24.11.05, 00:06
urtekram reklamuje sie jako ekologiczny i naturalny, posiada nawet certyfikat
BDIH. jak to wiec mozliwe, ze prawie wszystkie szampony i zele pod prysznic
maja w skladzie sls?? np.
www.naturo.pl/product_info.php?cPath=86_93&products_id=720&osCsid=1ec4848cec526b029d6f5a7c3d1a9b83
nic juz nie rozumiem z tej natury :|
Obserwuj wątek
    • zuzka71 Re: urtekram 24.11.05, 09:48
      jak dla mnie-laika to sklad oryginalny nie wyglada tak samo jak ten po polsku...;(
      • xibalba1 Re: urtekram 24.11.05, 13:58
        Jest parę szamponów bez SLS,seria Pure Balance-Wild Rose oraz French Lavender.
        • green-eyed-girl Re: urtekram 25.11.05, 21:09
          no zgadza sie, ale chodzilo mi raczej o to, dlaczego jakies certyfikowane
          produkty ekologiczne zawieraja takie 'slo' jak sls??
          • mycha664 Re: urtekram 26.11.05, 20:16
            Ano dlatego, że nie wszsytko złoto co się świeci. Wystarczy mieć górę kasy i
            Twój produkt zdobędzie takie laury jakie chcesz. Dostaniesz certyfikat
            najlepszego produktu naturalnego i innych ble ble ble, opiszą Cię w gazetach,
            wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy.....
            Chciałabym zobaczyć jedno mydło od nich, które ma wpisane składniki podstawowe,
            a nie przetwory - sodium palmate, sodium kenelate itp. Przecież to płatki
            mydlane, czyli tłuszcze i zasada. Tłuszcze przemysłowe, zasada najpodlejsza, a
            wszyscy się cieszą jak dzieci bo o tym nie wiedzą.
            Wiem coś o produkcji mydła, bo sama je produkuję w Warszawie, tak, pod samym
            nosem, w Polsce, ale mam wrażenie, że gdybym to robiła w Niemczech, Danii, UK
            to większość piałaby z zachwytu jakie to cudowne, och!!! i ach!!!.
            Zapraszam na stronkę www.ekosens.pl
            mycha z Polski
            • mgielka83 Re: urtekram 26.11.05, 21:14
              Zdrowy rozsądek przede wszystkim i znajomość składów-tyle ja na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka