gumis82 07.12.05, 11:14 Czy mozecie polecic mi jaks dobra odzywke do rzęs?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Odżywka do RZĘS !!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 11:17 ja stosuję przeźroczystą Oriflame i bardzo ją lubię . Rzesy mam swoje długie i gęste, ale co miesiąc robię hennę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Odżywka do RZĘS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:39 Ja lubie z eveline, nabłyszczającą, stosuję codziennie pod mascarę. A po zmyciu lubie z Caroline i Celi są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Odżywka do RZĘS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:04 A ja codziennie wieczorem smaruję brwi i rzęsy olejem rycynowym (ok 2 zł za buteleczkę w aptece). Rycyna odżywia, przyspiesza wzrost i przyciemnia. Przy codziennym stosowaniu po miesiącu były już widoczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina10000 Re: Odżywka do RZĘS !!! 07.12.05, 12:18 Odżywka firmy Constance Caroll, rewelacja!Kosmetyczka powiedziała mi, że ta odżyka świetnie nadaje się tez do nadawania kształtu brwiom. Odpowiedz Link Zgłoś