Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:38 Słyszalam, ze nie powinno wyrywać się brwi rosnących u góry, lepiej te dole :) czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: depilacja brwi 11.11.05, 21:09 dokladnie tak - tylko te z dolu nei wierzylam dopokinie przekonalam sie o tym na wlasnych brwiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Wyrywanie tych górnych grozi uszkodzeniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:56 ...jakiegoś nerwu zawiadującego mięśniami twarzy. Jak się nie mylę, to tego, który przytrzymuje powiekę. Wypadek mało prawdopodobny, ale możliwy, więc chyba lepiej nie próbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: depilacja brwi IP: *.media4.pl 11.11.05, 23:14 W dodatku bardzo trudno jest nadać brwiom naturalnie wygladający kształt, jeżeli je od góry wyskubujesz - to własnie ich górna linia nadaje charakter twarzy. Niestety, wiele dziewczyn o tym zapomina i czasami wyglądaja przekomicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: depilacja brwi 12.11.05, 07:40 tak, ale ja depiluje też na górze i moja kosmetyczka też to zrobiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
konsu-lr-tantka Re: depilacja brwi 12.11.05, 09:51 wojtow napisała: > tak, ale ja depiluje też na górze i moja kosmetyczka też to zrobiła :) > to bardzo niedobra kosmetyczka, wlasciwei wszystko juz powiedziane zostalo przez poprzedniczki,i ja sie z tym zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzyna87 Re: depilacja brwi IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.11.05, 11:18 depiluje sie nogi albo pachy... a jesli chodzi o brwi to regulacja(dlatego ze nie wyrywa sie w calosci jak sie to robi z depilacji ale reguluje ksztalt) Odpowiedz Link Zgłoś