Gość: Gosia IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.09.05, 17:50 dobre to jest? to taka maść na wypryski i problemy skórne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Tormentiol - używał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:08 tłusta maź - bez rewelacji, chyba że takie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Używałam na pękające kąciki warg i na takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:30 ...krostki, które się paskudziły. Bardzo skuteczny. Ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tormentiol - używał ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:47 Ja używałam na drobne krostki i fajnie przyspieszał gojenie. Tormentiol zawiera kwas borowy, który odkłada się bodajże w nerkach, i po dłuższym czasie jest to szkodliwe dla zdrowia. Dlatego ostatnio kupiłam maść pięciornikową - tak samo jak tormentiol zawiera wyciąg z kłącza pięciornika, ale nie ma tego kwasu borowego. Nawet wygląda i pachnie tak samo. Na dodatek jest o połowę tańsza-płaciłam za nią 2,40. Działa równie skutecznie- polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: Tormentiol - używał ktoś? IP: *.h.pppool.de 26.09.05, 18:51 od kiedy pamietam u mnie w domu tormentiol byl uzywany na ranki, wypryski... mi sie podobalo najbardziej to, ze ma zapach czekolady. a i skuteczny jest. fakt, ze to tlusta maz, ale to akurat dla mnie nie jest problemem. bardzo dobrze dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Tormentiol - używał ktoś? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.09.05, 19:25 hm....moze mi pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Tormentiol - używał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:32 Używam bardzo długi czas (wedle potrzeby oczywiście) i gorąco polecam! Rewelacyjna maść na wypryski i wszelkiego rodzaju problemy skórne. Fakt, że jest tłusta, ale przecież można zastosować ją na noc, żeby uniknąć np. świecenia skóry ;) Zapach przyjemny, czekoladowy? ;) Jednak trzeba uważać, bo Tormentiol brudzi na brązowo :/ Podsumowując - Tormentiol to skuteczna walka z niedoskonałościami skóry za baaaardzo rozsądną, wręcz niską cenę :) Powodzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka czy to nie jest na oparzenia?? 26.09.05, 20:52 Czy to nie jest przypadkiem maść na oparzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: czy to nie jest na oparzenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:12 agnieszka_ka napisała: > Czy to nie jest przypadkiem maść na oparzenia? Nie, to masc na trudno gojące się ranki U mnie swietnie sie sprawdza na podskorne wypryski Swietna na podraznienia bikini po goleniu!!! Tylko uwaga - strasznie brudzi a plamy trudno sprac~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: czy to nie jest na oparzenia?? IP: *.crowley.pl 26.09.05, 22:46 ja jestem abrdzo zadowolona, polecam na wszystko, mi pomaga głównie na zajady :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: czy to nie jest na oparzenia?? 26.09.05, 23:21 Prędzej na odparzenia - stosowałam na odparzoną pupcię synka jak jeszcze nosił pieluszki. A potem jak przeczytałam na forum że nadaje się też na pryszcze spróbowałam i uważam że czasem jest skuteczny. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś