ariana_ 20.09.02, 22:52 Widziałam dzisiaj ten krem w Naturze , przy okazji oglądania kremu matujacego Garniera czysta skóra. W efekcie nie kupiłam żadnego , tylko postanowiłam najpierw wybadać , który lepszy w matowaniu skóry.Poradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: Krem Ziaja - active balance IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 09:00 ja mam obydwa. Garnier lepszy, choc i tak po 2h moja buzia sie swieci. ale moja buzia juz tak ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Krem Ziaja - active balance IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 21.09.02, 09:28 Chodzi o BioBalans? Całkiem dobry, ale Garnier lepiej matuje i w ogóle bardziej go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: Krem Ziaja - active balance 21.09.02, 22:13 Tak tak , chodzi mi o bio balance.Pomerdały mi sie nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monczus Re: Krem Ziaja - active balance IP: *.piscataway-09rh15rt.nj.dial-access.att.net 21.09.02, 22:46 Bio balans fajnie pachnie, podobala mi sie konsystencja, ale - pozatykal mi pory, jak zreszta wiekszosc polskich kremow niestety. Odpowiedz Link Zgłoś