Gość: olka IP: *.laczpol.net.pl 20.10.05, 19:28 co o nich myslicie/?ja np mialam cienie do powiek i bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: kosmetyki WIBO 20.10.05, 19:59 a ja nie byłam zadowolona z tych cieni. jakość tych kosmetyków jest adekwatna do ich ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: kosmetyki WIBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:02 a ja miałąm kredkę do oczu - była koszmarna i błyszczyk, niby o smaku wiśniowym a mnie kojarzył się z margaryną, kosmetyki wibo są strasznie kiepskie, aż żal tych kilku złotych Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: kosmetyki WIBO 20.10.05, 20:04 mialam korektor - beznadziejny i kredke - dosyc kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: kosmetyki WIBO IP: *.elsat.net.pl 20.10.05, 20:35 Cienie do powiek jeszcze ujdą, ale ich lakiery do paznokci to dopiero paskudztwo! Kosiarką trzeba zdzierać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: kosmetyki WIBO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 20:43 Moze napisze i o Wibo, i o Lovely (Wibo dla Rossmanna): - lakiery tragedia - odzywki gestnieja troche wolniej, niz lakiery, wiec chociaz ten plus (preparat utwardzajacy moge polecic, niezbyt wydajny i gestenieje, ale faktycznie utwardza) - cienie troche za pudrowe, za sypkie, za malo zbite - sypaly sie rpzy nakladaniu - blyszczykki pedzelkowe naprawde niezle, chociaz smak nieciekawy... - Sparkling Ray blyszczyki owocowe w tubkach - REWELACJA! Moje ulubion: cudownie pachna i cudownieeee slodko smakuja, geste, chronia, nablyszczaja - bardzo polecam - konturowki beznadziejne - twarde i nie da sie strugac, bo sie lamia - roz - ot taki sobie, zwykly, dosc twardy - pomadek nie mialam, ale z probem na dloniach mozna sie zorientowac, ze maja malo intensywne kolory i beda inaczej wygladac na ustach, do tego sie nierowno rozprowadzaja, tworza smugi - ot tandeta bazarowa za 2-3 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: kosmetyki WIBO IP: *.chello.pl 20.10.05, 23:15 uwielbiam błyszczyki w tubce- zwłaszcza ten o zapachu gumy balonowej i w pędzelku tez jet niezły - reszta jest badziewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kosmetyki WIBO IP: *.4web.pl 21.10.05, 12:49 Wibo, a szczególnie Wibo lovely ma naprawdę swietne cienie do powiek - bardzo zblizone do ARTDeco , choć niestety mniej trwały o 3 godziny;//// Odpowiedz Link Zgłoś