Gość: kasia IP: *.elpos.net 18.11.05, 18:58 zastanawiam sie nad seria planet spa. mialam kiedys maske z mineralami z morza i wiem ze byla dobra co jeszcze mozecie mi polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marvika Re: co dobrego AVON? 18.11.05, 19:05 Olejek do włosów SPA, mikrodermabrazje, puder w kulkach. Cała linia SPA jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: co dobrego AVON? IP: 80.72.46.* 19.11.05, 22:03 Olejek spa do włosów to największe gó.. kosmetyczne jakie kiedykolwiek miałam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Włosy siano to mało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co dobrego AVON? 18.11.05, 19:11 krem do rąk oraz krem do stóp z minerałami z Morza Martwego - świetnie nawilżają. a maskę miałaś do ciała? ja polecam tą od twarzy, oczyszczającą. scrub do stóp z tej serii - świetnie wygładza. maseczka do twarzy z masłem shea - b. przyjemna, ładnie pachnie. olejek do włosów Skarby Indii - ułatwia rozczesywanie, wygładza, nabłyszcza. śródziemnomorski krem do ciała z oliwą z oliwek - świetnie nawilża i natłuszcza, ślicznie pachnie. peeling do twarzy z białą herbatą - dobrze wygładza, łagodny, drobnoziarnisty, kremowy. peeling do ciała z brązowym cukrem - dobrze wygładza, ma obłędny zapach. maseczka dotleniająca Oddech Amazonii - taka sobie, efekty jak po tej z masłem shea, a zapach mniej ładny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaska Re: co dobrego AVON? IP: *.otenet.gr 19.11.05, 13:17 Moja mama kilka dni temu dostala probke maseczki blotnej planet spa.Dostala takiej alergii,ze az spuchla jej twarz.Potrzebna byla pomoc dermatologa.Okazalo sie,ze jej kolezanka tez miala to samo.Obie z mama uzywamy Avonu od wielu lat,pierwszy raz cos takiego sie stalo.Postanowilam Was ostrzec,bo moze akurat ta nowa seria produkcyjna ma jakis skladnik uczulajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: co dobrego AVON? 19.11.05, 23:48 zużyłam już 2,5 tubki a ostatnio awaryjnie także próbkę i nic mi nie spuchło Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co dobrego AVON? 20.11.05, 00:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=28822364&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś