Gość: nadine IP: *.crowley.pl 27.12.05, 15:57 oba podkłady sa do tłustej cery, oba kryjące, Superfit chyba mocniej..który wybrać??stałam dziś chyba z pół godziny i nie mogłam się zdecydować:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: Stay True czy Superfit??? IP: *.crowley.pl 27.12.05, 16:08 wlasnie zuzyłam próbke superfita i nie mam pojecia co było nie-tak, moze podkład był stary [?] bo wcale sie nie trzymał twarzy :( znikał :( jednoczesnie wzielam double wear EL i ten faktycznie, był super-fit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: Stay True czy Superfit??? 27.12.05, 16:19 NIE superfit. Używam od dwóch tygodni, bo moja cera zaczęła się lekko tłuścić. Podkład gdzieś znika po paru godzinach, nie spływa, bo rzeczywiście jest stopiony ze skórą, ale jakoś znika. Wyparowuje???? Z tym kryciem też raczej średnio. To moje największe rozczarowanie Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Stay True czy Superfit??? IP: *.crowley.pl 27.12.05, 17:21 no dokładnie, krycie średnie + to znikanie :\ a co byś poleciła? Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Stay True czy Superfit??? 27.12.05, 16:39 zdecydowanie superfit. jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Stay True czy Superfit??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:52 Stay True. Ja używam i nie zamienie szybko na nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś