Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:01 HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA_J Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:03 nie dokonczylam... dzis bylam w Douglas i Pani zrobila mi makijaz korektorem yves saint lauren o nazwie TOUCHE ECLAT nr 01. kosztuje 138zl, coz nie wydawalam nigdy takiej sumy na kosmetyki. tradycyjnie uzywam loreal, maybelline, itd. Czy warto w niego zainwestowac te kwote?? pozdrawiam i dziekuje za rady i wasze uwagi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.acn.waw.pl 02.01.06, 22:28 Powtórzę się: nic nie sadzimy, zima jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanillka Ja też proszę o opinie o tym kosmetyku. IP: *.smrw.lodz.pl 02.01.06, 21:39 Przychylam się do prośby - ostatnio prosiłam o nazwę tego korektora - używa go chyba pani w programie - no to pięknie. Zadowolone jesteście z niego? W tej cenie jest kilka z tych wysokopółkowych - ale po opiniach na Wizażu ciężko się zdecydować. Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Ja też proszę o opinie o tym kosmetyku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 11:22 ja go uzywałam,w najjasniejszym kolorze. Genialny. Najlepszy korektor jaki kiedykolwiek miałam. Świetne opakowanie i aplikator Teraz w Sephorze w zestawie chyba z kremem za 134 zł.Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- 03.01.06, 17:27 Ja sama go nie używałam ale z opinii wynika że to najlepszy korektor rozświeltający dostępny na rynku. Przed świętami w Sephorze była promocja korektor + mascara Faux Cils za 134zł !!! może jeszce jest aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:33 Ale naprawdę, to, że cię miła pani w Douglasie pomalowała tym korektorem nie znaczy, że musisz go kupować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:13 hmmm...MALO OSOB GO WIDZE WYPROBOWALO ... MOZE KTOS JESZCZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.tuv.com / *.bigserwis.pl 04.01.06, 13:33 Bo niewiele osób stać na korektor za 120 zeta. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.chello.pl 06.01.06, 11:27 MAm odcień nr 2, jestem ciemną blondynką, mam cerę w ciepłym odcieniu, lekko opaloną, więc odcień wydaje mi sie raczej dobrze dobrany. Niestety z moimi cieniami ten korektor radzi sobie tak samo (a raczej tak samo sobie NIE radzi) jak korektory ze średniej pólki. Cienie są może ciut mniej widoczne ale wciąż są spore, nie wiem jak w odcieniu nr 1 ale w moim nie widać ZUPEŁNIE rozswietlenia. Dla mnie ten korektor jest przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P O !! i G sie znowu odezwała!! hahaha IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.06, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: O !! i G sie znowu odezwała!! hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:34 Co stęskniłaś/stęskniłeś się?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.aster.pl 06.01.06, 14:46 fajnutki, ale po jakims czasie- wcale nie po dłuuugim czasie, zaczyna miec dziwny zapach...Ktos na Wizazu równiez to zauważył i wg mnie tak jest.Ale korektor ok ,łatwy w uzyciu.Wole potrójny shiseido, ale już inna konsystencja i więcej czasu zajmuje aplikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: KOREKTOR TOUCHE ECLAT "YSL" - CO SADZICIE? ;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:31 Właśnie dziś wykonano mi w Sephorze makijaż z użyciem m.in tego korektora i byłam zachwycona. Oczka rozświetlone, naprawdę efekt robi wrażenie, i oczywiście kupiłam od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś