Dodaj do ulubionych

co sądzicie o Deni Cler?

IP: *.oho.com.pl 10.09.02, 10:22
Co sądzicie o ciuchach tej firmy? nigdy ich nie kupowałam a spodobało mi się
kilka rzeczy z nowej kolecji. Tyle że są koszmarnie drogie. a co sądzicie o
dodatkach tej firmy?
Obserwuj wątek
    • presens Re: co sądzicie o Deni Cler? 10.09.02, 10:37
      Materiały,jakość szycia,trwałość-bez zarzutu,po prostu ideał!Wzornictwo raczej
      klasyka ale jest też trochę awangardy i szaleństwa.Miałam kilka
      kostiumów,płaszczyk i tak z 4 lata temu kurtkę cielaczka -dwustronna czarna od
      zewnątrz a w środku biało-czarne futerko.Super ekstrawagancka i nie do zdarcia.
      I sama nie wiem jak to się stało,bo nie zarabiam coraz mniej,ale dzisiaj Deni
      Cler wydaje mi się koszmarnie droga.Czy oni tak odjechali z cenami,czy co?
      Ostatni ciuch kupiłam tam 2 lata temu,welniany czarny płaszczyk za 1000zł.Służy
      mi do dziś i wygląda jak nowy,krój klasyczny więc dalej modny.
      Ostatnio weszłam i zobaczyłam zamszowe brązowe spodnie ,fajne takie jakby
      pofastrygowane krzyżykami z rzemyka,ale cena 2300zl nie do przełknięcia jak dla
      mnie.Na płaszcz do kompletu nawet nie spojrzałam
      Jeśli kogoś stać ,to warto kupować i nosić.Nawet w rozmiarze 42/44(moja mama)
      wygląda się jakoś szczupło a na pewno z klasą...i kasą;((
    • Gość: Vera Re: co sądzicie o Deni Cler? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 10:38
      Ja już się wypowiadałam na ten temat więc wrzuce Ci tu adres tej pogaduchy.
      Ciuchy niektóre fajne ale dla mnie trochę za drogie.
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=2872210pozdrawiam
      Vera
      • staua Deni Cler/Claire 10.09.02, 10:52
        Vera, ale Deni Cler to co innego niz Claire (o ile pamietam Claire jest na
        Nowym Swiecie i na Marszalkowskiej, a Deni Cler na Kopernika). Deni Cler to
        rzeczy naprawde dobrej jakosci i drozsze niz Claire.
        • Gość: Vera Re: Deni Cler/Claire IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 11:12
          oj to przepraszam, ale nawet nie zauważyłam. Tak to jest jak się jedną nogą
          jest w pracy a drugą na forum.
          Byle się tak głupio w robocie nie pomylić;)
          pozdrawiam
          Vera
    • Gość: r Re: co sądzicie o Deni Cler? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 10:47
      Gość portalu: Amanda napisał(a):

Tyle że są koszmarnie drogie.

Nic nigdy nie jest za drogie, tylko nas po prostu na pewne rzeczy nie stać ;)
      • Gość: gAndzia Re: co sądzicie o Deni Cler? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 10.09.02, 11:08
        a ja oprócz turkusowego płaszczyka kupionego jeszcze na studiach, nigdy nic z
        deni cler nie nabyłam. zaglądam tam często, bo firme tę wielbi moja
        przyjaciółka, ale nigdy nic mi się nie spodobało. jakość wcale nie jest taka
        świetna (szyte w polsce, dużo sztucznych tkanin, nie zawsze starannie
        wykończone - bardzo jestem na tym punkcie czuła:)), na pewno nie proporcjonalna
        do cen, zupełnie "sufitowych" imo. mogę zapłacić za ciuch dużo, ale jeśli jest
        tego wart. cóż, mogłabym sobie w deni cler od biedy zgromadzić klasyczne basics
        w spokojnych kolorkach, ale... jakoś wolę inne firmy.
        • Gość: gAndzia Re: co sądzicie o Deni Cler? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 10.09.02, 11:09
          p.s. faktycznie maja tam duże rozmiary, co liczę im na plus - moja puszysta
          przyjaciółka zostawia tam pół pensji:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka