Dodaj do ulubionych

błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Plump

03.01.06, 17:33
Jest to blyszczyk, ktory podobno powieksza usta i nadaje ekekt jak po
kolagenie. Czy ktoras z Was ma go lub tez moze sie wypowiedziecna temat jego
dzialania? Czy faktycznie powieksza usta i ile ten efekt sie utrzymuje? Bo
cena nie jest mala 190 zl
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Pl IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.06, 18:12
      Ło matko. Jaka cena...
      • Gość: zoe Re: błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:01
        U mnie się nie sprawdził. Pieniądze wyrzuciłam w błoto ponieważ efekt jest
        bardzo krótkotrwały, poza tym szczypie w usta. Dobrze się zastanów, ja tego nie
        zrobiłam i żałuję.
    • Gość: ccc Re: błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Pl IP: *.chello.pl 04.01.06, 19:30
      dokładnie -szkoda kasy i złudzeń. No owszem, przez dwa dni, po tygodniu
      systematycznego stosowania, gdyby sie bardzo uprzec, to mozna bylo powiedziec,
      ze efekt jest. Wiec rzucilam sie z zapalem i dalej stosowalam obficie i
      systematycznie, smaruje sie tym ponad miesiac i - hm... efekt diabli wzieli :)
    • mgielka83 Re: błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Pl 04.01.06, 21:16
      nie wiem dokładnie o czym piszecie, ale w Sephorze widziałam Lip Injection
      DuWop, kosztuje coś koło 90 zł i poprzez podraznienie usta sa napuchnięte i
      przekrwione. Wypróbowałam i rzeczywiście:)usta czerwniutkie bez "tapety" co dla
      mnie jest super- bo mam usta blade jak cała ja. Ale chyba nie ma co brać w ogóle
      pod uwagę efektów długofalowych, to raczej bajki, pani sephorowa
      superkompetentna coś gadała ze "aktywny kolagen" "wypełni naczynaia krwionośne"
      czy jakeś podobne bzdury za przeproszeniem.
      A słyszałam ze domowe lip inection mozna sobie zrobic dodajac KROPLĘ olejku
      cynamonowego do błyszczyka, tylko ostroznie z tym:) ja jeszcze nie próbowałam.
    • petshopgirl Re: błyszczyk Sephora LipFusion mikro collagen Pl 10.01.06, 09:13
      CARMEX ma podobne działanie, szczypie i ujędrnia usta, anyway moje niteczki
      naprawdę są większe :)
      Kosztuje ok. 2 dol., ale na Allegro też można kupić (jkaieś 9 zł)
      Pomaga dodatkowo (choć chyba jest to jego główne przeznaczenie) na problemy typu
      zajady etc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka