Dodaj do ulubionych

szukam perfum...pomozcie

19.11.05, 12:16
Chce kupic sobie perfumy,ale nie wiem jakie.Szukam czegos co jest
swieze,dlugo sie utrzymuje i przede wszystkim nie jest mdle.
Obserwuj wątek
    • Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 12:38
      Ja bym polecila Tommy Hilfiger Tommy Girl ale konicznie EDC(woda kolonska)
      ewentualnie niebieski Ralph Ralpha Laurena nie przepadam za swiezakami ale te
      sa sliczne:) uzywam tego pierwszego juz kilka lat i jeszcze mi sie nei znudzil
      jest megatrwaly zawsze go czuje na sobie wiele godzin(pomimo ze to EDC) ale
      wiadomo trzeba najpierw wyprobowac zapach na sobie bo co jednemu sie podoba nie
      koneicznie podoba sie drugiemu
    • takasobiekobietka Re: szukam perfum...pomozcie 19.11.05, 12:42
      Swieze,niekoniecznie,raczej mialam na mysli zeby nie byly mdle
      • lili202 Re: szukam perfum...pomozcie 19.11.05, 12:54
        to mozesz wyprobowac jescze Cineme YSL ale to jest moje subiektywne zdanie ze
        to jedna z najwspanialszych perfum:)
        • Gość: Ania Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:47
          Znowu "perfuma" Brrrrrrrrr
          • Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 15:07
            Sądzę,że tu autorka nie używa słowa "perfuma" tylko zwyczajnie zamiast "jedne"
            z perfum to napisała "jedna",może tak skojarzyła od Cinema.
            • Gość: eee Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:14
              Versace Versus time for pleasure. Cód miód hmmmmmm ;))
            • Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 16:15
              Przetestuj np.Romance-Ralph Lauren,Lacoste Pour Femme,Gucci Rush 2.Podaję linki
              z ich opisem:

www.pedet.pl/x_C_I__P_7011385-7010001.html
              www.pedet.pl/x_C_I__P_7012543-7010001.html
              www.pedet.pl/x_C_I__P_7011017-7010001.html
              Pozdrawiam
            • Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 16:48
              no dokladnie w koncu cinema to rodzaj zenski tak jak dolce vita ale jak ktos
              nie ma co robic to sie bedzie o jedna literke czepial, chcac pochwalic sie jak
              to sie zna na poprawnej polszczyznie ech....
              • Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 16:55
                No chyba tak bo raczej łatwo się domyślić,że właśnie chodziło o Cinema :)Ja
                także pisząc o Dolce Vita(mój ulubiony zapach tak przy okazji)też piszę w
                rodzaju żeńskim. Pozdrawiam
                • Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 17:18
                  Ja rowniez uwielbiam Dolce Vite:)
                  • Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 17:31
                    Ja generalnie lubię ciepłe zapachy,trochę orientalne.Cinema również mi się
                    podoba.Teraz też szukam perfum lili może znasz jeszcze jakieś perfumy,które są
                    godne polecenia bo chyba mamy podobny gust :)
    • Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 21:15
      Ja uwielbiam rowniez Givenchy Hot couture edt sa slodziutkie i zawsze wlasnie
      najwiecej komplementow zbieram kiedy nimi pachne, choc przyznam ze czasami
      bywaja troche meczace gdy sie ich za duzo uzyje.Podoba mi sie rowniez burberry
      brit i amor amor
      • Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 22:15
        Lili dzięki :)Muszę wrócić do Hot Couture,dawno temu je testowałam w perfumerii
        i pamiętam,że podobały mi się,wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat tego
        zapachu.Burberry nie znam,też sprawdzę a Amor Amor coś nie za bardzo podoba mi
        się ale raz tylko ten zapach testowałam w perfumerii,zrobię drugie podejście :)
        Pozdrawiam serdecznie.
    • aniielica Re: szukam perfum...pomozcie 19.11.05, 23:38
      Cool Water Davidoff
      • Gość: akasia ja polecam te!!!!! IP: *.torun.mm.pl 19.11.05, 23:47
        oto lista moich ukochanych perfum:
        1. Sunflowers Elizabeth Arden
        2.Issey Miyake
        3. PURE Jil Sander, jest Extra!!!!!!!!!!!!!
        4.Coco Chanel
        Very Valentino
        no i Halloween J.Del Pozo
        POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka