Dodaj do ulubionych

Sothys na Foksal

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 13:35
dopiero sie zalogowalam na gazecie i czekam az anexxa przyjmie moje
zgloszenie na Sabacie (tam bede jako darutka) wiec probuje tu... po prostu
mnie naszlo i MUSZE isc do kosmetyczki w tym tygodniu. przekopalam archiwum
urody i wypisalam sobie kilka polecanych adresow... ostatnio bylam w Lancomie
i w Erisie - poprawnie, ale bez rewelacji. teraz najpierw zadzwonilam do YR w
Klifie, ale na p. Anie Obuchowską czeka sie miesiac(!), wiec uderzylam do
Sothysa... ide jutro do p. Agnieszki! Jeszcze moge odwolac hihi a wiec prosze
o podpowiedz... czego sie spodziewac? ide na czyszczenie, regulacje
brwi+henna i jeszcze jakas maseczka lub cos zaleznie od potrzeby buziaczka...
cos polecacie/ odradzacie? Jakiego rachunku moge sie ca spodziewac? dzieki za
opinie nat
Obserwuj wątek
    • ada_ada Re: Sothys na Foksal 30.10.02, 14:24
      Ja chodze do tego salonu, z tym, że do p.Magdy Wolnej (która bardzo! polecam).
      Wiem, że to jaka jest kosmetyczka ma duży wpływ na odbiór salonu, ale o p.
      Agnieszce niestety nic ci nie powiem.
      Ceny trochę niższe niz w Lancome, ale wyższe niz w YR czy eris. Samo
      oczyszczanie chyba ok. 130 zł, jeśli natomiast jest częścią większego zabiegu,
      wtedy 70 zl. Zabieg intensywnie nawilżający głebokie warstwy skóry Hydroptimale
      170 zł, zabieg Thalassothys na ciało - 180 zł (trwa 2 godz.)
      Oczywiście kosmetyczki pracuja na kosmetykach Sothys.
    • Gość: anna Re: Sothys na Foksal IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 30.10.02, 17:11
      a ja niestety ilekroć słyszę o tym salonie, to przypomina mi się test salonów z
      TS, gdzie sothys został zrównany z ziemią za wszystkie mozliwe grzechy gabinetu
      kosmetycznego. ale to było na szczęście bardzo, bardzo dawno temu. w trosce o
      nat mam nadzieje, że dziś jest to zupełnie inny salon. inna sprawa, że ja po
      tamtym artykule nie mam odwagi tam zajrzeć. ile to jednak potrafi zdziałać zła
      reklama.
      • Gość: nat Re: Sothys na Foksal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 09:48
        oj anno, nastraszylas mnie... no nic, zrobie za krolika doswiadczalnego i potem
        zdam Wam relacje;-) a pamietasz moze co bylo najlepiej ocenione w tym tescie?
        • Gość: anna Re: Sothys na Foksal IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 31.10.02, 11:41
          słuchaj, nie masz sie co przejmowac, bo to było jakieś sześc - siedem lat temu
          (najmarniej). te panie, które tam pracowały są juz pewnie na emeryturze (no,
          prawie :-) ) tylko tak mi sie przypomniało a propos sothysa, takie rzeczy
          zapadają w pamięć.
    • lorna.d sprzatanie - do gory dzisiejsze watki n/txt 30.10.02, 19:27
      • Gość: tita Re: sprzatanie - do gory dzisiejsze watki n/txt IP: *.pl 31.10.02, 10:07
        byłam w tym salonie dawno temu i wiecej nie poszlam.
        poniewaz był to przynajmniej ze 3-4 lata temu, to szczegóły mi się zatarły, ale
        pamietam, że po wyjściu z zakładu modlilam się żeby nikogo znajomego nie
        psotkać i nie rzucac sie w oczy poniewąz wyglądałam jak po ataku os!!
        I jakoś atmosfere tego salonu i obsługę wspominam niemiło, ale może się coś tam
        zmieniło....
        Pozdrawiam
        • Gość: koko Re: sprzatanie - do gory dzisiejsze watki n/txt IP: 194.250.98.* 31.10.02, 15:55
          ja chodziłam do p. Agnieszki i uważam, że jest super.po czyszczeniu nigdy nie
          wychodziłam z cętkami na twarzy i gdy się jeszcze gdzieś wybierałam robiła mi
          fantastyczny makijaż. niestety z braku kasy ostatnio się tak nie pokazuję.
          napisz czy zdecydowałas sie na wizytę i jakie efekty.
          pozdrawiam
          koko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka