Dodaj do ulubionych

Pianka Bioptimale YR

08.09.02, 18:36
No wlasnie.
Na wizaz.pl wyczytalam bardzo pozytywne oceny pianki do ciala Bioptimale YR,
ze skora posmarowana nia rano utrzymuje nawilzenie do wieczora, ze pieknie
pachnie, ze wygladza dzieki kwasom owocowym - a jakie jest Wasze zdanie? Czy
nadaje sie na szybkie smarowanie skory po porannym prysznicu (strasznie
jestem rano leniuchowata, wiec lubie szybkie kosmetyki do ciala)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: Pianka Bioptimale YR IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 19:20
      Oj, nadaje się, nadaje! Jest naprawdę boska: wchłania się ekspresowo, nie
      trzeba pracowicie walczyć ze smugami; przy okazji fajnie "musuje" na skórze;
      nawilża i wygładza NIESAMOWICIE (dokładnie tak - zabrzmi to jak tani reklamowy
      chwyt, ale dopiero dzięki tej piance zrozumiałam, co to znaczy mieć jedwabiście
      gładką skórę). Acha, i nie jest tak mało wydajna, jak podejrzewałam (bo
      wspominałam o niej jakiś czas temu w wątku o Alpha Silk St.Ives) - starczyła mi
      bodajże na miesiąc efektywnego stosowania, czyli chyba standardowo. Leć
      prędziutko, kupuj - potem sama będzisz wypisywac peany :))

Pozdr.
      • silie Re: Pianka Bioptimale YR - do Xeny 08.09.02, 20:50
        Powiedz, czy używałaś równiez inne rzeczy z serii Bioptimale?
        Peany słyszałam na temat specyfiku do biustu i pianki własnie; ale w tej serii
        jest również mleczko do ciała w tradycyjnej postaci-czy działa podobnie jak
        pianka, czy tylko ona ma takie cudowne właściwości??
        Skoro wspominasz o AlphaSilk; czy pianka tez ma w składzie kwasy?
        Z góry dzięki za info;)
        pzdr, s.

ps.A teraz jest obnizka na te serię i na inne też;)
        • kasiulek Re: Pianka Bioptimale YR 08.09.02, 21:31
          Do Xeny: Och, jutro lece do YR, bo na zamowienie pocztowe sie nie doczekam!:)))
          Wreszcie cos fajnego dla leniucha bede miala - oliwke co prawda lubie, ale w
          Niemczech nie moge nigdzie dostac J&J, a Penaten i tutejsze marki maja ohydne
          zapachy:))) Wielkie dzieki za rade!:)))

Do Silie: preparatu do biustu uzywa moja siostra i jest zachwycona, bo ten
          preparat rzeczywiscie wyraznie ujedrnia i wygladza. Poza tym uzywalam balsamu
          ujedrniajacego, ktory rowniez pieknie wygladzal i szybko sie wchlanial, a
          oprocz tego bardzo ladnie pachnie! Polecam!
          • staua Re: Pianka Bioptimale YR 08.09.02, 22:21
            Moge sie przylaczyc do zachwytow nad pianka - najlepszy preparat do ciala, jaki
            mialam (a wyprobowalam ich wiele, takze sporo drozszych niz ta pianka, bo mam
            bardzo sucha skore) i bede ja kupowac stale. Ale nie jest zbyt wydajna, fakt.
            Natomiast preparat do biustu jest dla mnie strasznie drazniacy, czulam sie,
            jakbym miala napiecie przedmiesiaczkowe! :-))
            Mleczko nawilzajace poprawne, ale na pewno nie tak dobre jak pianka.
        • Gość: Xena Re: Pianka Bioptimale YR - do silie IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 22:23
          1. tradycyjnego mleczka nie używałam;

2. preparat ujedrniający do biustu jest - z tego, co pamiętam, bo uzywałam go
          dość dawno - bardzo fajny i wydajny; na pewno podobał mi się też zapach (choć
          już nie umiem go sobie dokładnie przypomnieć); co do efektów ujędrniających -
          to tak naprawdę nie mam zdania, bo byłam wtedy jeszcze młoda i pikna i żadne
          ujędrniania nie były mi potrzebne (ot, taka fanaberia dorastającego podlotka).
          A produkują to jeszcze w ogóle? Bo dawno nie widziałam w sklepach.

3. pianka zawiera kwasy owocowe. Nie pamiętam dokładnie, jakie, bo juz
          wyrzuciłam opakowanie - ale jeśli dokopiesz się do wątku o alpha silk, to tam
          je chyba wymieniałam.

pozdr.
          • silie Re: Pianka Bioptimale YR - do Xeny 09.09.02, 10:56
            Dzieki Xena; to dlatego pianka taka świetna, bo ma kwasy:)
            Lecę kupić! A specufik do biustu jest nadal, u mnie w Łodzi jest ciągle w
            sprzedazy.
            pzdr, s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka