Gość: Amanda IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 09:16 Pochwalcie się. Ja na razie chodze po sklepach i nie wiem na co się zdecydować:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 16.09.02, 10:03 zamszowe ala kowbojki na szpilce niebiesko-bialo-czerwone ala kowbojki na szpilce biala koszule protfelowa biala koszule prosta z pliskami czarny gorset na biala koszule bielizne zupelnie nie jesienna dwa blizniaki jedwabne * w planie marynarka i spodnie sztruksowe, jasno bezowe albo ciemno czerwone. Ide dzis do Zary po pracy, wiec nie recze za siebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.astercity.net 16.09.02, 10:14 Kupiłam niewiele, ale mam jeszcze dużo w planach: -płaszcz Charactere, koloru karmelowego z wielbłądziej wełny- boski a plany: spodnie w Promodzie, buty w Bagatt, sweter w Benettonie pisznie milutkie skąd te jesienne zakupy, ja jestem ciekawa gdzie Helena kupiła koszulę portfelową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 16.09.02, 10:18 Gość portalu: jam napisał(a): > ja jestem ciekawa gdzie Helena kupiła > koszulę portfelową? GC Autograf, mi sie szalenie podoba. Sa tez czarne i czerwone, kupie jeszcze czerwona :-)) Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.mc.tenbit.pl 16.09.02, 10:23 sweterek 3/4 Solar biała okszula kopertowa czarne spodnie skórzane zielona kurteczka skórzana na kożuszku jeszcze brak kozaczków na zime...moze jakies polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco buhahaha 18.09.02, 15:25 jesteście wszystkie bardziej mieszczańskie niż kanapa, drogie Panie. I pewnie połowa z Was myśli sobie, że jak sobie kupi torbę łachów z zary, to już należy do elity. Bzdura. Prawdziwie elitarne towarzystwo poznaje się po tym, że wszyscy mają garnitury od Armaniego, ale nikomu nie przyjdzie do głowy, żeby o tym opowiadać. Jesteście śmieszne i zachowujecie się jak panienki z prowincji z wielkimi pretensjami. Powodzenia w szukaniu bogatych mężów. Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: buhahaha 18.09.02, 15:43 martini_very_bianco napisała: > jesteście wszystkie bardziej mieszczańskie niż kanapa, drogie Panie. I pewnie połowa z Was myśli sobie, że jak sobie kupi torbę łachów z zary, to już należy do elity. Bzdura. Prawdziwie elitarne towarzystwo poznaje się po tym, że wszyscy mają garnitury od Armaniego, ale nikomu nie przyjdzie do głowy, żeby o tym opowiadać. Jesteście śmieszne i zachowujecie się jak panienki z prowincji z wielkimi pretensjami. Powodzenia w szukaniu bogatych mężów. Tego typu jazdki juz byly 100 razy. Drogi drinku_w_siedmiu_odmianach [krwawa mary, martici bianco], jezeli jestes kolejnym wcieleniem skromnej, odpusc sobie. Poinformuje za siebie: - meza juz prawie mam, niebogaty biedaczek :); - nosze rzeczy roznych firm - takze nieco drozszych, niz X czy Y i w ogole nie musze o tym rozmawiac - ale mam w tym przyjemnosc, nie radoche z chwalenia [bo zym sie chwalic]. Nie jest tez przedmiotem moich staran, aby byc czlonkiem jakielkowliek elity, najwyzej kulturalnej; - nie widze nic mieszcanskiego w tym, ze mi sie podoba bluzka z Zary czy spodnica z Promodu. Natomiast fakt - wlascicielki pelnej kolekcji Armaniego na pewno nie maja czasu zagladac na forum GW, bo - primo: nie maja na to czasu, secudno: maja to w dupie. Zakladam zatem, ze nie jestes jedna [jednym] z nich. Komu wiec chcesz zrobisz na zlosc ?:) r Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: buhahaha 18.09.02, 15:49 no przyznam się - wydaję mnóstwo pieniędzy na łachy, ale, do cholery, po co się podniecać tym, że ma się szaliczek z zary? jakby było czym... Swoją drogą, zastanowiła mnie natychmiastowa reakcja na moje posty. Drogie, miłe Panie, jesteście bardzo wrażliwe na swoim punkcie. Ja również... A martynka nie jest taka droga... Poza tym, flaszeczka starcza mi na baaaaardzo długo :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.ost-poland.com.pl 16.09.02, 10:56 malinowa zamszowa marynarke i spodnie w prazki w Promodzie dwa sweterki w Camaieu i jeden bezrekawnik z golfem w Promodzie (kocham dzianiny) podklad Divinora Semi-Matt Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 11:10 Z powodu ciągłego braku czasu, dopiero wczoraj poszłam na pierwsze jesienne zakupy w Galerii Wileńska. Byłam bardzo zawiedziona butami w Gino Rossi - moim zdaniem nie ma nic na prawdę fajnego :( Po za tym przymieżyłam chyba pół kolekcji Reserved, ale niestety (być może jestem uprzedzona) jakość tych rzeczy pozostawia bardzo wiele do życzenia. Znalazłam jeden rudy sweterek - piękny! Niestety wszsytkie wyglądały na jakieś dziwnie pogniecione (?), a może miały wady po prostu - trudno powiedziec, ale zrezygnowałam. Po za tym Reserved ma tylko trzy rozmiary : S, M, L i oczywiście żaden na mnie nie pasuje :( Już byłam przekonana, że nic nie kupię, aż weszłam do Promodu :) Moim zdaniem jest masa pieknych rzeczy (wyjątkowo udana kolekacja). Kupiłam brązowe spodnie oraz długą dzinsową, bordową spódnicę :) Po za tym obsługa jest tam na prawdę świetna! Ekspedientka (baaaardzo fajan dziewczyna) chyba z godzinę doradzała mi i donosiła najróżnijesze rzeczy. Dowiedziałam sie od niej, że za jakies kilke dni, będzie jeszcze więcej nowych rzeczy (własnie do nich przyszły), wiec oczywiscie zamierzam tam jeszcze wrócić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palumpalum Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 11:19 szarozielony kostium sztruksowy (marynarka i spódnica biodrówka) z Tatuum koszula brązaowa Solar z kieszeniami, militarna koszula biala dopasowana NAvy koszula portfelowa biała w niebieskie prązki w Orient express granatowe biodrówki rozszerzane Levis Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 11:23 no ja juz sporo kupiłam, z takich typowo jesiennych rzeczy (a nawet zimowych:))) to kurtkę w zarze (juz o niej pisałam w innym wątku, sliczna), tamże bodaj trzy bluzki koszulowe, zamszową spoódnice w promodzie, spodnie w hexe, dwa sweterki w solarze (golfik z krótkim rekawem i cienki sweter), princeskę w cottonfiledzie, no i te torebki na kiermaszu wittchena:) chce jeszcze koniecznie: brązowe kozaki (najlepiej "wężowe", do jednej z tych torebek:))) brązowe półbuty sergio rossi (z lekko zaokrąglonym czubkiem - ciekawe jak się bedę w nich czuła, bo ostatnio naszam tylko ostry szpic:)))) pewnie pojedziemy na zakupy do berlina, więc tam też troszkę nabedę, ale to już po urlopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 11:24 jeszcze nic - nie mialam czasu:) ale mam duuzo w planach: 1. spodnica w melanz czarno-bialy, najchetnej welniana, chyba cos takiego widzialam w ostatnim MC 2. jakas druga spodnica, moze czarna welna? 3. szare szerokie spodnie, najchetniej welniane (chyba sie nastawiam na niskie temperatury...:) 4. czarno-czerwone buty i torebka (to zakup pod jedno wyjscie, ale bedzie na dluzej, bo oba przedmioty w stylu sportowym) 5. jasnoniebieska bowling bag 6. czarne zamszaki, takie mokasyny z kosmetykow: 1. superbalanced clinique 2. weather everything clinique 3. turnaround oil-free clinique (tak, ostatnio c. mi przypasowalo bardzo;))) 4. szampon AA spa pomidorowy (choruje na niego...) 5. ... no, moze postaram sie, zeby nie bylo punktu 5 ani dalej. ile mozna miec kosmetykow?:) aaa, no i ten nieszczesny miniset (nie sto;))))) biothermu, co go prawie kupilam w ina center:> xx. Odpowiedz Link Zgłoś
kathtea Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 11:51 A ja kupiłam tak: - płaszcz militarny Esprit - kozaki na szpilce z czubkiem Bata - mokasyny Bata - szare spodnie cieplutkie, szerokie Zara - czarne jak wyżej Zara - jeansy Mustang ( rozszerzane) I nie wiem co z cieplym płaszczem. Jaki płaszcz mam kupic?? Poradzcie cos, albo może cos juz macie fajnego?? pozdr. k. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 12:09 Ja już mam prawie wszystko na jesień oprócz czapek i szalików i jeszcze jednej pary butów:-) A kupiłam już: marynarkę w promodzie ciemny brąz dwie spódniczki w benettonie - jedna czarna w różowo zieloną łączkę, druga czarna w białe pasy z lekką falbaną skośną na dole bliźniaki dwa w benettonie - beżowy i błękitny czerwony golf -sisley czapka uszatka:-) vero moda spodnie a la dżins tylko beżowe kozaki czarne bianco mokasyny brązowe bianco chyba z 15 par rajstop;-) czarny sweterek kopertowy wiązany w pasie sznureczkiem, lekko moherowy i strasznie mięciutki:) torebki dwie - czarna sztruksowa 'babcina' i druga ciemno brązowa zamszowa - zara ufff.. to chyba tyle, chyba że jeszcze o czymś zapomniałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 12:10 Taa, zapomniałam - jeszcze dwie bluzeczki graffiti w benettonie i jedne bojówki w dziale dziecięcym do łażenia po domu i na rower:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda do Agul IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 13:16 A można wiedzieć jakiej firmy jest ten czarny kopertowy sweterek i ile za niego dałaś? choruję na taki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do Agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 13:28 Gość portalu: Amanda napisał(a): > A można wiedzieć jakiej firmy jest ten czarny kopertowy sweterek i ile za niego > > dałaś? > choruję na taki :) Kupiłam go w Berlinie w sklepie Hallhuber za 70 euro. Ale będąc wtedy na kudamm, widzialam bardzo podobne w benettonie i sisleyu, więc może i tu będą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.17.175.* 16.09.02, 12:21 A ja jak zwykle zakupy w Zarze. Spodnie szare roszerzane ku dołowi, brązowy golfik, dopasowany(ale już go oddałam bo zaczał się od razu pruć) Płaszczyk czarny z milutkim kołnierzem-pościągnięciu kołnierza będzie marynarka. Tera muszę kupić tylko buty na jesień a zostało mi aż 100 złotych-będzie cięzko. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 213.134.140.* 16.09.02, 13:37 Ja :-))) Dzis jednak nie uda mi sie dotrzec do Zary, moze jutro. Co ciekawego w Zarze, bo ja w natloku zajec, komplikacji, pracy i miliona innych przeszkod nie widzialam jeszcze nowej kolekcji??? Co fajnego, jakie kolory i chodzi mi glownie o Basic. Bede wdzieczna, pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabe Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 157.25.126.* 16.09.02, 13:48 ja nie ja ;) ale byłam w Zarze i mogę opowiedzieć Byłam z moim panem, więc nie miałam za dużo czasu na golądanie i skupiłam się głównie na basic. Podobało mi się kilka kurtek niby kożuszków, widziałam też piękne spodnie (bardzo, bardzo jaśniutki beżyk - wiszą tam gdzie czarne rzeczy) ale nieststy jak większość spotni z Zary fatalnie na mnie leżą. Po za tym, ogólne wrażenie raczej średnie moim zdaniem. Acha widziałam jedne przepiękny kożuszek (prawdziwy), no ale niestety troche drogi (prawie 3tys.) Moim zdaniem w tym sezonie Zarę zdecydowanie wyprzedza Promod i Mexx. To chyba na tyle - miłych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 213.134.140.* 16.09.02, 13:51 Dzieki :-))) Wlasnie spodzianki by mi sie przydaly, jakies bezowe i czarne fajne. Nie pogardzialbym jakas lekka kurteczka, tak na teraz. Poki co mam dzinsowa ocieplana z opluwanym tutaj futerkowym wykonczeniem (uwielbiam ja), ale cos jeszcze by sie zdalo. Jutro obowiazkowo zajrze :-)) H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: co ładnego w Zarze do ja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 13:58 > Moim zdaniem w tym sezonie Zarę zdecydowanie wyprzedza Promod i Mexx. > > To chyba na tyle - miłych zakupów. Zgadzam się w 100%:-) Niby już wszystko mam na jesień, ale jutro będę u lekarza, który przyjmuje na tyłach galerii centrum, więc pewnie wpadnę tam i jednak coś kupię, bo ładne rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:03 O ktorej bedziesz?? Ja mam psyhiatrzaka w okolicy popoludniu a spotkanie rano, wiec moze na sibie wpadniemy :-))) H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: co ładnego w Zarze do ja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 14:12 Gość portalu: Helena napisał(a): > O ktorej bedziesz?? Ja mam psyhiatrzaka w okolicy popoludniu a spotkanie rano, > wiec moze na sibie wpadniemy :-))) > H. Myślę, że tak ok. 16-17:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:25 Ja bede blizej 17:15, bo do psychatry :-)) ide do Lux Medu na 16:30, wiec pol godziny jak sadze tam i z 15 minut na dojazd. Moze jednak na siebie wpadniemy :- ))) Rano moglabym w umie pojsc po spotkaniu, ale chyba bede musiala pedzic do biura. Ciekawe od ktorej jest czynna Zara. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: co ładnego w Zarze do ja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 14:30 No to pewnie wpadniemy:-)) A zara jest chyba od 10, ale nie jestem pewna na sto procent. A co chcesz sobie kupić? Bo ja potrzebuję jakieś ciepłe spodnie dresowe na zimę po domu, bo mi zawsze zimno:) I jakąś spódniczkę ciemnobrązową, może jakąś torebkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego w Zarze do ja IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:37 Spodzianki jakies bezowe i czarne, cieplesze, coby tylek nie marzl strasznie i moze jakas lzejsza kurtalke, moze sztruksik jakis z marynarka. Nie wiem co jest. Ciekawia mnie tez buty i torebki (tfu, tfu, bede tylko ogladac :-))) H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Zara 18.09.02, 15:32 Przestańcie się podniecać tą ZARĄ. Kiedyś też się podniecałam, po pół roku połowa łachów stamtąd nie nadaje się do noszenia, są szyte z kiepskich materiałów, a w dodatku szyte tandetnie. Poza tym, do Polski trafiają same ogony, nawet nie zadają sobie trudu, żeby sprowadzać pełną rozmiarówkę. Wszystkie podniecające się firmą TATUUM informuję, że jest to firma rdzennie polska, spod Łodzi, więc zastanówcie się, zanim cokolwiek tam kupicie, bo chyba już nie wypada nosić polskich łachów. Powtarzam: jesteście wszystkie bardziej mieszczańskie, niż kanapa. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Zara 18.09.02, 15:36 Powtarzasz? Przedtem powiedzialas to jako kto? Kazdy kupuje co mu sie podoba, a Tatuum to bardzo fajna firma, zawsze, jak jestem w Polsce, to cos tam kupuje, ostatniej zimy byla to ciepla kurtka welniana, z kapturem, a potem bylam za nia bardzo komplementowana. A to forum nie jest chyba do osadzania, kto jest mieszczaninem, a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Zara 18.09.02, 15:44 jako martini_very_bianco pod tytułem wątku buhahahaha. Buzis, moje dobrze ubrane słoneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Zara IP: 213.134.140.* 18.09.02, 15:44 martini_very_bianco napisała: > Powtarzam: jesteście wszystkie bardziej mieszczańskie, niż kanapa. Fajna kanapa z poduchami - swietna rzecz. Myslalam tez zeby sobie kupic zamiast kanapy jeszcze bardziej mieszczanski szezlong. H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Zara 18.09.02, 15:54 szezlong to nie, moja droga. nie jest dla kręgosłupa dobry. słodziutkie jesteście jak campari z soczkiem. hep.. :)))))). pozdrawiam czule i namiętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Zara IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:03 martini_very_bianco napisała: > szezlong to nie, moja droga. nie jest dla kręgosłupa dobry. > słodziutkie jesteście jak campari z soczkiem. Campari z czym by nie bylo, jest gorzkawe... A o moj kregoslup sie nie martw - gorzej nie bedzie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Zara 18.09.02, 16:25 gdybyś miała problemy, to polecam szkołę zdrowego kręgosłupa w magnum. Dobre i odpowiednio drogie :))))))))))))))) pozdrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Zara IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:29 Dziekuje za troske, mi wolno tylko plywac, ew. ostroznie joga. Mojego kregoslupa nie uzdrowi nawet odpowiednio droga szkola zdrowego kręgosłupa w magnum. H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Zara 18.09.02, 16:41 mój ozdrowiła. te ćwiczenia są wykonywane przy całkowicie odciążonym kręgosłupie, a zajęcia prowadzą fachowcy, a nie panienki po weekendowych kursach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Zara IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:43 hmmm... jest tylko dodatkowy problem - jestem leniwa dramatycznie. Ale skoro tak, to moze sie przejde i zapytam. Dzieki H. PS. Kregoslup pourazowy??? Moj tak x2 Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Zara 18.09.02, 16:45 to jeszcze stretching polecam, ale najbliższy na naprawdę dobrym poziomie mają w łodzi... pytaj, czy instruktorzy są po awf, najlepiej po rehabilitacji, jeśli nie, to uciekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Zara IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:50 Za Lodz jakos dziekuje. Mnie wypychaja gdzies pod Wroclaw (chyba), bo tam to wogole cudotworcy - slawy spotrowe i VIPiorow skaldaja do kupy. Czasu tylko nie mam i co ja tam bede robic z polamancami - z nudow zdechne. Co tam narazie chodze, wiec jest dobrze :-)) ale serio sprawdze to Magnum. Dzieki jezcze raz. H. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Zara 18.09.02, 17:45 helenko, w warszawie tez sa specjalisci od naprawiania konczyn i kregoslupow - naprawiaja sportowcow. mojego chlopa naprawiali, jak sobie nozke zepsul. jakbys chciala namiar, to na @ xx. Odpowiedz Link Zgłoś
feline Re: Zara 25.09.02, 09:02 Szezlong (chaise longue) to znany mi z ogrodkow dzialkowych ppoczciwy lezak. Widze, ze teraz wszedl na "s(r)alony, oczywiscie w kopertowej bluzeczce od Zary. Summum szyku made in III Rzplita... Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 13:13 Ja sobie postawilam w tym roku szlaban, bo z szafy sie wysypuje, wiec na razie starczy. Ale, jak wiemy, postanowienia sa po to, aby je lamac wiec ostatnio kupilam wezowe kowbojki w odjazdowym seledynowo-zielonym kolorze (akcent kolorystyczny, bo czaaaarno w mojej szafie) i czarna pashmine na e-bayu (piekna, jakosc super). I na razie wracam do mojego postanowienia! A wam milych zakupow! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 14:03 Ja już nieźle zaszalałam na jesień. Biedna moja karta kredytowa... Komplet brązowo-czekoladowy z szerokoprążkowego, welurowego sztruksu (marynarka na suwak, szerokie biodrówki i rozkloszowana spódnica) Leo Lazzi Komplet ecru z takiego samego sztruksu (marynarka klasyczna i wąska spódnica) Leo Lazzi Cztery bluzki: jasnobeżowa z angorki-Camaieu, czarny golf-Cubus, bluzka specjalnie do tych kompletów (beżowo-brązowe-czarne wzory geometryczne)-Royal Collection, bluzka rudo-brązowa z J. Riu Czarny garnitur z beżową wstawką w talii z koronki (szerokie spodnie i krótki żakiecik) z J. Riu Dwie pary butów Gino Rossi: jedne czarne klasyczne pantofle w szpic, drugie a la męskie półbuty, czarne, sznurowane w szpic (jak chodzę, to cholera co chwila zaczepiam tym szpicem o podłogę...) No i mój ostatni zakup: przepiękny płaszcz koloru beżowego (camel)z wełny z dodatkiem lamy (taki miły włosek...)Płaszcz jest długi, prosty, zawiązywany w talii paskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:41 Czarodziejko - jak cenowo te sztruksy???? Mi sie marza proste spodnie z marynarka z miekkiego sztruksu - jasny bez albo ciemna czerwien, ale jakos wszedzie takie bardziewne jakies niedorobione a ja bym chciala cos extra... Dzieki H. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 16.09.02, 14:54 Jak na jakość i markę to zupełnie przyzwoite cent: marynarki 399 zł, spodnie 209 zl (mieli chyba z pięć różnych fasonów). Kolory tych kompletów też są różne zeleży, w którym Royal Collection. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:56 Dzieki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.netland.gda.pl 16.09.02, 23:26 a ja dzis kupilam sobie, zupelnie przypadkowo zreszta jedna z najladniejszych rzeczy w moim zyciu... i jestem strasznie szczesliwa! przecudny kombinezon, na jesien raczej na poludniowej polkuli, hehe, ale co tam, lezy na mnie jak ulal, material jest kapitalny, kolory - z tych ukochanych, fason niepowtarzalny... luuuudzie, ale mam szczescie! w sumie mam ochote go nosic caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 17.09.02, 16:00 Moje zakupy: - spodnica ebonitowa dluga z krzywym dolem - Promod; - torebka z materialu + cekiny [London style] - Promod; - wloczkowa kamizela ecru z golfem - Terranova; - plaszcz sztruksowy leciutka zgnila zielen - Reporter [w Legionowie u anexxy :)]; - jeszcze letniawy w zasadzie, bo zolty kaftan do spodni - Promod. Plany: 2 pary butow na jesien - kozaki zamsz na szpilce oraz polbuty, plaskie - najlepiej bez/braz. Noi moze zakupy na pierwszej jesiennej przecenie w Berlinie. r Odpowiedz Link Zgłoś
rauser Rooda - kiedy ta przecena w Berlinie? 17.09.02, 16:59 Kto wie, może się wybiorę, ale nie znam terminu. Kiedy się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Rooda - kiedy ta przecena w Berlinie? 17.09.02, 17:06 rauser napisała: > Kto wie, może się wybiorę, ale nie znam terminu. Kiedy się zaczyna? rauser, o ile ja dobrze kojarze, pierwsza powinna byc na przelomie wrzesnia i pazdz. Nie jest wielka [max. 30 %], ale za to jest w czym wybierac. r Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 17.09.02, 16:24 bardzo śliczna marynareczkę (letnią!) w AE Woman, no i zachorowałam na nową kolekcję - sliczne rzeczy ze sztruksu, szczególnie jeden kolor, taki pięknie rudy :) w dodatku jest bardzo fajna przecena tamże więc czuję że większośc zasobów tam utopię :) poza tym buty - nieśmiertelna klasyka typu glany (Steel) hi hi hi ;P ech, co ta jesień robi z ludźmi, znowu kupię cudną marynarkę której nie będę nosić bo do niczego nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 17.09.02, 21:14 A JA DZISIAJ post magiserka (o mateczko, wciąż to do mnie nie dociera ;-) poszłam z moją 2 połową na zakupy, żeby mnie jakoś zreanimować po ciężkich przejściach. Chciałam kupić bieliznę, natchniona wątkiem o tejże i znikomą obecnością setów w moim underwearze, ale: jak coś znalazłam ładnego (Triumph), to... nie było do stanika w ogóle majtek (error), a komplet no name wiśniowy z GC był jakości badziewnej, więc poszłam do Intimissimi i tam też nic jakoś mi nie pasowało. Tzn. to, co ładnie wyglądało w szufladzie, na mnie wyglądało jakoś nie bardzo, albo nijak (a ja chciałam SUPER :-). Może to takie wybrzydzanie po poście zakupowym paromiesięcznym ;-). No więc poszłam do Zary i mi się baaardzo podoba ta kolekcja, już wiem, czemu z premedytacją omijałam ten sklep przez ostatni czas - no, ale od czego Visa - i nabyłam wiśniowy golfik za 99 zł, i drugi mi się podobal, taki w paski z serii Basic - na lata 60te. W ogole nie wiem, czy słusznie, ale wydaje mi się, że w Zarze jakoś spadły ceny...? Mój luby - studiujący serwisy biznesowe - twierdzi, że ceny odzieży w PL spadły ostatnio (ogólnie) - co dla nas bdb. Pzdr :-), wciąż oszołomiona statuem pani mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 21:22 ptasia napisała >wciąż oszołomiona > statuem pani mgr. gratulacje PANI MAGISTER :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Ptasia, moje gratulacje:-)))) n/tx IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 17.09.02, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa mgr ptasia to brzmi dumnie:) 17.09.02, 22:59 gratuluje ci:) osiagnelas to, o czym mi sie nawet nie chce myslec;) no i fakt, ceny spadaja. powoli bo powoli. mam nadzieje, ze po naszym wejsciu do unii (o ile lepperolubni i polscy talibowie nie staranuja tego pomyslu) moze byc jeszcze lepiej. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: mgr ptasia oraz cd. zakupow :) 18.09.02, 10:23 ptasia - bravo! Jestes mgr ... ? [czego] No i do zakupow dolaczyly klasyczne spodnie z kantem w sraczkowatym bezu [rozmiary w Zarze :/ 38 za male, 40 za duze, ale musialam wziac] oraz jasno bezowa koszula z Zary :) Za jakies smieszne 120 zl razem, nie wiem czemu, bo nie przecena .... Aha i gacie bezowe z Zary :) Szukam bezowego stanika [te z Z. mialy dziwne ksztalty] oraz koszulki bawel. Prosze o podpow., gdzie. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Staniczki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 10:38 Wszystkie odcienie beżu i brązów znajdziesz Roodzielcu w intimissimi, wczoraj byłam na chmielnej i nie mogłam podarować sobie jeszcze jednej ślicznej koszuli z koronką i bokserek do tego, też z koronki, śliiiczne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Staniczki 18.09.02, 11:00 Gość portalu: agul napisał(a): > Wszystkie odcienie beżu i brązów znajdziesz Roodzielcu w intimissimi, wczoraj byłam na chmielnej i nie mogłam podarować sobie jeszcze jednej ślicznej koszuli z koronką i bokserek do tego, też z koronki, śliiiczne:-)) Aaaaaaaa. To tnx, polece. Jak bylam w Calzed. po rajtypki, to mialy same 70 den z lycry, zimne takie brrrrr. A ja szukalam z bawelna. Moze dowiaza. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Staniczki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 11:13 Ooo.. a ja wczoraj w calz. pokupowałam cudne rajstopki i nie grube, cieniutkie i różne kolorki - czarne, brązowe, beżowe, w kwiatki, w prążki, ze szwem i jakie tylko chcesz:-) Więc przejdź sie przy okazji, bo jest duży wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: mgr czego i koszulki bawełniane 18.09.02, 13:02 roodanaserio napisała: > ptasia - bravo! > Jestes mgr ... ? [czego] anglistyki ;-) > Szukam bezowego stanika [te z Z. mialy dziwne ksztalty] oraz koszulki bawel. > Prosze o podpow., gdzie. podczas wczorajszego snucia się po GC zauważyłam zestawy, chyba jakiejś PL firmy, koszulki na ramiączkach + majtki (chyba stringi), bawełna z czymś elastycznym (chyba), w różnych kolorach (bordo, czarny, zielony i beż), wyglądające całkiem fajnie gatunkowo, koszulki za 46 zł chyba. Nie noszę zasadniczo takich koszulek (chyba, że baaardzo zimno), ale zastanawiałam się nad taką bordo np. na siłownię (coby ćwiczyć bez stanika). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwawa mary Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.09.02, 12:08 Gdyby jakiś facet odważył się przebrnąć przez to wszystko, to chyba by się psychicznie rozstroił.Ja też kocham się ładnie ubierać, chodzić po sklepach, przymierzć, marzyć o czymś, wreszcie to kupować i zbierać komplementy, ale... bez przesady. Czy aż takie ważne jest to licytowanaie się na marki i sklepy, czy to świadczy o tym, że jakiś ciuch jest ładny lub nie? A zresztą, jak jesteście takie cholernie nadziane, to wam gratuluję, koleżanki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 18.09.02, 12:52 Dla mnie to nie jest licytowanie, tylko niezla wymiana wiadomosci o tym, gdzie jest cos, co moze mi sie spodobac (np. obejrzalam sobie strone Zary - tu gdzie mieszkam, nie ma, ale we Francji, calkiem blisko, jest), przeciez nie bywam we wszystkich sklepach i nie musze wiedziec, co mi sie spodoba, a po przeczytaniu postow bede lepiej zorientowana. Jak nie chcesz pisac o swoich ubraniach, Twoja sprawa, ale mnie sie akurat ten watek wydaje zupelnie rozsadny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 18.09.02, 12:58 Kontunuujac kwestie sztruksu, zakupilam spodenki camelowe, proste klasyczne Autograf z drobniutkiego milutkiego sztruksu, ktory wyglada jak aksamit, z uwagi na drobnosc prazkow - fajniuskie. Jest tez do tego nizla marynarka, ale jestem chwilowo zrujnowana. W Zarze nabylam puchaty smietankowy sweterek - slicznosci. W przyszlym miesiacu kupie ta marynarke i juz finito - nic wiecej. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 18.09.02, 14:50 Kupiłam: - ciemnoszary lekko dopasowany płaszczyk z szaro-srebrno futerkowymi kołnierzem i mankietami (odpinanymi), - pantofle czarne zwykłe na obcasach. Chciałabym kupić czarny swetr lub golf lub bliźniak i spodnie. W W-wie będę za tydzień na kilka godzin maksymalnie (przejazdem) i nie bardzo orientuję się w tych sklepach dookoła ratusza. Poratujcie i napiszcie, jak dojść do tej sławnej Zary i innych ciekawych z ciuchami? Dzięki! Naila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia jak do Zary IP: *.radio.com.pl 21.09.02, 18:28 Pod ratuszem wsiądź w byle jaki tramwaj w strone centrum i dwa przystanki dalej po lewej, troche za Mac Donaldem jest owa Zara. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry18 Re: jak do Zary 21.09.02, 18:30 Ja na jesień kupiłam sobie czarne buty ze szpicem, nową czarną torebkę i perfumy Masumi. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 18.09.02, 14:54 właśnie sprawdziłam stan konta - :( chyba musze się trochę wstrzymać z zakupami :( a sam watek jest bardzo fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 157.25.119.* 18.09.02, 15:07 Mieszkanie!!! I to by było na tyle tej jesieni. Buuu:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.134.140.* 18.09.02, 15:15 Gość portalu: Jana napisał(a): > Mieszkanie!!! I to by było na tyle tej jesieni. Buuu:-(( Gratulacje, ja jesieniowalam sie we wlasnym mieszkaniu dwa lata temu i tez wszystkie wolne srodki wpakowalam w urzadzenie, meble i drobiazgi. To szalona frajda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.roee.org.pl 18.09.02, 15:48 Ekipę budowlaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 15:46 Ja byłam w lumpeksie u mnie pod blokiem i w koszu z brudnymi łachami po 5 zł/kg wygrzebałam całkiem przyzwoite sztruksy. Jak zaszyłam dziurę, to zaczęło to wyglądać napradę awangardowo. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 15:52 Kini, moja droga, teraz się zacznie dopiero... Panie będą się przekrzykiwać wymieniając fajne lumpeksy, bo to zdaje się jest w dobrym tonie w niektórcyh kręgach. Kij w mrowisko, jakim jest targowisko próżności, wsadziłaś... Pozdrawiam Cię serdecznie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 15:55 martini_very_bianco napisała: > Kini, moja droga, teraz się zacznie dopiero... Panie będą się przekrzykiwać > wymieniając fajne lumpeksy, bo to zdaje się jest w dobrym tonie w niektórcyh > kręgach. Kij w mrowisko, jakim jest targowisko próżności, wsadziłaś... > Pozdrawiam Cię serdecznie bardzo Oj martini_very_durne, skoros takie spostrzegawcze, do poczytaj sobie watek "A co z lumpeksami?" kilka pieter nizej. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:07 very_durne, super. zaraz zmieniam loga. Hela, dzięki za podpowiedź. Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:10 Polecam sie. To przyjemne tak pochopnie oceniac, prawda??? Tylko dla ocenianego jakby mniej. H. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:10 Ja też zmienię. Na Lumpeksiarę! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:17 Heleno boska, nie ma rzeczy, której bym dla Ciebie nie zrobiła. nawet zmieniłam ksywę. och... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:19 Szybkosc dzialania godza podziwu, ale chec sprawienia przyjemnosc zupelnie niepotrzebna :-)))) Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:22 Lubię być miła. Za to jestem lubiana wśród sąsiadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:24 martini_very_durne napisała: > Lubię być miła. Za to jestem lubiana wśród sąsiadek... To sie chwali, mili ludzie maja w zyciu latwiej. Gratuluje :-))) A sasiadek symaptycznych zazdroszcze, ja mam po jednej stronie wariata po drugiej wiecznie kogos innego. H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:27 Ja mam starą wampirzycę i Austriaczkę. Więc się nie dziw, że siedzę na forum i czytam głupie wątki, które kompletnie mnie nie intersują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:31 Coz - w takim razie moj wariat wysiada. Jakies mile doswiadczenia z Wampirzyca???? (Wampirella brzmi bardziej intrygujaco) H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:35 Wampirella mówiłyśmy, ale nikt nas nie rozumiał... Więc pozostajemy przy wampirzycy. Na wariata jest sposób. Szklaneczka Martini albo szklaneczka z martini. Śpirytusu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:38 Wystarczyla mala komedyjka ze mna i Panami Policjantami w roli glownej. Za martini nie przpadam, wole winko albo mocne alkohole, aczkolwiek spirytus, tylko zewnetrznie na skalecznia. H. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_durne Re: Oj, nie mogę! :)))) 18.09.02, 16:47 ja po winie wymiotuję... idę sobie z forum. fora ze foruma hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Oj, nie mogę! :)))) IP: 213.134.140.* 18.09.02, 16:51 Ja rowniez. W sumie milo bylo :-))) H. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda2 Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 19.09.02, 19:57 Drogie forumowiczki mam prosbe.. Otoz potrzebuje pilnie adresow sklepow Promod i Mexx w Krakowie.... Czy w ogole takowe sie tam znajduja? Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_m Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? 20.09.02, 07:33 nie jestem z Krakowa ale ciuchy mexx są w Royal Collection w Plazie w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgo Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 19.09.02, 23:13 aaaa robicie prawdziwe martony po sklepach :- )ja jestem chorusiana rozłozyło mnie przeziębienie i siedze w domciu mam pytanko pojawiły sie jakis buty w vero modzie?thx pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: 213.17.175.* 20.09.02, 07:54 Wczoraj byłam w Zarze i kupiłam sobie prześliczny sweterek. Długi, kremowy z czerwonymi wstawkami. Mozna go nosic sam lub ze spodniami. Ajajaj jak się cieszę mimo tego, ze zostałam bez grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalla pytanie do wszystkich IP: *.uzh.uni-freiburg.de 21.09.02, 18:23 czy Wy tak co jesien [wiosne, lato....] kupujecie te tony ciuchow? Gratuluje nadmiaru czasu, pieniedzy i braku innych zainteresowan. Odpowiedz Link Zgłoś
_luizjana_ Re: co kupilam na jesien 22.09.02, 04:45 kupilam piekne buty Versace i torebke Prady na jesien. Widzialam tez cudny garnitur MaxMara ale nie kupilam, gdyz nie mialam przy sobie moich kart kredytowych, a gotowka wlasnie mi sie skonczyla. skocze po niego jutro jesli zdaze miedzy wizyta u psychoanalityka w Lux-med, a konsultacja z moim chirurgiem plastycznym w Lux-silikon. buziaczki! Ps. czy wybieracie sie na sale na Champs Elysees? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: co kupilam na jesien IP: *.netland.gda.pl 22.09.02, 11:29 :) jasne, a Ty będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
_luizjana_ Re: co kupilam na jesien 22.09.02, 19:09 Gość portalu: LOL napisał(a): > :) > jasne, a Ty będziesz? oczywiscie! zawsze jezdze na sejle na szanselize. mozna sie tam wspaniale obkupic! w koncu stolica mody, co nie? pa! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka4 Re: co kupilam na jesien 22.09.02, 22:46 _luizjana_ napisała: > Gość portalu: LOL napisał(a): > > > :) > > jasne, a Ty będziesz? > > > oczywiscie! zawsze jezdze na sejle na szanselize. mozna sie tam wspaniale > obkupic! w koncu stolica mody, co nie? > pa! > akurat na szanzelize sklepow z eleganckimi ciuchami nie ma. Hi,hi! ino na jednej z jej bocznych ulic :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
_luizjana_ Re: co kupilam na jesien 23.09.02, 00:11 dzidka4 napisała: > > > akurat na szanzelize sklepow z eleganckimi ciuchami nie ma. Hi,hi! > ino na jednej z jej bocznych ulic :-))) > > > na boczna ulice zawsze mozna wyskoczyc, a w miedzyczasie kupic cos skromniejszego w jakiejs zarze czy naf-naf - przyda sie do pracy w ogrodku na przyklad. buziaczki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: co ładnego kupiłyście sobie na jesień? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 21:38 Baby, ale jestescie żenujące :(((( Odpowiedz Link Zgłoś