Dodaj do ulubionych

SKRZYPOVITA!!!

08.12.05, 16:49
Czy któras z was uzywala jej? czy widzialyscie po niej efekty? czy nie warto
kupowac? dziki za odp:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ******** Re: SKRZYPOVITA!!! IP: 212.244.52.* 08.12.05, 17:18
      Ja nie stosowałam :)
      Ale podobno nie warto kupować. Koleżanki to brały i uznały, że jedyne efekty to
      odpływ gotówki z porfela. Raczej , więc nie warto.
      A ja dziś kupiłam naftę do włosów, więc jak coś to napiszę jakie efekty :)
      Pozdrawiam!
      • Gość: Kamilka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 17:51
        Uzywałam silici, revalidu, humovitu i nic, dopiero po skrzypovivie drgnęło.
        Polecam, ale to moje włosy. Pewnie tak jak z kosmetykami, trzeba znaleźć
        witaminy dla siebie:)
        • Gość: milka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:35
          Kupiłam na wypadające włosy, a wzmocniły się paznokcie. Dosłownie przestały się rozdwajać! Włosy w troche lepszej formie, ale bez rewelacji.
          • Gość: anka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.23.rev.vline.pl 08.12.05, 20:43
            Dzisiaj zakupiłam kolejne opakowanie. Dla mnie to najlepszy preparat z tych
            zawierających skrzyp polny (a używałam kilku). A zwłaszcza moje paznokcie
            bardzo go lubią. Może jest lepiej przyswajalny bo jest w kapsułce a nie
            tabletce. Cena też nie jest rujnująca - 80 kapsułek/18 zł.
          • Gość: Magda Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 20:45
            Ja stosowałam Skrzyp polny w tabletkach i efekty są po nim rewelacyjne, zarówno
            na włosach jak i paznkociach (szczególnie).
            • Gość: Katie Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:18
              Ja mam z kolei inne wrażenia..po skrzypowicie strasznie zaczeły wychodzic mi
              wlosy i pekac paznokcie. Mam to opakowanie juz drugie bo myslalam z emoze za
              krotko stosuje ale wrocilam do merz spacial. Dla mnie to idealny srodek.
              • Gość: Stasia Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.attu.pl 09.12.05, 18:23
                Dla mnie sillica jest super z kolei. Zawsze jak sobie robie taka 3miesieczna kuracje to mam wlosy i paznokcie w stanie idealnym, w dodatku i jedno i drugie zaczyna szybciej rosnac.
                • ana_01 Re: SKRZYPOVITA!!! 10.12.05, 00:33
                  Ja uzywalam..nadal uzywam Skrzypowity i nie widze zadnych efektowa..na dodatek
                  paznokcie mi sie lamia bardziej:/ Ale za to mojej kolezance super wzmocnilo
                  wlosy...ja musze poszukac czego innego na moje pazurki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka