Dodaj do ulubionych

NOGI A ODCHUDZANIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:19
czy ktorejs z was schudly tez nogi?nie chodzi mi o uda bo te jest latwiej
odchudzic-kiedys mi sie udalo ale przerwalam diete-pytam raczej o lydki.jak
to jest?zmiejszylyscie ich objetosc,rozmiar?prosze o wpisy kobietki...
Obserwuj wątek
    • Gość: lulka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:13
      prosze napiszcie to wazne dla mnie!
      • Gość: jo Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:37
        tak, łydki chudną mi też, bez ćwiczeń, na normalnym odchudzaniu. najpierw lecą
        piersi ::((( potem reszta i łydki razem.
        • Gość: lulka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:29
          ale jakos drastycznie mozna je zmiejszyc?obecnie moje sa dosc duze-ale to
          tluszcz a nie miescie maja 36cm...
          • Gość: jo Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:49
            no nie wiem, u mnie wlaśnie ten tłuszcz znika i zaczynają sie rysowac mięśnie .
            ale nie zeby to były jakies drastyczne zmiany. po prostu nagle robią sie
            ładniejsze i zgrabniejsze. nie mam pojęcia o ćw na łydki, musisz gdzieś
            poszukać .
            • Gość: lulka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:06
              boje sie stosowac cwiczenia bo czasem dzieje sie tak,ze nogi zwiekszaja wrecz
              objetosc bo tworza sie miesnie w miejsce tluszczu.
              nie drastyczne?ale mniej wiecej jakiego rzedu mozna sukces osiagnac jesli
              chodzi o odchudzenie lydek?jesli ktos np zrzuca 14 kg?
              • jolajola1 Re: NOGI A ODCHUDZANIE 14.10.05, 19:35
                ja zrzuciłam przez wakacje 17 kilo
                widać to na całym ciele, ale najbardziej w piersiach, udach i łydkach własnie,
                na udach i łydkach mam znowu widoczne mięsnie, a nie gładki tłuszczuk od kostek
                do bioder
                najważniejsze, ze się prawie pozbyłam brzucha, kałduna, bębna
                • Gość: ona19 Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:39
                  A w jaki sposób tyle schudlas
                  • Gość: lulka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:08
                    jolajola!slonko gratulacje!ale napisz jakis szcxzegol co do lydek tj ile
                    starcilas w tym miejscu tak mniej wiecej...uda sie 10cm np?jaka to widzisz/.?
                    pozdr
                    • Gość: pleple Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: 83.168.96.* 14.10.05, 22:24
                      no wlasnie, a jak to zrobic zeby schudły cale nogi? od bioder do kostek? bo u
                      mnie jest tak ze chudnę wszędzie tylko nie w nogach:(((
                      • Gość: lulka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:55
                        pleple ale napiszz ile ty chudnisz gdy nie chudna tobie nogi?5 kg czy 15kg?to
                        wazne bo moze kazdemu moga schudnac tylko zalezy ile sie chudnie. jak myslicie?
                        u mnie to sam tluszcz wiec moge tam zmiejszyc obwod o np 10cm>?
                        • Gość: pleple Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: 83.168.96.* 15.10.05, 12:26
                          fakt gruba nie jestem, ale lekko nabita, ostatnio schudlam 5 kg, no 5 i pół,
                          biust spadł baaardzo na twarzy też wyszczupłałam ale uda i kolana za nic nie
                          schudły, sprawdziłam centymetrem i na spodniach:(
                          • Gość: pleple Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: 83.168.96.* 15.10.05, 12:35
                            a tak w ogóle to ja jeste Pani gruszka:( ale cwiczę tylko bez rezultatów..
                    • jolajola1 Re: NOGI A ODCHUDZANIE 16.10.05, 12:48
                      niestety, schudłam z powodów bolesnych
                      leczyłam zęby kanałowo i jeść z bólu nie mogłam przez 2 tygodnie, a potem
                      dopadło mnie nieszczęście i depresja, trwająca ponad 2 miesiące, i znowu jeśc
                      nie mogłam, bo mi gardziołko zatykało i po prawie kazdym jedzeniu leciałam do
                      ubikacji
                      ale jednocześnie tłukłam na rowerze codziennie prawie po 30 do 50 kilometrów...

newet syn mi powiedziła, że teraz wygladam jak "lasia" (to takie pieszczotliwe
                      zdrobnienie laski)

czyli moja recepta jest prosta
                      nie jeśc lub jeśc minimalnie
                      codziennie ruch do spocenia przez co najmniej 1,5 godziny
                      duuużo wody mineralnej
              • Gość: jo Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:48
                nie wiem ile zjadą po 14 kg, to chyba kwestia indywidualna, każdemu sie tkanka
                inaczej rozkłada. ja mam do zrzucenia zazwyczaj nei więcej niż 4 kg, tak mi się
                w zakresie 54- 58 waga waha , więc się nie mierzę ale widac po kształcie łydek
                i przede wszystkim na czuja , ze przestało tyle sadełka wisieć :))
      • Gość: anka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:33
        ualo sie komus zrzucic tluszcz na lydkach jakos znacznie?to wazne...
    • Gość: Nessie Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 13:23
      Hm, a to nie jest tak, że jak już 'zastąpisz' tłuszcz mięśniami, a potem
      przestaniesz ćwiczyć, to te mięśnie szybko sklęsną?

Kiedyś jeździłam na rowerku treningowym 90 minut dziennie przez 2 miesiące i
      miałam bardzo ładnie wymodelowane łydki. Potem przestałam i... bardzo szybko
      sflaczały. :/

Więc chyba nie musisz się obawiać, że ćwiczenia pogrubią ci nogi.
      • Gość: anka Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:36
        sa rozne mity i polprawdy.nie wiem mzoe komus istotnie sie powiekszyly,ale mnie
        chodzi jescze o cos innego- skoro tluszcz schodzi stopniowo-najpiwre
        twarz,pierwi ,brzuch tylek,to moze w koncu-bez cwiczen- zejda i lydki?nie mam
        tam w ogole miesni sam tluszcz...zalamuje mnie to
        • Gość: marta Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.10.05, 10:11
          ja mam dokładnie tak samo:( jestem szczupła a nawet bardzo (49 kg wzrost 164 )a
          łydki maja u mnie obwód 36 cm:( fatalnie to wyglada, nieproporcjonalnie do
          całego ciała ( uda mam w porzadku)o spodniczkach moge tlyko pomarzyc:( Znacie
          jakies cwiczenia ZMNIEJSZAJACE obwod łydki?
          Pozdrawiam:)))
    • Gość: marta Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.10.05, 22:07
      up
    • Gość: EwuniaM Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:58
      Nic tak nie odchudza nóg jak rowerek i pływanie. Ze 30 km/tyg , z godzina tyg/
      na basenie i już! Chciałam zgubić brzuch - do nóg nie miałam żadnych
      zasrzeżeń a tu guzik - brzuch jak był tak jest , a nogi wyszczuplały i
      WYPIĘKNIAŁY ( oczywiście najpierw jest etap "napuchnięcia", a dopiero później
      mięśnie zjadają tłuszczyk). Efekt uboczny - wyrobiłam sobie widoczne mięśnie
      podudzi - przy bardzo grubych czy krótkich nogach to może być problem. No ale
      brzuch został.... Średni czas - półtora sezonu rowerowego.
      • Gość: GG Re: NOGI A ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:11
        JW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka