Gość: zuzza IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 28.10.02, 10:59 Od kilku dni bezskutecznie szukam wkładu do pudru rozświetlającego Shiseido. Czy on jest dostępny w Polsce? Panie w Sephorach i wszelkich sklepach z kosmetykami Shiseido twierdzą, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Wkład do pudru Shiseido IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.02, 12:00 W Polsce, niestety, nie ma wkładów, kupuje się całe puderniczki. Ale sprawdź na allegro, bo tam chyba widziałam coś z Shiseido. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Wkład do pudru Shiseido 28.10.02, 12:52 A jakiego wkładu szukasz? Bo ja kupiłam sobie wkład L4 na truskawce i mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzza Re: Wkład do pudru Shiseido IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 28.10.02, 16:14 Szukam L2. Na truskawce jest tylko L4, o którym wspomniałaś. Na allegro ktoś oferuje wkład ale znowu nie mój kolor - L1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima Re: Wkład do pudru Shiseido IP: *.acn.waw.pl 28.10.02, 18:54 masia27 napisała: > A jakiego wkładu szukasz? Bo ja kupiłam sobie wkład L4 na truskawce i mi nie > pasuje. witaj. jeśli ci nie pasuję L4 to chętnie go odkupię od ciebie, podaj tylko cenę i skąd jesteś, ja mieszakam w warszawie. czekam na odpowiedz i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Wkład do pudru Shiseido 28.10.02, 20:11 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Od kilku dni bezskutecznie szukam wkładu do pudru rozświetlającego Shiseido. > Czy on jest dostępny w Polsce? Panie w Sephorach i wszelkich sklepach z > kosmetykami Shiseido twierdzą, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Wkład do pudru Shiseido 28.10.02, 20:21 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Od kilku dni bezskutecznie szukam wkładu do pudru rozświetlającego Shiseido. > Czy on jest dostępny w Polsce? Panie w Sephorach i wszelkich sklepach z > kosmetykami Shiseido twierdzą, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Wkład do pudru Shiseido 28.10.02, 20:42 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Od kilku dni bezskutecznie szukam wkładu do pudru rozświetlającego Shiseido. > Czy on jest dostępny w Polsce? Panie w Sephorach i wszelkich sklepach z > kosmetykami Shiseido twierdzą, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Wkład do pudru Shiseido 28.10.02, 21:25 Gość portalu: zuzza napisał(a): > Od kilku dni bezskutecznie szukam wkładu do pudru rozświetlającego Shiseido. > Czy on jest dostępny w Polsce? Panie w Sephorach i wszelkich sklepach z > kosmetykami Shiseido twierdzą, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś