Gość: godecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:28 Od 3 miesięcy używam Cleanance K, ale poprawy stanu cery jakoś nie widzę. Mam zaskórniki i blizny potrądzikowe, jakiego silniejszego preparatu z kwasami powinnam spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ann Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.ols.vectranet.pl 10.11.05, 13:34 Polecam Lysanel Active SVR ,ma silniejsze działanie od Cleanance czy Effaclar K,średnio przyjemny w stosowaniu,trochę szczypie,nieprzyjemny zapach,ale bardzo ładnie oczyszcza,rozjaśnia i wygładza cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Silniejszy niż Cleanance K 10.11.05, 13:37 Lysanel Active, Glyco-A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godecka Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:21 A z tych dwóch, który byłby odpowiedniejszy dla mojej buzi, nie mam typowego trądziku (pojedyńcze "niespodzianki" przed okresem), tylko te okropne zaskórniki + kilka blizn P.S. Trochę się boje stosowania tych kremów z kwasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:37 Ja używałam też cleanance, początkowo bardzo mi pomogł, a potem skóra się przyzwyczaiła. Teraz stosuję maść skinoren z apteki, też kwas, ale zupełnie inny (azelainowy). Jestem bardzo zadowolona, problemy mam podobne do Twoich. Naprawdę polecam. Kosztuje ok 45 zł chyba, o ile dobrze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackowy4 Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: 62.233.173.* 10.11.05, 14:41 Dodam tylko, że tańszym odpowiednikiem Skonorenu jest Acne-derm. Skład identyczny. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:03 a czy po acne-dermie nie występuje rozjasnienie skóry (białe plamki) w miejscu stosowania tego preparatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:10 ja skonoren stosuje na całą twarz, nie punktow. Z Acnedermem pewnie jest tak samo, skoro to odpowiednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:51 a jakiej firmy jest ten glyco-a i gdzie mozna go kupic w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Silniejszy niż Cleanance K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:17 glyco-A produkuje firma isis pharma czy jakoś tak. Jest w internetowej esentii oraz w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś