Gość: aga IP: *.chello.pl 09.09.02, 14:40 Dziewczyny pomóżcie gdzie w W-wie jest bazar na Olimpii. Serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masia Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.dtcentrum.pl 09.09.02, 14:46 Na Woli, ul. Górczewska przy trasie AK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 09.09.02, 14:51 wielkie dzięki, przeczytałam na jednym z wątków, że sprzedają tam próbki kosmetyków czy to jeszcze jest aktualne, może wiesz coś na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.dtcentrum.pl 09.09.02, 14:54 Nigdy tam nie byłam, wiec nie wiem czy sprzedają tam próbki kosmetyków. A swoją drogą, przecież próbki z założenia są darmowe, więc dlaczego chcesz je kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 09.09.02, 15:11 jeżeli przy zakupie drogich kosmetyków w sklepie nie dostaję próbek, jestem zmuszona żeby je kupić, aby przetestować potrzebny kosmetyk. Zagranicą i owszem nie zawsze, ale często dostawałam próbki, nawet bez kupna czegokolwiek, a u nas jeszcze taka sytuacja się nie zdarzyła (może oprócz sephory, ale tam są w pojemniczkach- nie w saszetkach czy tubkach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 15:15 prawdopodobnie dostaniesz tam te próbki, bo na tym bazarku są 9a raczej były, jak tam jexdziłam) takie dziwne kosmetyczne rzeczy. ja się tam zaopatrywałam u pana o ksywce "złodziej":) w perfumy, słynął w warszawie z tego, że ma tanie a prawdziwe:) było to dośc dawno i nie wiem, czy jeszcze prowadzi działalnośc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 09.09.02, 15:23 Wielkie dzięki gAndzia, mam jeszcze jedno pytanko, czy on był w jakieś określone dni czy codziennie (i czy po południu także) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 09.09.02, 15:26 był codziennie, przez cały dzień i pamietam, ze jakos tak z prawej strony miał straganik. pospaceruj tam, popatrz co jest, bo kiedys były fajne rzeczy, i potem napisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siago Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 09.09.02, 15:33 Bazarek na Olimpii jest chyba tylko w niedzielę - przygotuj się na niezły tłok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 09.09.02, 15:38 Jeszcze raz piękne dzięki napewno wybiorę się w tym tygodniu i podzielę się wrażeniami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 10.09.02, 19:04 Byłam dzisiaj na tym bazarku, ale niestety nikogo tam nie zastałam.(Górczewska przy Al. Prymasa 1000-lecia, nie AK- dobrze trafiłam?) Dowiedziałam się jedynie, że bazarek jest czynny ale tylko w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 20:07 Bazar jest tylko w niedziele, najlepiej zjawic sie okolo 10:00. Bywam tam czasem, w dwoch miejscach mozna kupic testery perfum. Probki widzialam tez w paru miejscach, ale w malym wyborze. Na probki nie liczylabym zanadto, natomiast testerow perfum jest calkiem spory wybor. Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 10.09.02, 20:52 Dzięki Margotka, zamierzam wybrać się w niedzielę bo jestem bardzo ciekawa co tam jest. A poza tym nie wiem dlaczego ale nigdy wcześniej nie słyszałam o tym bazarze(Skra, Różycki, Szembeka, Rembertów to i owszem) może dlatego, że mieszkam na drugim końcu W-wy, a może on jest od niedawna. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 10.09.02, 22:48 jeszcze jedno pytanko może wiecie gdzie jeszcze można dostać takie próbki. Wiem, że wiele z was jest przeciwna sprzedawaniu próbek, że powinny być one dawane przy zakupie kosmetyków (ale niestety żyjemy w RP nie w unii)niestety realia są inne. Ja kilkakrotnie bez wypróbowania kupiłam kosmetyk (notabene zachwalany w pismach kobiecych i niestety nie spełniał on moich oczekiwań) dlatego wolę wydać te kilka,kilkanaście złotych na próbkę niż stracić dużo większe pieniądze na nieprzydatny i w dodatku drogi produkt. Są też kobiety, których poprostu nie stać na krem, czy podkład za 150zł, a też chciałyby poczuć odrobinę luksusu, więc taka markowa próbka za kilka zł bez zakupu w sklepie to chyba dobre rozwiązanie tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 13:30 Gość portalu: aga napisał(a): > Byłam dzisiaj na tym bazarku, ale niestety nikogo tam nie zastałam. (Górczewska > przy Al. Prymasa 1000-lecia, nie AK- dobrze trafiłam?) Dowiedziałam się > jedynie, że bazarek jest czynny ale tylko w niedzielę. hej, no to przykro, że cię wprowadziłamw bład, ale wydawało mi sie, że tam jeździłyśmy z koleżankami w tygodniu - może kilka lat temu było inaczej, albo mi się pokręciło:) to jest przy takiej stalowej żyrafie. miłych zakupów u złodziejaszka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE JEST OLIMPIA IP: *.chello.pl 15.09.02, 11:11 Byłam dzisiaj na tym bazarku (właśnie wróciłam, ta cholerna pogoda), ale niestety tylko w jednym miejscu stała kobitka, która miała próbki. Były to niestety próbki tylko kremów i maseczek, natomiast wybór był całkiem spory (Lancome,Clinique, EL, HR, E. Arden,La priare-nie wiem czy dobrze napisałam),niestety żadnej kolorówki na której mi najbardziej zależało. No cóż muszę szukać gdzieś indziej, ale gdzie? Serdeczne dzięki i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś