Dodaj do ulubionych

Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thAvenue

22.12.05, 21:23
i czy bardziej dla mlodych czu dojrzalych kobiet jest :) odpowiedni ?
Obserwuj wątek
    • modrooka Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 22.12.05, 21:25
      Ja jestem młoda i bardzo lubię ten zapach.
      • rosa_de_vratislavia Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 22.12.05, 21:42
        modrooka napisała:

> Ja jestem młoda i bardzo lubię ten zapach.
        A ja w wieku balzakowskim (po 30.) i tez go lubię.
        IMO gusta zapachowe sa niezalezne od wieku - znam młode dziewczyny, na których
        dobrze "leżą" odurzające, orientalne zapachy i panie z wnuczetami, którym
        pasują np. "zielone" wody kolońskie z Yves Rocher.
      • aaliyah83 Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 25.12.05, 11:50
        ja mam 22 lata, mam jeszcze te perfumy, choc bardziej uzywalam w zeszlym roku.
        jest przepiękny(mimo ze preferuje slodkie typu ANGEL), zarowno dla mlodych jak i
        starszych ale sadzę ze jednak dla nieprzecietnych kobiet z klasą.
    • iberia29 ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 22.12.05, 22:41
      rowniez Poisson Diora ;-)
      • chicarica Re: ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 22.12.05, 22:47
        Zapach śledziowy, w sam raz na Wigilię, jak rozumiem? ;)
        Hint: sprawdź w słowniku francuskim znaczenie słów "poison" i "poisson" ;)
        Przyda się podczas wizyt w restauracji, zaoszczędzisz sobie nerwów że chcą Cię
        otruć ;)
        • ooo7 Re: ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 23.12.05, 19:51
          Nie podoba mi sie jest zbyt charakterny a przez to duszący. Ponadto jednak nie
          lubię staroci ;)
        • iberia29 do :chicarica 24.12.05, 09:06
          rozumiem ze ty jestes idealna i nigdy nie zdarzyla ci sie literowka?Tak sie
          sklada ze znamoba znaczenia wiec daruj sobie zlosliwosci bo ci nie wyszlo.Dla
          twojej wiadomosci : Pure Poison Diora.Pasuje?
          • chicarica Re: do :chicarica 24.12.05, 09:11
            Kochana, bez nerwów, to nie miało być dogryzanie, tylko leciutki żarcik, bo
            akurat literówka fajna się trafiła.
            Maaaatko, wyluzuj kobieto bo sobie wrzoda wyhodujesz...
            • iberia29 Re: do :chicarica-twoje "subtelne żarciki" 25.12.05, 16:30
              powalaja na kolana.....wiec na drugi raz to moze ty wyluzuj zanim komus
              bezpodstawnie dogryziesz.
              • chicarica Gratuluję boskiego humoru na święta :D 25.12.05, 19:52
                To właśnie uwielbiam w naszym kochanym narodzie - zawsze znajdzie się ktoś, kto
                będzie usiłował dowalić złym słowem. Na szczęście - mam to głęboooooooko ;)
                Pozdrowienia spod choinki i odrobinę życzliwszego spojrzenia na świat w
                nadchodzącym nowym roku życzę ;)
          • v.i.k.k.a Re: do :chicarica 24.12.05, 16:30
            dziewczynki, swieta sa-nie dogryzajcie sobie;)
            co do poison to UWIELBIAM hypnotic poison:)))
    • marcinosss Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 23.12.05, 22:47
      a mnie zabijaja "słoneczniki" od arden...
    • Gość: malgosia99222 Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA IP: *.aster.pl 24.12.05, 10:31
      słoneczniki to tragedia poywierdzam- lae znam osoby wręcz zakochane :) w tym
      zapachu
      a Piata Aleja hm -dla mnie ok i tyle
      Wesołych, pachnących- niekoniecznie perfumowo-Świat!
    • v.i.k.k.a Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 24.12.05, 16:28
      No nie wiem-jak dla mnie nieciekawy tzn mnie dusi.
      • Gość: gt Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA IP: *.c205.msk.pl 25.12.05, 20:58
        nie wiem jak wy, ale ja w 5th Av czuje swąd samoopalacza! Chciałam kupić w
        Rossmannie, dla sprawdzenia popsikalam sie nim gdzie indziej i dziekuje,
        postoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka