Dodaj do ulubionych

kawałki szminki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:32
proszę Was o pomoc...jakiejkolwiek pomadki,błyszczyku itp. bym nie użyła, to
po pewnym czasie- okolo godziny na ustach robią mi się ochydne białe
kreski,tak jakby szminka się zważyła...co mam zrobić? próbowałam smarować
usta odrobinka podkładu, obsypywać pudrem...i nic, ciągle to samo...POMÓŻCIE
MI =( niedługo sylwester..chciałabym sie umalować...
Obserwuj wątek
    • Gość: Vena Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:42
      proszę podpowiedzcie mi coś...
      • mariolka99 Re: kawałki szminki 27.12.05, 10:49
        Może używasz podkładu, gdy rozsmarowujesz go na twarzy, na ustach też i jak to
        potem pomalujesz szminką to jest taki efekt?
        Ja tak mam, pod błyszczyk musze miec idealnie czyste usta, bez śladu pudru.
        • Gość: Vena Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:22
          nie, raczej to nie to...nawet kiedy na buzi mam tylko krem,a na usta naloże
          pomadke końcowy efekt jest taki sam jak juz opisywalam, co ciekawe- kiedy
          zostaje w domu szminka wygląda normalnie i nic sie nie dzieje, a jak gdzieś
          wyjdę tozaraz sie skawala, wiem to troche glupie, ale serio tak jst
          • Gość: Shakirzycusia Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:36
            Może Tobie po prostu szminka zamarza? Wiem,że to głupio brzmi,ale kiedyś też
            tak miałam -zimą pomalowałam usta pomadką Glam&Shine z L`Oreala,a gdy
            spojrzałam w lustro- na ustach miałam białą breję,wyglądało to tak jakbym sobie
            posmarowała środek ust grubą warstwą jakiegoś,białego kremu. Ochyda! Nie dość,
            że pomadka się zbryliła, zgęstniała to jeszcze zrobiła się biała!
    • Gość: Vena Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:34
      nikt nie potrafi pomóc ? =(
      • Gość: kasia Re: kawałki szminki IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 12:54
        wejdź na fowrum wizaż, tam odpowiadają kosmetyczi i wizażyski powinny pomoc
        • Gość: Maxi Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:34
          Powód może być różnoraki: albo zbyt często ślinisz usta- spróbuj nie oblizywać
          ich. Sposób drugi i na to bym stawiał używasz złych pomadek. Proponuję np.
          estee lauder color crystal- nie wierzę aby Ci sie zwarzyla czy zwałkował.
          Kolejna opcja - spróbuj błyszczyka- godny polecenia jest revlon super lustrous
          szcególnie kolor pink afterglow który zawiera drobinki- na pewno sie nie zważy.
          Jeżeli zastosujesz sie do moich rad nie wierzę, ze nadal bedziesz narzekać.
          • Gość: Vena Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:48
            ok, dzięki:) w takim razie zbieram kase na ww. kosmetyki( jeszcze nie
            pracuje) :)
            • heart_of_ice Re: kawałki szminki 27.12.05, 14:51
              jesli jeszcze sama nie zarabiasz, to moze umaluj sie w/w szminka w sklepie i
              zobacz, czy cos sie zmienilo - bo szkoda by bylo wywalic tyle kasy...
              btw, w douglasie pracuja makijazystki - idz na darmowy makijaz i przy okazji
              podpytaj:)

Pauli
              --
              Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... ;)
              • Gość: Maxi Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:56
                Ja kupuję te błyszczyki na allegro. Mozesz znaleźc już od 17zł za szt. A pomysł
                z makijażem w perfumerii jest całkiem niezły- nie ryzykujesz straty pieniędzy.
                Maźnij sie codziennie inną szminką a potem zobaczysz co Ci podpasuje. Załączam
                link do revlona z allegro- zobacz sama-nie tak drogo
                www.allegro.pl/show_item.php?item=75485597
                www.allegro.pl/show_item.php?item=77905093
                • Gość: Vena Re: kawałki szminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:18
                  dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka