superkiki 15.10.02, 12:38 A propo watku "Sledztwo": dzis i jutro w Optimum na Poleczki wyprzedaz bielizny. jakie marki maja nie pomne, niegdys mieli Playtex, Rosy i cos tam jeszcze. dzisiaj do 18, jutro 10 - 18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: Info o wyprzedaży cz.1 IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 15.10.02, 12:53 A czy wiesz moze cos o wyprzedazy kosmetykow???? Jak myslisz czy mozna sie z nimi skontakowac w sprawie wyprzedazy czy jest to raczej w zamknietym kregu???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
superkiki Re: Info o wyprzedaży cz.1 15.10.02, 13:07 na razie chyba wyprzedazy kosmetykow nie ma w planach (wydaje mi sie, ze byla jakas calkiem niedawno). mysle, ze skontaktowac sie z nimi nie zaszkodzi, ale nie robilabym sobie duzych nadziei. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tirli Re: Info o wyprzedaży cz.1 15.10.02, 13:09 O! I to jest bardzo cenna wiadomość. Dzięki! Jadę dziś - myślę, ze dotrę ok. 17.30. Gdyby udało się którejś z Was trafić tam wcześniej, to bardzo jestem ciekawa relacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
superkiki Re: Info o wyprzedaży cz.1 15.10.02, 13:12 nie chce krakac, ale na tych wyprzedazach sa prawdziwe tlumy. Poza tym, to nie jest tak, ze wchodzisz i jestes - wpuszczane jest po kilka osob a reszta stoi w dlugasnej kolejce na klatce schodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
tirli Re: Info o wyprzedaży cz.1 15.10.02, 13:18 A co mi tam. Spróbuję, daleko nie mam. Przynajmniej będzie to tzw. "upodlenie celowe", no i moze zaspokoi mój instynkt łowcy okazji i kolekcjonerki wrażeń nietypowych a ekstremalnych zarazem:) Odpowiedz Link Zgłoś
superkiki Re: Info o wyprzedaży cz.1 - apdejt 15.10.02, 13:18 sie przeszlam, zeby zerknac (sama nie jestem zainteresowana, ale czego sie nie robi dla forum). od 13-14.30 przerwa. wisi za to cennik. glownie bielizna Dim i Rosy, staniki 20-30 pln, figi ok 15. poza tym rajstopy filodoro po 4. sa to chyba juz tylko resztki jakichs poprzednich wyprzedazy (juz pare miesiecy temu laski z biura znosily te rzeczy), wiec jesli ktos specjalnie cale miasto chce przejechac, to nie wiem, czy jest po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Gdzie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 16:11 Poleczki ile? Czy bliżej Puławskiej czy dalej, czy bliżej środka? Odpowiedz Link Zgłoś
moniks1 Re: Info o wyprzedaży cz.1 16.10.02, 17:59 superkiki napisała: > > A propo watku "Sledztwo": > dzis i jutro w Optimum na Poleczki wyprzedaz bielizny. jakie marki maja nie > pomne, niegdys mieli Playtex, Rosy i cos tam jeszcze. > dzisiaj do 18, jutro 10 - 18 OK,dzisiaj to juz nie dam rady się załapać - a szkoda. Pleas, dajcie znać następnym razem!! Odpowiedz Link Zgłoś