grasikowa 22.12.05, 21:23 i czy bardziej dla mlodych czu dojrzalych kobiet jest :) odpowiedni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 22.12.05, 21:25 Ja jestem młoda i bardzo lubię ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 22.12.05, 21:42 modrooka napisała: > Ja jestem młoda i bardzo lubię ten zapach. A ja w wieku balzakowskim (po 30.) i tez go lubię. IMO gusta zapachowe sa niezalezne od wieku - znam młode dziewczyny, na których dobrze "leżą" odurzające, orientalne zapachy i panie z wnuczetami, którym pasują np. "zielone" wody kolońskie z Yves Rocher. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 25.12.05, 11:50 ja mam 22 lata, mam jeszcze te perfumy, choc bardziej uzywalam w zeszlym roku. jest przepiękny(mimo ze preferuje slodkie typu ANGEL), zarowno dla mlodych jak i starszych ale sadzę ze jednak dla nieprzecietnych kobiet z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 22.12.05, 22:41 rowniez Poisson Diora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 22.12.05, 22:47 Zapach śledziowy, w sam raz na Wigilię, jak rozumiem? ;) Hint: sprawdź w słowniku francuskim znaczenie słów "poison" i "poisson" ;) Przyda się podczas wizyt w restauracji, zaoszczędzisz sobie nerwów że chcą Cię otruć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: ElizabethArden 5thAvenue-podoba sie, polecam 23.12.05, 19:51 Nie podoba mi sie jest zbyt charakterny a przez to duszący. Ponadto jednak nie lubię staroci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 do :chicarica 24.12.05, 09:06 rozumiem ze ty jestes idealna i nigdy nie zdarzyla ci sie literowka?Tak sie sklada ze znamoba znaczenia wiec daruj sobie zlosliwosci bo ci nie wyszlo.Dla twojej wiadomosci : Pure Poison Diora.Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: do :chicarica 24.12.05, 09:11 Kochana, bez nerwów, to nie miało być dogryzanie, tylko leciutki żarcik, bo akurat literówka fajna się trafiła. Maaaatko, wyluzuj kobieto bo sobie wrzoda wyhodujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: do :chicarica-twoje "subtelne żarciki" 25.12.05, 16:30 powalaja na kolana.....wiec na drugi raz to moze ty wyluzuj zanim komus bezpodstawnie dogryziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Gratuluję boskiego humoru na święta :D 25.12.05, 19:52 To właśnie uwielbiam w naszym kochanym narodzie - zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie usiłował dowalić złym słowem. Na szczęście - mam to głęboooooooko ;) Pozdrowienia spod choinki i odrobinę życzliwszego spojrzenia na świat w nadchodzącym nowym roku życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: do :chicarica 24.12.05, 16:30 dziewczynki, swieta sa-nie dogryzajcie sobie;) co do poison to UWIELBIAM hypnotic poison:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinosss Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 23.12.05, 22:47 a mnie zabijaja "słoneczniki" od arden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia99222 Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA IP: *.aster.pl 24.12.05, 10:31 słoneczniki to tragedia poywierdzam- lae znam osoby wręcz zakochane :) w tym zapachu a Piata Aleja hm -dla mnie ok i tyle Wesołych, pachnących- niekoniecznie perfumowo-Świat! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA 24.12.05, 16:28 No nie wiem-jak dla mnie nieciekawy tzn mnie dusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Jak wam sie podoba zapach ElizabethArden 5thA IP: *.c205.msk.pl 25.12.05, 20:58 nie wiem jak wy, ale ja w 5th Av czuje swąd samoopalacza! Chciałam kupić w Rossmannie, dla sprawdzenia popsikalam sie nim gdzie indziej i dziekuje, postoje. Odpowiedz Link Zgłoś