graszka25 09.01.06, 12:17 podawajcie też orientacyjną cenę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosik Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? IP: *.oaza-dd.com 04.06.06, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? IP: *.aster.pl 04.06.06, 11:20 Cześć, Graszko, ja trochę nie na temat, ale [postaram się również odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jak Ci idą ćwiczenia Tamilee Webb? Jeśli ćwiczysz, polecam jakikolwiek balsam oraz moje dwa ulubione specyfiki. Pierwszy to niemiecki balsam do ciała Eldena, koniecznie niebieski. Bez problemu można dostać na allegro. Co prawda nie ma w opisie na naklejce, że ujędrnia (bo szczerze mówiąc, chyba żaden tego nie robi), ale jest bardzo treściwy, świetnie nawilża skórę, ma piękny zapach, a skóra po nałożeniu jest jedwabista w dotyku. Kosztuje ok. 8 zł. Zazwyczaj kupowałam u sprzedawcy, do aukcji ktorego link podam niżej. Teraz ma wystawiony tylko biały balsam, gorszy od niebieskiego, ale warto spytać go o niebieski. NIe jest to moj znajomy, nie musisz kupować u niego. Jednak niebieską Eldenę gorąco polecam. www.allegro.pl/item107498380_eldena_niemiecki_lotion_do_ciala_500_ml.html Drugie mazidło to oliwka do ciała Bubchen lub Babydream, do której dodaję olejki eteryczne: grejpfrutowy, rozmarynowy, jałowcowy i szłwiowy. I tu juz widać efekty:). Mieszanką tą walczyłam z cellulitem. Co prawda nie był on zaawansowany, ale widoczny, kiedy ścisnęłam udo palcami. Polecam obydwa mazidła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:28 moge tylko powiedziec ze niepolecam garniera i dove (ok 20 zl) bo sa naprawde kiepskie i sie lepia, moze avon(ok 40 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:19 co do garniera to się faktycznie lepi, ale tylko balsam, krem juz nie, taki w słoiczku! pachnie cudownie, wchłania się bez problemów, działa. polecam go wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka25 Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? IP: 84.38.18.* 04.06.06, 12:42 czesć. mam tydzień za sobą. staram sie codziennie cwiczyć brzuch i pośladki - 1 program. już nie mam praktycznie zakwasów. chyba sie xle wtedu rozciągałam, dlatego tak mieśnie bolały. pozdrawiam. dam znać jak będzie ze 3 tyg cwiczen czy są efekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka25 Re: do Andi. IP: 84.38.18.* 04.06.06, 12:46 a ile dodajesz tych olejków do oliwki i jak często smarujesz? zawijasz potem folią czy jak? ja używaąłm galenic elancyl pz miesiac i skóra się poprawiła. teraz kupiłąm eveline na brzuch i pośladki. skóra jest barzdiej napieta i gładka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: do Andi. IP: *.aster.pl 04.06.06, 13:38 Kiedy walczyłam z cellulitem, smarowałam się codziennie wieczorem. Na wilgotną skórę nakłdalam mieszankę i wmasowywałam. Nie wycierałam się już ręcznikiem, nie bawiłam z folią. Na 100 ml oliwki po dwie krople kazdego olejku, grejpfrutowego - 4 krople. Teraz smaruję się tą mieszanką rzadziej, zdarza się, ze raz w tygodniu, bywa, że codziennie. Zalezy od mojego widzimisię. Aczkolwiek nadal bardzo ją lubię ze względu na zapach olejkow etrycznych:). Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties do graszki25 04.06.06, 13:58 Witaj,jak idzie kuracja Galenic :)? mam tutaj przepisy na mazidełka ujędrniające-zajrzyj ( coś mi nie działa ta stronka ale może to chwilowe) www.e-figura.pl/viewtopic.php?t=15 www.e-figura.pl/viewtopic.php/p/5318 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka25 Re: do graszki25 IP: 84.38.18.* 04.06.06, 21:06 jestem po miesiącu i skóra wyraźnie barzdiej napięta. mi sie podoba ale teraz próbuję eveline na brzuch i pośladki i ćwiczę. mam nadzieję ze uda troche schudną bo za wiele ich jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? 04.06.06, 14:44 używam teraz kremu ujędrniającego z algami Oriflame (ok. 19 zł) - bardzo fajnie ujędrnia, napina skórę, dobrze się wchłania, nie lepi się, przyjemnie pachnie (jak i cała seria). Odpowiedz Link Zgłoś
josiee Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? 04.06.06, 15:08 Ja obecnie testuje AVON z seri jedrna skora Skin So Soft. Slicznie pachnie (cytrusowo)i jest wydajny. Na efekty musze troszka poczekac bo stosuje go od niedawna, ale zapowieda sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_k Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? 04.06.06, 22:05 ja tez bardzo lubie ten balsam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: jaki balsam ujędrniający najlepszy? 05.06.06, 17:35 dla mnie bardzo dobry jest balsam Nivea z Q10, za 400ml zapłaciłam chyba 28zł, ale ostatnio widziałam gdzieś jakąś promocję, kosztował koło 20. od 2 tygodni robię ćwiczenia Tamilee na pośladki i smaruję się balsamem- efekt, jak na te 2 tygodnie, szalenie mnie zaskoczył:)) jedyny mankament, to zapach tego balsamu, jak dla mnie... śmierdzi mi okrutnie, nic na to nie poradzę;) i co gorsza, to typ zapachu, który nie znika prędko, a ciągnie się przez cały dzień. ale używam teraz tylko na uda i pośladki, więc za bardzo go nie czuję, na szczęście:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś