Dodaj do ulubionych

GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:20
Czy jest dobry
A może znacie inne kosmetyki do prostowania?Interesuje mnie kosmetyk chroniący
wlosy przed nagrzaniem prostownicą i jednocześnie utrzymujący wyprostowane
wlosy nawet podczas deszczu. Czy to w ogole da sie polaczyc?
Obserwuj wątek
    • jade.fox Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 13:46
      Sama nie używałam ale koleżanka zachwycała się sprayem Welli Flat Iron, o tym:
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16516&cat=412&page=1
      Ale nie wiem czy wytrzyma podczas deszczu.
      • Gość: kokardka Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:01
        Tez slyszalam duzo dobrego o tym spray tylko nie wiem czy spray bedzie dosc
        wydajny??????????Tam jest tylko 200ml. a pisza ze trzeba spryskac kazde
        prostowane pasmo wlosow>
        • evana Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 16:53
          Ja mam go juz ponad rok i nawet polow nie zuzylam. A dodam jeszcze ze prostuje
          wlosy co najmniej raz w tygodniu.
      • evana Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 16:51
        Niestety podczas deszczu nie sprawdza sie ani troche. Sama uzywam i moze nawet
        jest ok do prostowania ale mam wrazenie ze gdy jest wilgotno moje wlosy kreca
        sie po nim nawet jeszcze bardziej niz bez nakladania tego spray'u. Ale za to
        jest bardzo wydajny.
        Pozdrawiam
    • fragolaa Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 15:00
      Próbowałam i żadnego efektu. Podobnie profesjonalny fluid Loreala, który
      kupiłam u fryzjera. Używałam też Rene Furterer - cena 60 zł i nic. Jeszcze do
      niedawna był super balsam prostujący z Clinique, ale niestety zmiana kolekcji i
      już go nie ma. Była to jedyna rzecz, która dawała widoczny efekt, nawet bez
      prostownicy, a z prostownicą po prostu ekstra. Ale może ktoś zna jakiś naprawdę
      dobry produkt?
      • Gość: truskawa Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:33
        wiec polecam LONDASTYLE fluid do prostowania włosów150ml za cene 35zł, żel
        Goldwell do prostawania włosów 250ml. kosztuje 45zł, wella 200ml.Spray,i fluid
        wella 100ml.cena45zł a z KADUSA jest krem do prostowania 150ml,za48zł wszystkie
        te produkty kupuje u mojego fryziera sa profesjonalne i ma taniej niż w
        salonach fryzierskich sprzedają polecam kontakt do tej osoby:
        aga.kosmetyczka@neostrada.pl
        • Gość: dhfg Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:08
          L'OREAL HOT LISS!! ten różowy (13-18zeta) bo jest o wiele droższa wersja w
          opakowaniu czarnym, ale ponoć żadna rewelacja
          natomiast Hot Liss (występuje też pod nazwami Hot Stright czy też innymi ale to
          wszytko to samo :D )zachwala mnóstwo dziewczyn i jak tylko o nim usłyszałam,
          następnego dnia już go miałam i też polecam
          po prostu rewelka i da się połączyć ochrone przed gorącem i przed wilgocią
          polecam z czystym sercem
          • lusia023 Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 17:12
            Mam naturalnie kręcone włosy i czasami prostuję je.
            Efekt niestety utrzymuje się tak długo jak tylko pojawi się jakakolwiek wilgoć-
            mgła,deszcz,zaparowana łazienka ;-),spocę się na imprezie itp i już wracają
            loki :-(
            Czy któryś z tych środków stosowała dziewczyna z kręconymi włosami i unikła
            takich właśnie sytuacji?
            Dziękuję za odpowiedzi :-)
            • Gość: bnvbn Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:13
              ja mam kręcone od zawsze , jak baranek, prostuje codziennie, czasem nawet po 2 -
              3 razy na dzień, więc jesten na bieząco z nowościami bo chce żeby włosy trzymały
              mi się jak najdłużej, ale niestety to trudne, Hot Liss mi pomógł, nie żeby
              problem całkiem znikł bo do tego potrzebowałabym profesjonalnej prostownicy, ja
              niestye mam badziewną, ale chce to zmienić, ale mówie Wam że nawet dla samego
              zapachu za taką cene warto spróbować (wiem wiem podniecam się ale kpupiłam go 3
              dni temu i sie normalnie zakochałam =D )
              • cytrusowa Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 18:19
                ja jestem lokowa z natury:-)

wiec tak - mam profesjonalną prostownicę, ktora prostuje tez mokre wlosy - w
                moim przypadku rto najlepisze rozwiazanie.
                przed prostownaiem nakladam na wlosy kapkę olejku do prostowania L'Oreal
                Professionnel Tecni.art - liss control
                na zakończenie,w celu unikniecia puszenia i wysuszenia uzywam sprayu
                nablyszczajaco-utrwalającego tej samej serii
                efekt w moim przypadku to spokojnie 4 dni prostych jak drut wlosów:-)
                • Gość: czekoladopodobna Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: 85.219.162.* 13.10.05, 19:04
                  dziewczyny, przerabialam juz prawie wszystko, specyfiki prostujace i
                  prostownice. mam falujace, sztywne i szorstkie wlosy, a zawsze marzylam o
                  gladziutkich i blyszczacych. to sie da osiagnac nawet jak jest wilgoc w
                  powietrzu, zima i jesienia, z czapka na glowie, tzn u mnie jest efekt o jakim
                  myslalam. ale w to trzeba zainwestowac:
                  1. prostownica profesjonalna, najlepiej z jonizacja powietrza, po niej wlosy sie
                  nie elektryzuja, sa maxymalnie wygladzone i nie reaguja na wilgoc - no moze
                  troche, ale to tylko maly ulamek tego co normalnie
                  2. profesjonalne wygladzajace kosmetyki, ja przetestowalam loreal professionell
                  i kerastase
                  po tym wszystkim nie wierzylam ze to moje wlasne wlosy:)
                  • Gość: basiek13 Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:17
                    Co to znaczy nie poznałaś swoich włosów? Takie fajne? Kurcze ja tez
                    zainwestowałam i jedyne co moge powiedzieć to,że nie mogę włosów doprowadzić do
                    ładu. Sa w koszmarnym stanie, suche , matowe.
                    • Gość: czekoladopodobna Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: 85.219.162.* 13.10.05, 19:24
                      tak, takie jedwabiste i sliczne...
                      ojej, a co stosowalas???? bo nie moge zrozumiec jak dobre kosmetyki i niepalaca
                      i nieniszczaca wlosow prostownica moga krzywde zrobic...
                      moze cos nie tak robilas?
                      ja mam niezniszczone, lsniace, naprawde super, a prostuje tak 2 razy w tyg, po
                      kazdym myciu i do nastepnego wlasciwie sa fajne.ale ja z nimi cuduje, az sie
                      sama z siebie smieje, zawsze odzywka i serum, na koncowki cos przeciwko
                      przesuszeniu i jeszcze na koniec spray nablyszczajacy i przeciw wilgoci.
                      ale wygladaja super, wszyscy mnie komplementuja:)
                      • Gość: vbv Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:37
                        a mnie dziwi że EFALOCK FLAT CHAMP jest taką świetną i profesjonalną prostownicą
                        a kosztuje tylko 200zł, nie żeby mi było źle =D ale nie moge w to uwierzyć
                      • basiek13 Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA 13.10.05, 20:16
                        Możesz napisać jakie kosmetyki używasz? Wydaje mi się, ze stosowałam juz prawie
                        wszystko co polecaja fryzjerzy.
                        • Gość: czekoladopodobna Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: 85.219.162.* 13.10.05, 20:24
                          uzywalam loreala serie liss a pozniej serie kerastase oleo relax, z tej drugiej
                          jestem naprawde zadowolona, po zadnym innym szamponie moje wlosy nie byly takie
                          gladkie
                          • Gość: basiek13 Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:01
                            Może jeszcze powinnam zapytać czy farbujesz włosy, bo moje jeszcze katuję balejażem.
                            • Gość: czekoladopodobna Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: 85.219.162.* 13.10.05, 22:18
                              tak, ale od jakiegos czasu tylko dobrymi farbami loreala
                              sama sie dziwie ale moje wlosy w ogole nie sa zniszczone:)
    • Gość: ik lanza Curl Relaxer and Smoother IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:30
      lanza Curl Relaxer and Smoother - Krem do układania z termiczną pamięcią
      kształtu . Wilgoć go nie rusza.
      CENA 200ml - 61,- zł
      www.lanza.pl/sl.htm
    • Gość: Polecam Re: GOLDWELL FLUID DO PROSTOWANIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:23
      Da sie polaczyc. Polecam nowosc Kadusa - preparat do prostowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka