Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co do bolerka?pomóżcie

IP: 194.63.133.* 27.06.05, 10:53
    kupiłam w Cubusie niebieskie króciutkie bolerko związywane z przodu. możecie
    mi doradzić co pasuje do takiego bolerka i jakie zestawy kolorystyczne są tu
    najlepsze - bolerko jest takie raczej ciemnoniebieskie troszkę wpadające w
    morski odcień:) dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: LinD Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.06.05, 10:57
        Tez mam takie tylko jasno rozowe i czarne:) Nosze pod to rozne bluzki na
        ramiaczkach i swietnie wyglada:) Wszyscy zachwyceni:D A do twojego koloru nie
        wiem jaki by sie dobrze komponował...musisz popróbowac:)
      • Gość: alex Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:03
        Mi się nasuneły takie zestawy:
        - bolerko + biała zwiewna bluzeczka (np. szyfonowa) + dżinsy długie albo
        rybaczki przewiązane apaszką w pasie
        - letnia sukienka w takich przechodzących kolorach szafirowo-turkusowo-jakichś
        tam + to bolerko
        Na razie tyle, jak wymyślę coś jeszcze to napiszę:)
        • kawusia76 Re: co do bolerka?pomóżcie 27.06.05, 11:06
          mam takie białe:)zaplanowałam sobie do niego dzinsy biodrówki i biale
          klapki,stanik oczywiscie niebieski
      • Gość: zuka Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.tvp.pl 27.06.05, 11:23
        do bolerka? ravelek ;)
        • zuzaba Re: co do bolerka?pomóżcie 27.06.05, 16:29
          :)))
      • Gość: Klio Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:48
        Kurcze,ja tez chce bolerko...ale marzy mi sie jakies czekoladowe lub waniliowo-
        mleczne...dzis ruszam na polowanie!!
        • deczko Re: co do bolerka?pomóżcie 27.06.05, 13:09
          portalu: Klio napisał(a):

> Kurcze,ja tez chce bolerko...ale marzy mi sie jakies czekoladowe lub waniliowo-
          > mleczne...dzis ruszam na polowanie!!

Zajrzyj do cubusa, tam jest wlasnie takie boloreko. Ja do bolerka, nosze bluzki
          o podwyzszonym stanie, tez dostepne w cubusie.
          • Gość: Klio Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:55
            nic nie upolowałam bo do Cubusa nie zajrzałam...:)ale co sie odwlecze to nie
            uciecze:) ok koncze rymowac...to nie jest moja mocna strona;)
      • Gość: Madzia Re: co do bolerka?pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:21
        ja uwielbiam patrzec na dziewczyny w topach, gorsetach czy jak nazwac cos co
        nie ma ramaczek i na to takie wlasnie bolerko
        sukienka bez ramiaczek i bolerko
        i te takie dziwadla co sie na placy zaklada co maja tylko dlugi rekaw i kawalek
        karku tez lubie :)

a samo takie bolerko zawiazane nad brzuszkeim do dzinsow nie uszloby???
      • Gość: mi Re: co do bolerka?pomóżcie IP: 194.63.133.* 27.06.05, 13:44
        dzięki dziewczyny, to bolerko jest tak ładne że faktycznie nawet samo dobrze
        wygląda, gdybyście mi jeszcze powiedziały jakie kolory z tym niebieskim by
        skomponowały to już w ogóle byłabym strasznie szczęśliwa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka