Dodaj do ulubionych

sliczna????? joanna brodzik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:12
skradzione z forum telewizja
img21.imagevenue.com/img.php?loc=loc44&image=4e4_jbrodzik.jpg
Obserwuj wątek
    • gosica37 Re: sliczna????? joanna brodzik 11.10.05, 12:43
      Trzeba pogratulowac aktorce samodyscypliny i wytrwalosci! Transformacja jest
      niewiarygodna! Widac mozna!!!:)
    • Gość: iz Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:45
      nie bardzo orientuję się w urodzie gwiazd seriali, ale ta dziewczyna z długimi
      włosami i szerokimi brwiami jest o wiele ładniejsza od tlenionej dziuni
      poniżej. Gdyby nie wąsik, byłaby to idealna twarz.
    • Gość: kar Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.broker.com.pl 11.10.05, 12:51
      Michał Żebrowski opowiadał dawno temu pewną anegdotę, wspomniał w niej o
      koleżance po fachu, która swego czasu miała wąsik (nie wymienił personaliów).
      Nie wiem czemu, ale od razu pomyslałam o Brodzik. Zrobili z niej piękność, ale
      coś zostało z tej dawnej Joaśki...
    • Gość: marvellous Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:56
      Jako nastolatka tez byla śliczna.
      A przede wszystkim naturalna.
      • Gość: em Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.kp.pl 11.10.05, 13:08
        wąsik musiała zlikwidować i schudnąć, ale po co blond u rasowej brunetki? i to
        jest to co mi nie pasuje :(
        zaliczam ją do kategorii atrakcyjna, piękna to szczebel wyżej
    • marghot Re: sliczna????? joanna brodzik 11.10.05, 13:19
      no, aśka kilkanaście lat temu nie była ładną osóbką.
      W straszliwe kompleksy wpędzała ja lekka nadwaga, ale udało jej się :))
      • Gość: kazio Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:41
        ona nadal jest brzydka jak dla mnie !
        • Gość: werciula Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:01
          Szczerze?
          Nie rozumiem, dlaczego w ogóle ta osoba jest przedmiotem rozmów. Co o na
          takiego zrobiła. Wiem tyle, że gra w jakimś serialu. Ja seriali nie oglądam w
          ogóle, TV rzadko. W TV zatem jej nigdy nie widziałam. Natomiast kilka razy
          słyszałam w radiu. Czy ona coś zrobiła poza zagraniem w jakimś serialu?

A co do urody.
          Widziałam jej twarz na bilbordach reklamowych na ulicach. Nawet jak na sesję i
          obróbkę, gdzie wszystko razem jest po prostu "zrobione", nie dało sie ukryć
          jednego: to osoba o przeciętnej urodzie. Na zaprezentowanym zdjęciu (poniżej)
          widać zadbaną, uśmiechniętą kobietę o przeciętnej urodzie. Kiedyś Polityka
          zrobiła zestawienie osób zatytułowane: "znani z tego, że są znani". Czy w
          przypadku tej pani nie działa to samo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka