Gość: kamila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:34 Proszę o jakieś rady. Nie wiem jak sie pozbyć, niewazne czy jestem wyspana, czy nie codziennie mam cienie pod oczami.... Ratunku!!! Wyglada to okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kami_la Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:18 Proszę, pomóżcie, nie mogę juz na siebie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? 10.11.05, 00:41 Podnoszę! Ja też. To samo mam! I już nie wiem czy to taka moja uroda, panienka z balkonikami, czy może można coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? 10.11.05, 00:56 MAŚĆ Z ARNIKI. koszt ok 5 zeta w aptece na popekane naczynka tez pomaga. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:55 Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? 10.11.05, 07:18 Niestety całkiem usunąć się tego nie da, można używać kremów pod oczy (np rozświetlającu Avonu),ale problem lezy głębiej- ponoć trzeba przyjrzeć się nerkom. Ja próbuję tuszować- korektorem jasnym, najlepiej białym w płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: 85.128.68.* 10.11.05, 10:25 A jakiego korektora używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:17 ja mam cienie pod oczami i z moich doswiadczen wynika ze kremy nic nie pomagaja,pozostaje korektor:) Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu gokia i karola 10.11.05, 12:05 Jakie korektory polecacie? Mi nic nie odpowiada, korektory to ściągają mi skórę, to się całkowicie rozmazują pod okiem i tyle mam z tego korygowania... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: gokia i karola 10.11.05, 12:33 Ja używałam Avonu- ten w płynie Personal Match Liquid Cancealer- odcień Fair. Nawet niezly. Nie polecam natomiast tego w pędzelku z serii Beyond- zbija się pod oczami Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: gokia i karola 10.11.05, 15:09 Będę testować. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: gokia i karola IP: 85.128.68.* 10.11.05, 12:59 Ja właśnie szukam jakiegoś dobrego korektora, który nie uczuli i nie wysuszy skóry. Słyszałam, że PUPA ma niezły, ale nie miałam okazji przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: gokia i karola 10.11.05, 15:31 ja tez ja stosuje oklady z herbaty, przykladam zimne lyki, zel arnikowy, wysypiam sie, ale czasami mam widoczne cienie i lekka opuchlizne. uzywam korektora rimmel, ale troche wysusza skore:(, nie stac mnie na korektory z gornej polki, wiec musze pozostac przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb10 Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: 193.29.207.* 11.11.05, 17:04 Ja mam wypróbowany trik makijażowy. Zamiast korektora używam cienia do oczu w kolorze jasnobananowym. Naprawdę rewelacja - korektory wymiękają... Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? 11.11.05, 17:08 pfff...mi nic nie pomagalo. cienie i tak byly. nawet jesli bylam wyspana czy nie, obojetnie. i tak byly. pani doktor mi powiedziala ze moga byc tego 2 przyczyny 1.za malo pije-a to ptrawdopodobne bo ja baaaardzo malo pije a 2 to taka ze mam niedotlenienie organizmu i to tez jest prawdopodobne bo mam krzywy zgryz a co za tym idzie zle oddycham no i mam cienie pod oczami..pojecia niemam co z tym robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? 11.11.05, 19:33 hmmm ... z moimi cieniami już przestałam walczyc, pozostaje mi tylko je tuszowac. Najlepiej sprawdzają się korektory w płynie np. Rimmel Hydrasene, Maybelline Everfresh (właśnie jestem w 1/2 op. i jestem zadowolona z efektu). Jeśli nic nie jest w stanie ich zatuszowac sięgam awaryjnie po Dermacol i z precyzją chirurga wklepuję to mazidło pod oczy. Doszłam do takiej wprawy że się TO nie waży mi po całym dniu ;-) Kiedyś chciałam za wszelką cenę je zatuszowac aby NIC nie było widac, ale efekt był odwrotny (koszmarek!!). Teraz poprostu delikatnie tuszuje ten defekt, aby efekt był jak najbardziej naturalny, bo im więcej warstw tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >) Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: 62.111.139.* 11.11.05, 22:25 To raczej nie bedzie sprawa picia, poniewaz ja pochłaniam dziennie okolo 2litry wody minueralnej i dalej mam napuchniete worki:(Jak maja dobry humor to jeszcze siny kolor przybieraja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: JAK ZLIKWIDOWAĆ CIENIE POD OCZAMI? IP: *.chello.pl 12.11.05, 10:25 1. Wysypiać się (najlepiej w chłodnym, dobrze wywietrzonym pokoju). 2. Spacerować na świeżym powietrzu. 3. Kupić sztyft pod oczy Olifo 25 Vichy. 4. I dobry korektor, np. Ever fresh (tani) albo YSL (drogi). Odpowiedz Link Zgłoś