Dodaj do ulubionych

L'oreal ReFinish - pytanie :)

27.12.05, 15:27
Kolezanki foremki - mam zapewne glupie pytanie, tyczace sie L'orealowego
ReFinish, id est: ichniejszej, domowej mikrodermabrazji. Czytalam sporo
opinii, ze jest niezla, totez i ja chcialabym sprobowac, ale... bywam czasem
na solarium. Konkretniej ujmujac, 5 razy w roku, 2-3 przed latem, na 8 minut i
ze 2 zima, tez tylko na kilka minut, zeby sie lekko 'ozlocic' [jestem sniada z
natury]. I teraz moja glupawa konfuzja ;): wiem, ze stosujac kwasy czy robiac
prawdziwa mikrod. nie mozna sie wystawiac na dzialanie zabojczych promieni UVA
i UVB, wiec czy wskazane jest traktowanie ReFinishem jus lekko opalonej
twarzy? Nie 'dorobie' sie plam? Zaznaczam, ze nie jestem zadna szalona
Pocahontas ;).

Dzieki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:54
    • Gość: leeloo.dallas kolezanki, pomocy :) n/t IP: *.pwrsa.pl 28.12.05, 09:47
    • Gość: sween Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) IP: *.net.euron.pl 13.02.06, 16:11
      ja tez mam pytanie odnosnie tego zestawu. Dostalam go w prezecie 3 miesiace i do tej pory nie uzylam ani razu bo nie ma ani slowa po polsku. Sposob uzycia jest tylko po hiszpansku, a ja nic kompletnie nie rozumiem ;(. Moze ktos tak w skrocie powie jak tego uzywac, proosze :)
      • Gość: jo-asiunka Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:30
        srebrnej tubki jak peelingu - ok. 3 minuty masować kolistymi ruchami, ale jak
        będziesz krócej, to nikt Cię nie zabije, a druga tubka to krem z filtrem do
        smarowania po zabiegu i codziennie w czasie kuracji przed wyjściem z domu.
        • Gość: sween Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) IP: *.net.euron.pl 13.02.06, 16:31
          Dzieki wielkie :* czyli pierwsza tubka jak peeling, zmyc i potem druga jak krem tak ??:)
          • kasia_t2 Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) 13.02.06, 16:50
            Ja mam instrukcję po polsku - 1 minutę masować!!! Potem zmyć i nałozyć krem.
            Używam od 2 tygodni co 4 dni - buźka gładziuka, wągrów na nosie mniej ale ja
            cały czas czekam na zniknięcie blizn. Mam nadzieję że po skończeniu kuracji
            bedzie poprawa.
          • Gość: sween Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) IP: *.net.euron.pl 13.02.06, 17:02
            Wlasnie uzylam :) a co do opalania to ja sie nigdy nie opalam wiec z tym problemu nie bedzie ;)
    • justa_79 Re: L'oreal ReFinish - pytanie :) 13.02.06, 16:29
      nie powinnaś się opalać min. miesiąc po zakończeniu jego stosowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka