Dodaj do ulubionych

Prostownica codzień?

IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 15:05
Prostownica którą można codzień prostować włosy-istnieje taka?
żeby włosy nie były suche,zniszczone i spalone? co polecacie?
Obserwuj wątek
    • alakhai12 Re: Prostownica codzień? 14.11.05, 15:08
      Ja prostuje codziennie włosy juz od 2 lat i uzywam preparatu który kupiłam u
      swojego fryzjera - JEDWAB DO WŁOSÓW (mozna go kupić w Montowni Fryzur na ul.
      Siennej)POLECAM. Mała buteleczka kosztuje 10 zł a starcza na ok 6 miesięcy.
      Wcieramy małą kropelkę ww całe włosy zaraz po umyciu musza być lekko wilgotne.
      Spróbuj nie bedziesz żałować!!!!
      • rzesa20 Re: Prostownica codzień? 14.11.05, 15:11
        Ja też używam tego jedwabu :) WARTO
    • rzesa20 Re: Prostownica codzień? 14.11.05, 15:10
      Nie mam pojęcia czy taka istnieje,ale wydaje mi się, że takiego cuda jeszcze nie
      wynaleziono :) ja używam praktycznie codziennie prostownicy, mam MPM PRODUKT
      ceramiczną z wąskimi płytkami i dla mnie jest OK ;)
      • Gość: Agat Re: Prostownica codzień? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 15:16
        i ten jedwab daje prościutkie włosy??? jakoś nie chce mi sie w to wierzyć:( a
        jakie maje swoje naturalne włoski ???
        • rzesa20 Re: Prostownica codzień? 14.11.05, 15:22
          Nie, jedwab nie prostuje włosów, on nadaje włosom blasku, sprawia, że się nie
          elektryzują, są gładkie i jedwabiste :) Takie są moje odczucia. Podobno jeszcze
          odżywia włosy.
    • Gość: wlosy Re: Prostownica codzień? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:54
      Ja uzywam profesjonalnej prostownicy ceramicznej (Wahl Cutec) i bardzo dobrych
      kosmetykow do prostowania (mleczko Strait-It Kadusa - chroniace i pielegnujace
      wlosy prostowane). Prostuje codziennie, wlosy w idealnym stanie.
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Prostownica codzień? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:07
      Ja mam MPM Poduct z cieniutkimi płytkami (ceramiczne) i do tego jedwab Biosilk
      albo LeCher TECHNO..ten pierwszy kosztuje 10 - 15zł a drugi 30zł(60
      ml)..Polecam..Jedwab sprawia,ze przy prostowaniu nie spalasz łuski
      włosowej,tylko ten jedwab własnie,a przy okazji odzywia włosy,nadaje blask i w
      ogole jest suuper ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka