takasobiekobietka 19.11.05, 12:16 Chce kupic sobie perfumy,ale nie wiem jakie.Szukam czegos co jest swieze,dlugo sie utrzymuje i przede wszystkim nie jest mdle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 12:38 Ja bym polecila Tommy Hilfiger Tommy Girl ale konicznie EDC(woda kolonska) ewentualnie niebieski Ralph Ralpha Laurena nie przepadam za swiezakami ale te sa sliczne:) uzywam tego pierwszego juz kilka lat i jeszcze mi sie nei znudzil jest megatrwaly zawsze go czuje na sobie wiele godzin(pomimo ze to EDC) ale wiadomo trzeba najpierw wyprobowac zapach na sobie bo co jednemu sie podoba nie koneicznie podoba sie drugiemu Odpowiedz Link Zgłoś
takasobiekobietka Re: szukam perfum...pomozcie 19.11.05, 12:42 Swieze,niekoniecznie,raczej mialam na mysli zeby nie byly mdle Odpowiedz Link Zgłoś
lili202 Re: szukam perfum...pomozcie 19.11.05, 12:54 to mozesz wyprobowac jescze Cineme YSL ale to jest moje subiektywne zdanie ze to jedna z najwspanialszych perfum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:47 Znowu "perfuma" Brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 15:07 Sądzę,że tu autorka nie używa słowa "perfuma" tylko zwyczajnie zamiast "jedne" z perfum to napisała "jedna",może tak skojarzyła od Cinema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:14 Versace Versus time for pleasure. Cód miód hmmmmmm ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 16:15 Przetestuj np.Romance-Ralph Lauren,Lacoste Pour Femme,Gucci Rush 2.Podaję linki z ich opisem: www.pedet.pl/x_C_I__P_7011385-7010001.html www.pedet.pl/x_C_I__P_7012543-7010001.html www.pedet.pl/x_C_I__P_7011017-7010001.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 16:48 no dokladnie w koncu cinema to rodzaj zenski tak jak dolce vita ale jak ktos nie ma co robic to sie bedzie o jedna literke czepial, chcac pochwalic sie jak to sie zna na poprawnej polszczyznie ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 16:55 No chyba tak bo raczej łatwo się domyślić,że właśnie chodziło o Cinema :)Ja także pisząc o Dolce Vita(mój ulubiony zapach tak przy okazji)też piszę w rodzaju żeńskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 17:18 Ja rowniez uwielbiam Dolce Vite:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 17:31 Ja generalnie lubię ciepłe zapachy,trochę orientalne.Cinema również mi się podoba.Teraz też szukam perfum lili może znasz jeszcze jakieś perfumy,które są godne polecenia bo chyba mamy podobny gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.ls.net.pl 19.11.05, 21:15 Ja uwielbiam rowniez Givenchy Hot couture edt sa slodziutkie i zawsze wlasnie najwiecej komplementow zbieram kiedy nimi pachne, choc przyznam ze czasami bywaja troche meczace gdy sie ich za duzo uzyje.Podoba mi sie rowniez burberry brit i amor amor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: szukam perfum...pomozcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.11.05, 22:15 Lili dzięki :)Muszę wrócić do Hot Couture,dawno temu je testowałam w perfumerii i pamiętam,że podobały mi się,wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat tego zapachu.Burberry nie znam,też sprawdzę a Amor Amor coś nie za bardzo podoba mi się ale raz tylko ten zapach testowałam w perfumerii,zrobię drugie podejście :) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasia ja polecam te!!!!! IP: *.torun.mm.pl 19.11.05, 23:47 oto lista moich ukochanych perfum: 1. Sunflowers Elizabeth Arden 2.Issey Miyake 3. PURE Jil Sander, jest Extra!!!!!!!!!!!!! 4.Coco Chanel Very Valentino no i Halloween J.Del Pozo POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś