Gość: Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:56 Zastanawiam sie na jego zakupem ale nie wiem czy warto wydawac tyle kasy na jego zakup. Może ktoraż z Was go używała i może mi coś napisac. Z góry dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prada_ Re: Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:13 polecam_dla mnie super_kupiłam ostatnio (jest w promocji z mini-produktaki - ok.60 zł ). juz po pierwszym stosowaniu jest efekt_ale najpierw należy starannie oczyscic twarz(tu polecam mydło siarkowe super !!!) i wklepujesz Normaderm. ale poszukaj jeszcze w wyszukiwarce wątków na ten temat_jest ich masa. z tego co wiem nie kazdemu ten krem podchodzi_ale warto spróbować. pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extaza Re: Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:17 chciała bym sie dowiedzieć po jakim czasie są widoczne efekty stosowania tego kremu?? mam delikatne niedoskonałości które mam zamiar usunąć i zastanawiam sie nad kupnem tego kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:52 Nie dalej niż dwa dni temu były 2 wątki na temat tego kremu. Skorzystaj z forumowej wyszukiwarki. Zawsze, jak puszczą serię reklam w TV jakiegoś kremu od razu setki wątków o nim na forum, ehh. Odpowiedz Link Zgłoś