kika_kika 09.10.02, 12:16 Hej dziewczyny, zauważyłam, że często macie do oddania perfumy czy inne wody... heh zbliżają się święta... gdybyście chciały się czegoś pozbyć to dajcie znac... Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jostro Re: perfumki odkupię... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 13:25 Kilka dni temu dostałam ESCADĘ, chciałam Escadę Collection, a dostałam tę normalną. Zupełnie mi nie podchodzi, a nawet boli mnie po niej głowa. Jest niestety bez opakowania, ale za to duży flakon, prawie nie ruszony (2-3 psiknięcia). Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
julienne Re: perfumki odkupię... 10.10.02, 18:01 Gość portalu: jostro napisał(a): > Kilka dni temu dostałam ESCADĘ, chciałam Escadę Collection, a dostałam tę > normalną. Zupełnie mi nie podchodzi, a nawet boli mnie po niej głowa. Jest > niestety bez opakowania, ale za to duży flakon, prawie nie ruszony (2-3 > psiknięcia). Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać. to znaczy masz Margaretha Lay? Może chcesz się zamienić, mam na zbyciu Allure 50ml zuźyte na 1 cm (mierzone linijką) Zainteresowane proszę o kontakt na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: perfumki odkupię... IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 14:45 Chętnie odsprzedam: 1. Chanel Coco Mademoiselle woda perfumowana 50ml (więcej niż 3/4 buteleczki) 150zl 2. Kenzo L EAU PAR KENZO FEMME, woda toaletowa 30 ml (więcej niż 3/4buteleczki) 50zl 3. CARTIER OUI DE CARTIER + malutki żel. Pojemności nie pamiętam ale jest to wielka butla, którą dostałam w prezencie. Psiknięte kilka razy. 80zl Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: perfumki odkupię... 09.10.02, 18:33 Chętnie odsprzedam psiknięte może 10 razy edt Classique Jean Paul Gaultier 100 ml. Chciałabym za nie 200 zł. To jest o wieeeele taniej niż w perfumerii i na wolnocłówce. Jeśli kogoś zainteresują to poprosze o odpowiedź na priva. pozdrawiam renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Cartier..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 21:03 Gość portalu: Beata napisał(a): > Chętnie odsprzedam: > > 1. Chanel Coco Mademoiselle woda perfumowana 50ml (więcej niż 3/4 buteleczki) > 150zl > 2. Kenzo L EAU PAR KENZO FEMME, woda toaletowa 30 ml (więcej niż 3/4buteleczki) > 50zl > 3. CARTIER OUI DE CARTIER + malutki żel. Pojemności nie pamiętam ale jest > to wielka butla, którą dostałam w prezencie. Psiknięte kilka razy. > 80zl > czy jeszcze aktualne-jesli tak to musze powaczac w Emiku, ale czuje, ze moga byc ok! Zaklepiesz Anka z Wawy Ap77@gazeta.pl > Pozdrawiam > Beata Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Ja tez mam kilka ale calkiem nowych... 12.10.02, 10:46 Zupelnie nowe, nie otwierane, zafoliowane, oryginalne: 1. Allure Chanel - 100 ml 2. Cristalle Chanel - 100 ml 3. J'adore Dior - 50 ml 4. Oxygene Lanvin - 30 ml 5. Cerruti Image - 50 ml I jeszcze cos do cialka: 1. Aroma Tonic, Energizing Shower Gel Lancome - 200 ml 2. Aroma Calm, Relaxing Body Night Cream Zaproponujcie ceny, bo narazie nie mam glowy do tego. Kontakt na priva najchetniej. Pzdr, _meg_@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś