Dodaj do ulubionych

Radical czy Seboradin?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:28
Chodzi mi o szampon. Używam obecnie Radicalu, włosy są po nim dosyć ładne, ale
na razie efektu zmniejszonego wypadania nie widzę. Więc, czy mam teraz kupić
drugą butelkę Radicalu, czy wypróbować Seboradin? A może jakis inny szampon?

PS. Używam WAX (dopiero 2 razy), biorę Silicę i stosuję mgiełkę Radical.

Kobietki, pomóżcie! :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Empe Re: Radical czy Seboradin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:27
      Na pewno wiele osób ma takie porównanie... Pomóżcie :]
      • mgielka83 Re: Radical czy Seboradin? 07.11.05, 21:03
        Lotion Seboradin niger- super! mi nawet zapach nie przeszkadzał. mgiełka radical
        tylko rozczesac włosy pomoze. Ampułki Radical-nie wiem, moze ktoś się wypowie.
        • Gość: bibi Re: Radical czy Seboradin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:35
          Szampon Seboradin - tragedia - niby do włosów przetłuszczających się, a strąki
          już następnego dnia. Po żadnym szamponie włosy mi się tak szybko nie
          przetłuszczały, a do tego po myciu nie mogłam ich rozczesać.
    • Gość: Empe Re: Radical czy Seboradin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:04
      Ja włosy myję codziennie, więc wszystko mi jedno, po jakim czasie się
      przetłuszczą po szamponie.
      Szukam tylko dobrego szamponu na te wypadanie :/ Nie wiem, czy pozostac przy
      Radicalu... Bo włosy sa po nim świetne - pod tym względem polecam :)
      • mgielka83 Re: Radical czy Seboradin? 07.11.05, 22:13
        szampon jest akurat mniej ważny- efekt moze dać odżywka lub jakieś ampułki
        ewentualnie lotion
        • Gość: Gość Re: Radical czy Seboradin? IP: *.246.jawnet.pl 11.11.05, 00:56
          Witam!!
          Zużyłam dwa opakowania ampułek Radicalu zachecona pozytywnymi opinami koleżanek niestety nie zauważyłam aby włosy mniej mi wypadały. Pomogło dopiero wizyta u fryzjera i ścięcie włosków dla ich wzmocnienia.
          Pozdr.
          • Gość: dalia Re: Radical czy Seboradin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 05:27
            a kto Ci takich głupot nagadał, że ścinanie wzmacnia. Nie ścinasz cebulek.
            • Gość: paula Re: Radical czy Seboradin? IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.11.05, 09:00
              .....a mnie jak dotychczas NIC nie pomaga!!! Wlosy jak wypadaly - tak wypadaja.
              BOZE ratuj mnie, bo zwariuje, placze, zalamuje sie, panikuje.....,
              o Jezu POMOCY!!!!!!!
              • justa_79 Re: Radical czy Seboradin? 11.11.05, 09:45
                a co Ci powiedział dermatolog? jaką wskazał przyczynę wypadania włosów?
                • Gość: paula Re: Radical czy Seboradin? IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.11.05, 09:58
                  Nic nie powiedzial! Popatrzyl przez lupe na skore glowy i stwierdzil, ze wlosy
                  mi odrastaja ( ja tego nie widze ), oraz to, ze mieszki wlosowe sa zachowane
                  wiec nie bedzie problemu z pobudzeniem wlosow do odrosniecia. Loxon 2% uzywam
                  juz prawie miesiac, witaminy 2 miesiace, sok z czarnej rzodkwi przed kazdym
                  myciem 3 razy w tygodniu tez od miesiaca, a wypadanie jakby sie nasililo.
                  Hormony sa o.k., hemoglobina tez, mam ( juz o tym pisalam ) bardzo wysoki
                  poziom leukocytow w moczu, ale to wlasnie lecze, czy to moze być przyczyna?????
                  Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie!
              • Gość: pipi Re: Radical czy Seboradin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:44
                paula napisała: "placze, zalamuje sie, panikuje"
                - ważna jest równowaga psychiczna- bo jak wiadomo od stresu włosy też wypadają-
                czego ja niedwano doświadczyłam. Przede wszystkim nie panikować i nie stresować
                się (wiem ,że to niemożliwe - przynajmniej starać się minimalizować
                stres).Życzę powodzenia
                • Gość: paula Re: droga Pipi......., IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.11.05, 12:49
                  zgadzam sie z Toba, wierz mi, ze staram sie jak moge, ale wczoraj zlapala mnie
                  taka depra, gdy w lazience po umyciu moje wlosy zapchaly wanne, ze sobie nie
                  moglam pomoc. Wyprobowalam wszystkiego, teraz juz wszystko w rekach Boga!

Pozdrawiam!
                  paula
    • Gość: livett Re: Radical czy Seboradin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:46
      Podjae linki- moze te opinie pomoga Ci w wyborze odpowiedniego szamponu:
      Seboradin Niger:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=368fb5acf6b829ae2d6c337c233e2ad5&cmd=details&itemid=3466
      Radical:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=368fb5acf6b829ae2d6c337c233e2ad5&cmd=details&itemid=7450

Pozdrawiam
      • Gość: A może Re: Radical czy Seboradin? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 13:48
        A może Saponics z Farmony? Zajrzyj na ich stronkę. Ceny: od zywka 7 zł,
        kompleks odżywczy 12zł. Na wizażu ma bardzo dobre recenzje...
        • Gość: kaga Re: Radical czy Seboradin? IP: *.fnet.pl 11.11.05, 22:56
          maiła to samo przez pół roku, pomógł seboradin szampon i lioton, no i to ze
          przestałam ciagle liczyc włosy i sie nimi stresowac
          • epox123 Re: Radical czy Seboradin? 11.11.05, 23:28
            ja używam seboradinu(szamponu,liotonu i ampułek) dodatkowo biorę tabletki
            humavit i widzę efekty,mniej wypada,zobaczymy jak będzie dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka