Dodaj do ulubionych

effaclar k - clear pore treatment Neutrogena

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 14:21
Czy może ktoś porównać te dwa kremy. O Effackar k na forum było dużo, ale
nikt nie wspomina o clear pore. Chodzi mi przede wszystkim o działanie tych
kremów. Czy zamiast effaclar k (który mi odpowiada) mogłabym używać clear
pore (połowę tańszy).
Obserwuj wątek
    • coralin Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena 10.10.02, 16:05
      Ja pisałam parę razy o Clear Pore( ostatnio ze dwa dni temu w wątku o
      kosmetykach tanich).Stosowałam w ubiegłym roku, zużyłam parę tubek i mnie
      służył świetnie. Zwęził pory,które wolniej się zanieczyszczają, moja mieszana
      skóra rozświetliła się .Polecam, ale uczciwie muszę przyznać ,że może wysuszyć,
      bo to żel więc bezwzględnie trzeba stosować mocno nawilżający preparat po
      wchłonięciu.Jest podobny do preparatu salicylowego Erisu(też żelowy), ale
      działa mocniej. Po pojawieniu się na rynku Effaklaru K przerzuciłam
      się ,bo "kremowość" daje mi nie tylko złuszczanie,ale i niezłe nawilżenie(choć
      czasem i na Effaklar kładę nawilżacz).
      • koronkaa Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena 11.10.02, 00:10
        prosze napiszcie cos o effaclar k....jaka to firma? jest do kupienia w aptece?
        i czy dla cery mieszanej ze sklonnoscia do tworzenia sie zaskorniakow jest
        dobry??moze juz to bylo ale niewiem w jakimwatku szukac..:-))))))))))))
        • Gość: basia Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena IP: *.rasserver.net 11.10.02, 00:15
          wystarczy uzyc wyszukiwarki masz ja na powyzej wpisac haslo effaclar k a
          dostaniesz mnostwo informacji, mozesz tez isc na strone:
          www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php
          i tak tez znajdziesz troche informacji o produkcie i o samych kwasach BHA
          • koronkaa Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena 11.10.02, 00:20
            basiu..bardzo Ci dziekuje za szybka odpowiedz juz wlasnie sobie czytam:-)))
            pozdrawiam
            • Gość: basia Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena IP: *.rasserver.net 11.10.02, 00:24
              to sie ciesze:))
              jeszcze na stronie ktora ci podalam jest cos takiego jak Kosmetyk wszechczasow
              jak tam wejdziesz i wpiszesz w wyszukiwarce Effaclar to znajdziesz pelno ocen
              tego produktu, pisanych przez osoby go uzywajace.
              pozdrawiam
    • ariana_ Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena 11.10.02, 15:15
      A jaka cena effeclara?
      • Gość: jubre Re: effaclar k - clear pore treatment Neutrogena IP: *.poznan.avc.com.pl / 192.168.2.* 11.10.02, 16:00
        Ja kupiłam za 43.50. Stosuję już tydzień i naprawdę widać efekty (pory trochę
        się zwężyły, buzia wydaje się jaśniejsza). Ale mam jeden problem, czyn myć
        buzię przed nałożeniem kremu. Do tej pory stosowałam żel Synergie dla cery
        tłustej ale mam wrażenie, że połączenie tego żelu i effaclar K zbyt bardzo
        wysusza mi skóre. Może coś doradzicie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka