Dodaj do ulubionych

znów te pory !!! -pomocy

18.10.02, 11:46
Miałam wczoraj okazję przyglądnąć sie mojej twarzy z bliska. Kamerką cyfrową
(jak przypuszczam)pani farmaceutka pokazała mi moją twarz. Wyglądała tak
jakbym była na księżycu - same ogromne kratery - czyli moje pory. Ratunku co
z nimi robić. Używam efaclerku K, maseczej glinkowych. Czy nmożecie coś
jeszcze doradzić, co z tym robić.
Pzdr A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Trishna Re: znów te pory !!! -pomocy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.10.02, 12:01
      Z twojego postu wynika ze zauważyłas problem dopiero kiedy zobaczyłas swoją
      skórę w ogromnym powiększeniu, co za manipulacja!Ta pani farmaceutka wie jak
      sprawic zeby przerażona kientka szybko nabyła kolejny specyfik .Czy to aby nie
      Vichy wpadło na taką genialny pomysł? Zdaje się że w mojej aptece bardzo miła
      pani od Vichy proponowała ocenę skóry za pomoca jakiegos tam aparatu. Jestem
      pewna ze po takiej ocenie każdej kientce nawet z ładną cerę mozna wmówic ze nie
      jest z nią najlepiej.
      • al_a Re: znów te pory !!! -pomocy 18.10.02, 12:13
        Gość portalu: Trishna napisał(a):

> Z twojego postu wynika ze zauważyłas problem dopiero kiedy zobaczyłas swoją
        > skórę w ogromnym powiększeniu, co za manipulacja!Ta pani farmaceutka wie jak
        > sprawic zeby przerażona kientka szybko nabyła kolejny specyfik .Czy to aby
        nie
        > Vichy wpadło na taką genialny pomysł? Zdaje się że w mojej aptece bardzo miła
        > pani od Vichy proponowała ocenę skóry za pomoca jakiegos tam aparatu. Jestem
        > pewna ze po takiej ocenie każdej kientce nawet z ładną cerę mozna wmówic ze
        nie
        >
        > jest z nią najlepiej.

Ja wiedzialam, że mam trochę rozszerzone pory, stąd używanie kosmetyków
        wymienionych przeze mnie. ALe w tej kamerce wygladało to okropnie. Dodatkowo
        widac było każdy czerwony punkt (rozszerzone naczynka-na szczęście mało)oraz
        różne czające sie pod skóra zaskórniaczki. A aparat był Avene i sama chciałam.
        zobaczyć.
        Pozdr A.
        • Gość: frances Re: znów te pory !!! -pomocy IP: *.dostep.pl 18.10.02, 12:45
          Tez bylam na takiej konsultacji i wyszlam rownie przerażona. :)
          • constance Re: znów te pory !!! -pomocy 18.10.02, 12:49
            Dziewczyny, nie dajcie się straszyć :-)
            Każda rzecz w odpowiednim powiększeniu będzie wyglądać co najmniej
            niepospolicie i pewnie czasami przerażająco...
          • Gość: r Re: znów te pory !!! -pomocy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 12:50
            Gość portalu: frances napisał(a):

> Tez bylam na takiej konsultacji i wyszlam rownie przerażona. :)

A roztoczy nie było ;)? (przypomniał mi sie serial "Przystanek Alaska" i
            roztocze gigant, brrrr) Ja wolałabym, nie oglądać się w takim powiększeniu, po
            co sobie psuć dobre samopoczucie :)
    • Gość: marz-ka Re: znów te pory !!! -pomocy IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.02, 13:13
      daj spokój mrówka w powiększeniu
      też wygląda przerażająco :-))
      a jeśli chodzi o kosmetyki to nowa
      seria Neutrogeny Visibly Refined
      jest na zmniejszenie porów
      • aally Re: znów te pory !!! -pomocy 18.10.02, 13:46
        No właśnie a czy macie jakieś doświadczenia z tą serią Neutrogeny na
        rozszerzone pory? Bo zastanawiam się nad jej kupnem.
        A.
    • Gość: magamaga Re: znów te pory !!! -pomocy IP: *.ost-poland.com.pl 18.10.02, 14:22
      Tez mam rozszerzone pory, w strefie T robia mi sie zaskorniaki i juz przy
      ogladaniu mojej twarzy w lusterku powiekszajacym odczuwam niesmak i
      przygnebienie. Dlatego uwazam, ze nie naley sie sobie przygladac ze zbyt
      bliskiej odleglosci. Inni nas ogladaja z dala, zadnych kraterow nie widac,
      szczegolnie w odpowiednim makijazu, za to widac niezadowolenie z siebie, ktore
      odbiera nam urode. Usmiechaj sie i bedzie dobrze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka