nasty_angel 08.12.05, 16:49 Czy któras z was uzywala jej? czy widzialyscie po niej efekty? czy nie warto kupowac? dziki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ******** Re: SKRZYPOVITA!!! IP: 212.244.52.* 08.12.05, 17:18 Ja nie stosowałam :) Ale podobno nie warto kupować. Koleżanki to brały i uznały, że jedyne efekty to odpływ gotówki z porfela. Raczej , więc nie warto. A ja dziś kupiłam naftę do włosów, więc jak coś to napiszę jakie efekty :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 17:51 Uzywałam silici, revalidu, humovitu i nic, dopiero po skrzypovivie drgnęło. Polecam, ale to moje włosy. Pewnie tak jak z kosmetykami, trzeba znaleźć witaminy dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:35 Kupiłam na wypadające włosy, a wzmocniły się paznokcie. Dosłownie przestały się rozdwajać! Włosy w troche lepszej formie, ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.23.rev.vline.pl 08.12.05, 20:43 Dzisiaj zakupiłam kolejne opakowanie. Dla mnie to najlepszy preparat z tych zawierających skrzyp polny (a używałam kilku). A zwłaszcza moje paznokcie bardzo go lubią. Może jest lepiej przyswajalny bo jest w kapsułce a nie tabletce. Cena też nie jest rujnująca - 80 kapsułek/18 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 20:45 Ja stosowałam Skrzyp polny w tabletkach i efekty są po nim rewelacyjne, zarówno na włosach jak i paznkociach (szczególnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:18 Ja mam z kolei inne wrażenia..po skrzypowicie strasznie zaczeły wychodzic mi wlosy i pekac paznokcie. Mam to opakowanie juz drugie bo myslalam z emoze za krotko stosuje ale wrocilam do merz spacial. Dla mnie to idealny srodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: SKRZYPOVITA!!! IP: *.attu.pl 09.12.05, 18:23 Dla mnie sillica jest super z kolei. Zawsze jak sobie robie taka 3miesieczna kuracje to mam wlosy i paznokcie w stanie idealnym, w dodatku i jedno i drugie zaczyna szybciej rosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_01 Re: SKRZYPOVITA!!! 10.12.05, 00:33 Ja uzywalam..nadal uzywam Skrzypowity i nie widze zadnych efektowa..na dodatek paznokcie mi sie lamia bardziej:/ Ale za to mojej kolezance super wzmocnilo wlosy...ja musze poszukac czego innego na moje pazurki:) Odpowiedz Link Zgłoś