Dodaj do ulubionych

COSTUME NATIONAL SCENT znacie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:30
Jak w temacie. Co to za zapach? Gdzie można kupić.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 17:27
      znamy, w wwie w quality i sephorze, był tez w douglasie-dla mnie super,
      niepowtarzalny ,mało znany wiec tez wyjtkowy przez to-ale musi sie spodobac, bo
      jest taki, nie wiem-ciekawy? ja kocham
      • Gość: maxi Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 17:59
        A w jakim stylu? Do czego podobny?
    • malgosia9924 Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? 09.10.05, 18:02
      słowo daje nie wiem, gdzies już odpowiadałm to jest takie troszke orientalne,
      ale dla mnie - męskie citkę, mocne i słyszałam,że to nuta prady. Jest takak
      strona chyba sephory po ang- i tu naforum ktoś wklejal linka niedawno- gdzie
      wpisujesz nazwe perfum i pojawiaja się podobne- tam pokazało prade i cos
      jeszcze- nie pamietam...
    • malgosia9924 ta stronka! 09.10.05, 18:03
      www.fragrance-editions.com/fatest/index2.asp?id=2139&type=F
    • Gość: malgosia9924 Re: przepraszam- ta jest własciwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 18:07
      www.sephora.com/browse/me/index.jhtml?categoryId=
      • waztre Re: przepraszam- ta jest własciwa 09.10.05, 18:37
        Fajna strona. Obydwie fajne, mozna sie pobawić ale wogóle sie nie zgadzam z
        wynikami ;)))
    • Gość: malgosia9924 Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 19:03
      ja tez nie .ciekawe skad maja takie porównania?
      • Gość: wawa Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:37
        Jak wpiszę mój ulubiony zapach to wyskakuje że jest odobny do czegoś czego
        nieanawidzę! ;))
        • Gość: S. Re: COSTUME NATIONAL SCENT znacie?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.10.05, 09:46
          U mnie dokładnie to samo,może nie wszystkie perfumy ale większość tych,które
          się pokazują nie lubię:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka