Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:46
JAKA WEDŁUG WAS JEST NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA (BALSAM) NA ZIMĘ,
CZYPOLECACIE Z FIRMY NIVEA???
Obserwuj wątek
    • Gość: daga Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.acn.waw.pl 01.12.05, 22:11
      zdecydowanie chap stick....to moj faworyt od wielu lat.....polecam rowniez
      pomadke ochronna firmy la praire,ale to juz znacznie wiekszy wydatek...ostanio
      kupilam balsam neutrogeny...i tez jest niezly...
      • f_emmefatale Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 01.12.05, 22:12
        Balsam spoko-ale smierdzi i jest obrzydliwy w smaku,chyba,ze na felerny trafilam.
    • Gość: gosc Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:12
      NIE!! najgorsza z mozliwych!! bebe sa dobre :) ale ja tez jeszcze poszukuje!
      • Gość: tea Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 01.12.05, 22:43
        ja polecam bebe jasnoniebieską:) świetna..i jak pachnie!
        • Gość: dwa_buciki Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:45
          I jak skleja usta...
    • Gość: ja Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:17
      flp sztyft do ust, zanim zaczęłam go używać, miałam wiecznie spierzchniete
      usta, a teraz-rewelacja po prostu
    • lucy215 Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 02.12.05, 10:20
      Nivea i chapstick :) neutrogena jest okrona. paskudna w smaku i cięzko
      posmarowac :p
      • f_emmefatale Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 02.12.05, 15:54
        A mysllalam,ze mam wadliwy produkt,a tu prosze....
    • Gość: teresai Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.chello.pl 02.12.05, 10:36
      Avene z cold cremem
    • mikams75 Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 02.12.05, 14:06
      • bleblee Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 02.12.05, 14:08
        na zimę najlepsza z zawartością aloe vera
        • Gość: rikitiki Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:46
          ja tam najbardziej lubie bebe różaną. pielęgnuje chroni i słodziudko pachnie,
          to jedyna pomadka którą kupiłam juz chyba z 5 razy! inne mi sie nudza po
          pierwszym "opakowaniu"
          • kwiatek-822 Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ 02.12.05, 14:55
            A ja lubie Nivea :)
    • Gość: lunka Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:30
      aja zamiast wyrzucć kasę kupuję zwykłą wazelinkę kosmetyczną o ładnym zapaszku,
      kosztuje 3 zł a jakie zdrowe usta
      dwa lata stosowałam niwea z miodem, wiśniową, perłową, ale miałam suche usta
      mąż kiedyś mi kupił w aptece taki wosk w białym malutkim pojemniczku chyba
      Tisane, też bajeczny
      pomadek ochronnych przestałam używać

... a mamusia mówi- posmaruj na noc usta miodkiem,
      i
      super działanie!!!
      pod warunkiem że nocą nie zliżecie
      • Gość: Mika Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.c.strato-dslnet.de 02.12.05, 16:01
        Racja lunka! Kilka razy na dzien (w weekendy) lub wieczorem smaruje usta miodem
        i sa super efekty. A to TISANE z apteki jest tez bardzo OK - malutkie, pasuje
        do kazdej torebki lub kieszonki, a na dodatek kosztuje tylko 6 zl.
        Pomadek ochronnych do ust nie powinno sie stosowac za czesto - uzalezniaja
        skore. Potem to juz jak narkotyk - musisz posmarowac, bo inaczej sa bardzo
        suche.
        Polecam goraco kuracje miodowa!
    • Gość: Bellissima Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:53
      Balsam Tisane.
    • Gość: zgrzyt Re: NAJLEPSZA POMADKA OCHRONNA NA ZIMĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:30
      najlepszy na zime jest zdecydowanie Balsam Tisane!
      www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23403&session=a48221fa3aaedf47
      tu sobie oblookaj;) stosuje zawsze zima (pod pomadke tez moze byc) i czesto na
      noc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka