catalunya72 11.12.05, 15:19 Która z tych sieci jest najlepsza? Gdzie jest najbardziej profesjonalna obsługa? Największy wybór? Próbki kosmetyków? Jednym słowem - gdzie kupujecie najczęściej i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.23.rev.vline.pl 11.12.05, 15:24 Douglas-tak, bo dziewczyny tam są przemiłe. Sephora-nie, bo kilka tygodni temu zostałam tam całkowicie olana (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=211&w=33033430&a=33034300) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koronkowa Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:43 Sephora bo dziewczyny są bardzo miłe, pamiętają stałych klientów i zawsze służą konkretną radą. Douglas - nie. Brak chęci do życia pracujących Pań czyni to miejsce smutnym i PUSTYM :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 13.12.05, 13:29 mnie olano ostatnio w douglasie - w tym nie ma zasady zadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.osk.enformatic.pl 11.12.05, 19:56 douglas - dziewczyny miłe, zawsze doradzą, pamiętają mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She_ila Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:36 A ja bywam w Urodzie-polskiej sieci drogerii. Dziewczyny znają mnie, zawsze doradzą, dostaje próbki, o które proszę, a często i bez proszenia, poza tym nie bez znaczenia jest karta klienta-po 7. zakupach mogę sobie wybrać kosmetyk o równowartości 7% ogólnej kwoty zakupów gotówkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 11.12.05, 21:08 Ja BARDZO lubię Douglas (fortunę już u nich zostawiłam), nie cierpię Marionnaud (i chodzę tam tylko po Guerlain, bo w Douglasie go nie ma), a Sephora jest mi dokładnie obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 11.12.05, 21:46 ja do Marionnaud nie wchodze z zasady, chociaz bez powodu:) jakos... sztywno Sephory nie lubie, wkurzaja mnie ochroniarze (ktorzy sa wszedzie, ale tam sa jacys natretni) i upiornie sztywne sprzedawczynie jestem wierna Douglasowi... Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgf Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:57 w Marionnaud zawsze pusto, także jesteś sam na sam ze stadem sprzedawczyń i ochroną, lubię Sephorę za wnętrza i w miarę znośny personel, duży wybór kosmetyków (zwł. w Paryżu na Ch. Elysees - ogromniasta!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 11.12.05, 22:05 o, tu masz racje - sephora ma najfajniejszy wystroj:) Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 12.12.05, 11:34 Sephora od dawna, maja świetne maluutkie lakiery, pachnidelka do kapieli. Lubie wystrój.Tam też wybieram perfumy. Douglas odkrylam niedawno,przy okazji zakupow gwiazdkowych.Bardzo ładnie pakuja prezenty,dziewczyny sa mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszka Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.icpnet.pl 12.12.05, 11:43 Lepiej czuję sie w Sephorze i tam tez robię zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.chello.pl 12.12.05, 14:57 Raczej Douglas, bo w Sephorze pani zaproponowala mi plyn z alkoholem w skladzie do demakijazu oczy i kiedy po wyjsciu ze sklepu to zauwazylam i wrocilam by oddac produkt, szanowna sprzedawczyni zrobila mi awanture, ze sama nie wiem czego chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fany Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:42 Odpowiadasz na : Gość portalu: natala napisał(a): > Raczej Douglas, bo w Sephorze pani zaproponowala mi plyn z alkoholem w > skladzie do demakijazu oczy i kiedy po wyjsciu ze sklepu to zauwazylam i > wrocilam by oddac produkt, szanowna sprzedawczyni zrobila mi awanture, ze sama > nie wiem czego chce Bożeeeee,dziewczyno, weź się lecz.....płyn do demakijażu oczy z alkoholem??????????Nie słyszałam większej bzdury jak żyję!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud IP: *.27.rev.vline.pl 13.12.05, 10:33 zdecydowanie Douglas. Nienatrętne sprzedawczynie, ale bardzo miłe i chętne do pomocy, ochroniarze nie włażą na plecy, można sobie grzebać przy półkach całymi godzinami. Zawsze dają mi próbki, wystarczy poprosić. Sephory nie lubię ze względu na ochronę, bezczelnie łazi za mną krok w krok. Wtedy czuję się jak jakaś zawszona złodziejka. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 13.12.05, 13:10 ochroniarze w Sephorze sa baardzo przystojni i nie mam nic przeciwko jak za mną chodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 13.12.05, 13:28 douglas. najwiekszy wybor kosmetykow i bardziej kompetentna (o ile w ogole to mozna tak nazwac...) obsluga. a probek nie 'daja' wlasciwie nigdzie - bo trudno tak nazwac wrzucanie do torebki jednej malej probki kremu czy perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
waztre Re: Sephora vs. Douglas vs. Marionnaud 13.12.05, 13:35 Porównuję ceny kosmetyków i wybieram tańsza opcję. Genaralnie zaczynam od sephory, ale np kosmetyków Lanza tam nie ma więc wówczas w Douglasie. W marionaud wogóle nie kupuję- jest tam sztywniacko i wogóle nie ma klientów. Odpowiedz Link Zgłoś