Dodaj do ulubionych

2 tygodnie przed....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:43
Okresem,boli mnie strasznie krzyz,cycki i jestem strasznie wredna.Czy ktoraj z
Was kobiety tez tak ma?Slyszalam o pms tydzien przed ale az dwa
tygodnie??Dodam,ze biore pigulki
Obserwuj wątek
    • Gość: livett Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:50
      Może owulacja - niektóre kobiety mają podobne objawy do tych , które wymieniłaś.
      • Gość: livett Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:51
        Acha i myślę, że z takimi pytaniami najlepiej byłoby się wybrać na F. Zdrowie
        Kobiety lub tp.
    • Gość: globulka Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:00
      to dziwne ze przy tabletkach masz takie boleści, ja akurat nie biore ale z tego
      co ginekolog mówi to dzieki tabletkom mozna sie pozbyc boleści
      proponuje zgłos sie do ginekologa
      mnie czesto boli przed okresem i w trakcie okresu
      mam humory przed okresem robiłam juz różne badani i wszytsko ok. USG dopochwowe
      miałam robione i tez nic nie wyszło. Podsumowaniem lekarzy to po prostu taka
      "uroda" i taki organizm i wszyscy mówią ze po ciąży to przechodzi :)
      • Gość: kamant Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:21
        Niestety ale u mnie po ciąży nie przeszło a mój zaspół napięcia był naprawdę
        okropny, podobie jak założycielka tego wątku: bóle piersi, huśtawka nastrojów
        (ze skrajności w skrajnośc). Zaczełam brać tabletki i można powiedzieć, że
        minęło.Później ciąża, w czasie jej trwania żywiłam się nadzieją, że miną mi
        dolegliwości przedmiesiączkowe. Ale gdzie tam....Nie minęły! Znów bior tabletki
        i jest zdecydowanie lepiej. Dlatego dziwię się, że przyjmując pigułki nic sie
        nie zmieniło. Myślę, że w takim wypadku powinno się je zmienić.Pozdr.
        • Gość: ja Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.crowley.pl 23.11.05, 15:22
          "a mój zaspół napięcia był naprawdę
          okropny, podobie jak założycielka tego wątku" :-)
          • Gość: kamant Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:55
            Przepraszam oczywiście powinno być, jak założycielki wątku. Przepraszam
            założycielkę wątku, naturalnie nie uważam Jej za okropną :-)
            • Gość: aga Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:45
              hehe;))))nieszkodzi.pozdrawiam
    • Gość: ala Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:38
      Kropelki PERIONORM.
      • Gość: aga Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:47
        Czy mozesz mi powiedziec cos wiecej o tych kropelkach?Bede wdzieczna:)
    • Gość: ala. Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:21
      Dzialają na nstrój i ból piersi- bo to byl glówny dla którego je kupilam (ok.
      17zl.).Trzeba je brać systematycznie. Znajdziesz je na stronie Herbapolu
      szukając czegoś na PMS. Powodzenia.
    • Gość: Malwina Mam dokladnie tak samo. :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka