Gość: mariola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:12 skradzione z forum telewizja img21.imagevenue.com/img.php?loc=loc44&image=4e4_jbrodzik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosica37 Re: sliczna????? joanna brodzik 11.10.05, 12:43 Trzeba pogratulowac aktorce samodyscypliny i wytrwalosci! Transformacja jest niewiarygodna! Widac mozna!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:45 nie bardzo orientuję się w urodzie gwiazd seriali, ale ta dziewczyna z długimi włosami i szerokimi brwiami jest o wiele ładniejsza od tlenionej dziuni poniżej. Gdyby nie wąsik, byłaby to idealna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.broker.com.pl 11.10.05, 12:51 Michał Żebrowski opowiadał dawno temu pewną anegdotę, wspomniał w niej o koleżance po fachu, która swego czasu miała wąsik (nie wymienił personaliów). Nie wiem czemu, ale od razu pomyslałam o Brodzik. Zrobili z niej piękność, ale coś zostało z tej dawnej Joaśki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:56 Jako nastolatka tez byla śliczna. A przede wszystkim naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.kp.pl 11.10.05, 13:08 wąsik musiała zlikwidować i schudnąć, ale po co blond u rasowej brunetki? i to jest to co mi nie pasuje :( zaliczam ją do kategorii atrakcyjna, piękna to szczebel wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: sliczna????? joanna brodzik 11.10.05, 13:19 no, aśka kilkanaście lat temu nie była ładną osóbką. W straszliwe kompleksy wpędzała ja lekka nadwaga, ale udało jej się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:41 ona nadal jest brzydka jak dla mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werciula Re: sliczna????? joanna brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:01 Szczerze? Nie rozumiem, dlaczego w ogóle ta osoba jest przedmiotem rozmów. Co o na takiego zrobiła. Wiem tyle, że gra w jakimś serialu. Ja seriali nie oglądam w ogóle, TV rzadko. W TV zatem jej nigdy nie widziałam. Natomiast kilka razy słyszałam w radiu. Czy ona coś zrobiła poza zagraniem w jakimś serialu? A co do urody. Widziałam jej twarz na bilbordach reklamowych na ulicach. Nawet jak na sesję i obróbkę, gdzie wszystko razem jest po prostu "zrobione", nie dało sie ukryć jednego: to osoba o przeciętnej urodzie. Na zaprezentowanym zdjęciu (poniżej) widać zadbaną, uśmiechniętą kobietę o przeciętnej urodzie. Kiedyś Polityka zrobiła zestawienie osób zatytułowane: "znani z tego, że są znani". Czy w przypadku tej pani nie działa to samo? Odpowiedz Link Zgłoś