,
      prosta grzywka ale wracam do mojej ulubionej - jednakowej dlugosci i grzywki
      szczesanej na bok!
    • Gość: Ivre Re: Długie,Krótkie, Proste,Kręcone,Blond, Czerń IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 16.09.05, 19:24
      Dlugie, proste, od kilku dni z grzywka :) Kolor? Hmm...cos miedzy srednim
      (latem) a ciemnym (zima) brazem :) Jakie chcialabym miec? Jeszcze ciemniejsze..
      takie wpadajace wrecz w czern i..bardziej podatne na krecenie :D Sa tak proste,
      ze wiekszosc ludzi 'podejrzewa' mnie o 'zabawy' z prostownica i nic sie nie da
      z nimi zrobic.. :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka