Dodaj do ulubionych

SERUM DLA 30latki?

IP: *.net.autocom.pl 24.09.02, 12:03
Witam
Już niedługo 30 hmmm.......
Chciałam, przed zimą dać skórze zastrzyk energii.
Szukam jakiegoś serum, które ją dobrze nawilży i podziala zabobiegawczo na
zmarszczki itp.

--
Pozdrawiam
Hanuś

Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.pl 24.09.02, 12:09
      Biotherm w serii age fitness ma teraz właśnie serum i jest idealne dla 30-
      stolatek:-) W douglasach jest promocja, jak kupisz, to dostajesz jeszcze trzy
      miniaturki innych produktów.
      A poza tym biothermem to sama nie wiem:-) A też jestem ciekawa, może inne
      dziewczyny coś podpowiedzą? Też chętnie kupię sobie jakies serum na jesień i
      zimę, żeby trochę podbudować sobie nastrój:)
      • Gość: Helena Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.waw.cdp.pl 24.09.02, 12:13
        Az sie boje polecic NoAge, bo ktos mowil, ze to "gowno w pozlotce". Ale coz na
        mnie dziala swietnie - skore mam gladka, bez niespodzianek, zarozowiona, dobrze
        nawilzona, odzywiona, poprostu ideolo - ciezko jest sie przyczepic.
        Pozdrawiam
        H.
      • Gość: daggy Re: SERUM DLA 30latki? IP: 62.233.237.* 24.09.02, 12:18
        A ja po wakacyjnej przerwie kupiłam sobie (po raz czwarty!) serum z wit. C
        Erisu, o którym wiosną był tu osobny wątek. Wtedy się na nie skusiłam i jest
        to jedyny kosmetyk, oprócz fluidu Vichy, który kupuję regularnie (resztę lubię
        zmieniać). Dużo palę (niestety) i serum idealnie odświeża mi cerę, ale dla
        niepalaczek myślę, że tez się świetnie nadaje. A cena baardzo przystępna - od
        17 do 25 zł, w zalezności od sklepu. 30 lat skończyłam 3 miesiące temu.
        • Gość: gAndzia Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 24.09.02, 12:21
          a ja ci polecam serum z serii precision chanel, age delay, bardzo fajne. ten
          age fitness też jest bardzo OK. kiedys po jakims paskudnym grypsku moja
          zmaltretowana cere uratowały ampułki sorayi. to tyle, co sama przetestowałam. )
      • Gość: Amanda Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.oho.com.pl 24.09.02, 12:19
        Świetne serum ma Chanel . Polecam zarówno Hydra-Serum jak i Age Delay. To
        drugie stosuję raz do roku. A to pierwsze zawsze gdy mam problem z przesuszoną
        skórą :)
        • rossa_ Re: SERUM DLA 30latki? 24.09.02, 12:28
          Podpisuję się pod Amandą- na przesuszoną słońcem, kaloryferami, klimatyzacją
          czy czymkolwiek innym skórę najlepsze jest Hydra Serum, na walkę z pierwszymi
          zmarszczkami NoAge.
          Ja używam teraz serum na dzień Juveny i też jest świetne (wchłania się przy
          mojej tłustej cerze idealnie), pewnie tańsze od Chanela, ale za to nie ma w
          Polsce :( Ale chyba jest już nowy dystrybutor, więc w ciągu kilku miesięcy
          Juvena powinna pojawić się na wynku w pełnej ofercie.
          • rossa_ Re: SERUM DLA 30latki? 24.09.02, 12:30
            Tfu, nie NoAge (bo go nie używałam), tylko Age Delay :)
            • Gość: magamaga Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.ost-poland.com.pl 24.09.02, 12:42
              A propos Age Delay, testuje teraz wersje pod oczy, dostalam probke w Sephorze.
              Bardzo mily w uzyciu, nadaje sie pod makijaz, ale jak dla mnie za slabo nawilza
              i juz po paru godzinach czuje, ze skora pod oczami chcilaby kolejnej porcji
              kremu. W ogole to nie mam jasnosci, czy to tez jest serum, na ktore kladzie sie
              krem, czy tez samodzielny krem. Ze wszystkich opisow, jakie do tej pory
              czytalam, wynika, ze to samodzielny krem. Moze ktoras z was wie? Wzielam tez
              probke AgeFitness pod oczy, ale bede testowac w weekend, bo slyszalam i
              czytalam na forum, ze po tym kremie wszyscy lzawia.
              • Gość: agul Age Delay IP: *.pl 24.09.02, 12:47
                Dziewczyny a ile kosztuje Age Delay, ale na twarz, nie pod oczy??
                • Gość: Amanda Re: Age Delay IP: *.oho.com.pl 24.09.02, 12:48
                  o ile sobie przypominam 249 zł 30 ml.
                  • Gość: agul Re: Age Delay IP: *.pl 24.09.02, 12:50
                    Dzięki:-)
                • Gość: Amanda Re: Age Delay IP: *.oho.com.pl 24.09.02, 12:51
                  o ile sobie przypominam 249 zł 30 ml.
              • Gość: Amanda Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.oho.com.pl 24.09.02, 12:47
                ja mam aktualnie Age-fitness Biothermu pod oczy i nic nie łzawię. Kremik jest
                super , świetnie nawilża , znika uczucie ściągniecia. Tylko wogóle nie
                l;ikwiduje cieni pod oczami. więc to Age-delay pod oczy słabo nawilża ???????
                Szkoda bo liczyłam że będzie takie super jak Age-Delay Serum :( Napisz coś
                więcej jak się wchłania czy oczka łzawią i czy likwiduje cienie?
                • Gość: magamaga Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.ost-poland.com.pl 24.09.02, 13:24
                  Wchlania sie bdb, skora jest gladziutka, ladnie pachnie; nie podraznia mnie,
                  nie powoduje lzawienia. Jak dla mnie, za slabo nawilza. Mam troche przesuszona
                  skore wokol oczu, no i 30-e urodziny za ok. pol roku. Ale w koncu jest to krem
                  dla kobiet w tym wieku, powinien nawilzac porzadnie. No chyba ze to nie krem,
                  tylko serum do zadan specjalnych, a nawilzac sie naley kremem. Wiesz cos na ten
                  temat? Co do cieni, to mialam za mala probke, zeby cos sie moglo poprawic. To
                  fajnie, ze ten AgeFitness cie nie podraznia, bo nabralam na niego ochoty, ale
                  najpierw wyprobuje, bo slyszalam straszne rzeczy - wszystkie placza.
    • Gość: Hanuś Re: SERUM DLA 30latki? IP: *.net.autocom.pl 24.09.02, 13:19
      Dzięki dziewczyny jak widać, jesteście niezawodne.
      Spisałam sobie wasze pomysły i jak bedę w GC to poprosze o próbki przetestuje i
      coś kupię.
      A swoją drogą wolałabym mieć z 5 lat mniej ehh...
      Dzięki jeszcze raz
      Hanuś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka