bzzzk 09.01.06, 22:04 czy któraś z Was ma ten krem? widziałam go w sklepie i ze zdziwieniem spostrzegłam, że kosztuje ponad 40zł, podczas gdy większość kosmetyków Daxa jest sporo tańszych, więc zastanawia mnie bardzo co to za cudo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianka Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.astral.lodz.pl 09.01.06, 23:16 Przysłali mi próbkę tego kremu i po jednokrotnym użyciu nawet myślałam o kupnie, ale myślałam, że jego cena ..to będzie około 15 zł ;P Raz to za mało aby ocenić krem, ale skóra była gładziutka, nie jest za tłusty, ani nie miałam wrażenia, że skóra potrzebuje dwukrotnego nałożenia kremu, co mi się zdarza przy używaniu kremów Sorai, ładnie pachniał. ..Kurcze szkoda, że taki drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:22 na wizazu jest recenzja tego kremu - raczej niepochlebna.. wiec szkoda pieniedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.astral.lodz.pl 09.01.06, 23:29 ja pewnie i tak nie kupię, ale tak z ciekawości co pisali na Wizażu o tym kremie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:30 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=74fe587b4a4361058f69e2d58ee0ee0e&cmd=details&itemid=12267 Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: krem Dax Cosm. Probiotic 10.01.06, 09:29 miałam próbki niesttey kremy spowodowały lekkie uczulenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: krem Dax Cosm. Probiotic 10.01.06, 11:00 Ja używałam go przez miesiąc, byłam bardzo zadowolona. Pierwszy raz po użyciu czułam lekkie "opuchnięcie skóry" ale z każdym następnym razem było juz lepiej. Na pewno kupię go jeszcze raz; w kazdym razie polecam ten krem, tak samo jak całą serię kosmetyków "vita marine" daxa do cery suchej/wrażliwej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: krem Dax Cosm. Probiotic 10.01.06, 12:06 hmmm, opinie na wizażu są dosyć przekonujące, więc chyba jednak nie będę próbować:) tam jest napisane, że kosztuje 36,50zł, ja widziałam w Drogerii Natura za ponad 40, ale nawet te 36 wydaje mi się przesadą, tyle na eksperymenty nie poświęcę;) pomyślałam, że może jakiś świetny jest, skoro inne tej firmy kosztują o połowę mniej... pozdrawiam i dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:02 Ja tez dostalam probke kremu na noc i na serio mysle o jego kupnie, mimo tej szalonej, jak na Daxa ceny. Jest bardzo mily w uzyciu, przypominal mi krem- balsam na noc YR. Swietnie nawilza, szybko sie wchlania, a jest taki dosyc tresciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: krem Dax Cosm. Probiotic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:17 Mam mieszana, tzn policzki z tendencja do przesuszania , a strefa T bardzo tlusta, czasem z pojedynczymi wypryskami. Nic mi po nim nowego nie wyskoczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: krem Dax Cosm. Probiotic 12.01.06, 21:09 o, to podobnie jak u mnie aktualnie!:) no, zobaczymy, dorwałam dziś próbkę i przetestuję, mam nadzieję, że na mnie też się w miarę sprawdzi:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: krem Dax Cosm. Probiotic 13.01.06, 00:41 No właśnie, próbka jest w najnowszym numerze Elle. Ja już przetestowałam i wydaje mi się, że to naprawdę dobry krem. Nawilża, delikatnie natłuszcza i regeneruje skórę, do tego dobry zapach i konsystencja, nic się nie wałkuje, można nałożyć makijaż. Mam skórę tłustą, ale ostatnio ją wysuszam i podrażniam skinorenem i differinem, a ten kremik Daxu wszystko złagodził. Na co dzień jednak nie polecam dla skóry tłustej (za ciężki), za to świetny będzie dla cery suchej i/lub po 30. Aha, widziałam go dziś w Forte Farma na Świętokrzyskiej - kosztował ok. 36 PLN, nie wiem ja to się ma do innych cen Daxa, ale to zdecydowanie mniej niż ceny kosmetyków z górnej półki, z którymi Probiotic mógłby śmiało konkurować. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: krem Dax Cosm. Probiotic 13.01.06, 11:52 też mam próbkę z Elle i też zdążyłam już użyć:) ale zastosowałam na noc. i w sumie...nie wiem co mam myśleć:) ani mnie nie zachwycił, ani nie zdenerwował, ot taki przyzwoity krem. zapach faktycznie bardzo przyjemny, taki "zielony", podoba mi się. mam skórę podobną do Twojej i też używam Skinorenu i Differinu, również wydaje mi się, że na dzień jest nieco za tłusty i lepszy będzie dla suchej cery, choć czy poradziłby sobie z bardzo suchą, to nie wiem... hmmm, tak sobie myślę i chyba jest, jak dla mnie, trochę podobny do jogurtowej Kolastyny (z serii Happy Style, bodajże), mam po nim podobne wrażenie (poza zapachem, bo K. mi śmierdzi strasznie...), tyle, że Kolastyna jest tańsza, coś koło 12,13 zł chyba kosztuje. no, ale to takie moje indywidualne odczucie, może przy dłuższym używaniu zauważyłabym jakieś większe różnice. innych , kremów Daxa nie używałam, więc tu porównania nie mam, a ciekawa jestem, bo inne kosztują na ogół kilkanaście zł, 20, coś w tym stylu, w każdym razie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś